Sanja mozda ima skok u razvoju. Ja mislim da smo prije par dana i mi to prosli..prek dana je bil okej a navecer nikak zaspati i tak do 2h ujutro..izasla sam sa zdrave pameti..te hoce flasicu pa nece, pa zaspi na rukama cim ga spustim odma dreka il spava 5min pa tulum. Uspavam ga tak da plesem s njim na rukama i sad mu to pase. I samo hoce na ruke i tak od prvog dana. Rekla sam da ga necu nauciti na ruke al kak da ga ostavim jadnog da place 😕
Ninche mi smo dobili neki gel Rojazol nekak se zove i namaze mu se usna supljina i jezik. Ima bijeli jezik i to najcesce od dohrane, cisto naslage budu. A kad pojede moje malo mu se procisti al i dalje je lagano bijelo. Jos se to nije razvilo u soor al bi moglo ak necu cistiti. Znam cak i cistu mokru krpicu staviti na prst i tak mu cistiti kolko ide.
Imam pitanje u vezi ciscenja nosica. Kupili smo u ljekarni sprej za nos, otopina sa morskom soli Merimer il tak nekak. I sad kad sam ga ovako u prazno probala spricnuti to ima jaki mlaz onak ko maglica. I sad pitam kak maloj bebi takav mlaz ustrcati u nos, jel to nije prejako? Kak vi cistite nosice??
Imam pitanje u vezi ciscenja nosica. Kupili smo u ljekarni sprej za nos, otopina sa morskom soli Merimer il tak nekak. I sad kad sam ga ovako u prazno probala spricnuti to ima jaki mlaz onak ko maglica. I sad pitam kak maloj bebi takav mlaz ustrcati u nos, jel to nije prejako? Kak vi cistite nosice??
Ja s ampulicama isto mi se čini prejako pa sam probalas špricom 5 ml i fiziološkom ista stvar pa sad samo ampulice koristim.
Naravno da to mrzi ali radim joj ujutro i navečer pa nije strašno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Napokon hvala ti na odgovoru, tako ja cistim gazicom i vodom al probat cu kamilicom, sreca da u srijedu idemo pedijatru na redovni pregled.
Demetria Tejic ima neki razlog zasto ispirete nos ili?
Moja zasad ima cisti nosic pa nisan mislila..
Napokon hvala ti na odgovoru, tako ja cistim gazicom i vodom al probat cu kamilicom, sreca da u srijedu idemo pedijatru na redovni pregled.
Ajde pa mi bas javi sta ovdje kazu za to.... Mi smo tek 10.11 naručeni na u3.
.
Nosic čistim fiziološkom par kapi... malo mu curi nosic pa da mu olakšam.
Moja proždrljivica popapi puno pa bljucne i kroz usta i kroz nos pa joj pročistim svakodnevno
*
Moja proždrljivica popapi puno pa bljucne i kroz usta i kroz nos pa joj pročistim svakodnevno
Pogotovo ako primjerima da kiše to mi je isto znak da joj nosić prljav
*
Da Vas pitam, koliko paketa ili komada uložaka ste spakirale za u bolnicu?
Je li dosta 15 kom Chicco uzet, 10 kom Vira i onda još 10 komada Libresse za noćna krvarenja?
Jesu li dosta 2 pelene za široko povijanje uzeti? Koliko komada ste uzele pelena sa sobom za bebu, jednokratnih?
Je li to dosta za ta maximalna 3 dana koja se očekuju sada za taj boravak u vrijeme korone?
Čestitke svim ženama koje su postale mame u zadnjih par dana. Brz oporavak želim svima i veselja s dječicom.
Mene to sve još čeka.
Tejic nemoj sprej, prejako je to za njih. Uzmi neke kapi ili ampule fizioloske pa stavis kap dvije. Ja imam ampule, stavim skoro svaki dan da se procisti jer dok jede hlapljivo izlazi joj van kroz nos..
Bijelo na jeziku ima moja, ali malo.. Nisam nista radila jos.
Cure koje ste za Vinogradsku, ne znam jeste vidjele da je rodilište privremeno zatvoreno zbog korone i da raspodjeljuju u druge bolnice.
Ninche ja bi to koristila za ovlazivanje nosica radi grijanja i suhog zraka. A i zna mu se nakupiti malo sasusenog sekreta koji izvadim sa stapicem i vodom al bi mu voljela to dublje malo pricistiti.
Marta sa bas sam si tak i mislila. Ja sama sam koristila Aquamaris hipertonicnu otopinu u spreju i znam koliko je neugodan osjecaj i sve ode u grlo, a kamoli tek tak maloj bebi. Tetu u ljekarni bi nabila u top i lansirala na mars..prvo sam prosila Rojazol za gljivice na jeziku za bebu za koji sam imala recept, onda kazem da mi treba neki sprej il otopina za nosic isto za bebu mjesec dana staru, ne znam kaj se tocno koristi pa nek preporuci kaj je najbolje za takve male i jos trazim Bepanthen kremu..i ne naglasim da je za bebu, jer sam mislila da se podrazumijeva jer sam kupovala sve za bebu i ona mi da obicnu Bepanthen kremu..bas sve moras crtati i sama biti doktor i znati tocno po nazivu kaj mi treba 🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji