Dakle cure moje ... Ja sam blago rečeno ogorčena na ovo sve skupa ... Vrhunac popodnevnog ctg-a i vizite - pa navečer moramo ponoviti jer je beba PREZIVAHNA!!! Eto ... Morala sam to napisati velikim slovima jer j.... Ne mogu vjerovati... Doslovno sam rekla Jel ae vi šalite - ostavili ste me jer je bila uspavana, sad me ostavljate jer je prezivahna... Evo nemam rijeci ... Cekam sad tak ctg u 8 i nadam se vidjeti dr, i tražiti kuci... Ako ju ne vidim onda ujutro kako god bilo potpisujem...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Dakle cure moje … Ja sam blago rečeno ogorčena na ovo sve skupa … Vrhunac popodnevnog ctg-a i vizite - pa navečer moramo ponoviti jer je beba PREZIVAHNA!!! Eto … Morala sam to napisati velikim slovima jer j…. Ne mogu vjerovati… Doslovno sam rekla Jel ae vi šalite - ostavili ste me jer je bila uspavana, sad me ostavljate jer je prezivahna… Evo nemam rijeci … Cekam sad tak ctg u 8 i nadam se vidjeti dr, i tražiti kuci… Ako ju ne vidim onda ujutro kako god bilo potpisujem…
Tako su meni jednom htjeli ponavljat jos sat jer je sestra vidila prezivahnu bebu pa joj je puls isao van, pa sam trazila nadredjenog da pogleda. Doktor vidio I samo odmahnuo rukom.
Nista, sad si tu gdje si I samo stalozeno da se ne odrazi na ctg, I trazi vidjet doktora 🤞
Dakle cure moje … Ja sam blago rečeno ogorčena na ovo sve skupa … Vrhunac popodnevnog ctg-a i vizite - pa navečer moramo ponoviti jer je beba PREZIVAHNA!!! Eto … Morala sam to napisati velikim slovima jer j…. Ne mogu vjerovati… Doslovno sam rekla Jel ae vi šalite - ostavili ste me jer je bila uspavana, sad me ostavljate jer je prezivahna… Evo nemam rijeci … Cekam sad tak ctg u 8 i nadam se vidjeti dr, i tražiti kuci… Ako ju ne vidim onda ujutro kako god bilo potpisujem…
Pa ovo nisu istine. Dakle nisu normalni. Ja nemam riječi 😮😒😔😔😔 drži se,sretno kasnije na ctgu i nadam se da idete doma 🤞❤️😘😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zojo
Ja sam ti zavrsila na hitan carski,Tinu su bili visoki otkucaji i jako bio ne miran,a spomenila sam da je na zadak-i to nije bilo bez veze..
Sve je uredu snjim ovako,jedino kako je na zadak uzeo neki nepravilni polozaj stopalica su njemu u nutra deformirale se..tako da ce morati gips staviti.na obje stopalice..
Kg je manja ali nista strasno
Nikpik da sve nas je manje… a kad vidim listu skuzim koliko cura koje su rodile se ne javljaju…bilo bi lijepo da ih cujemo kako su.
Unakitkako god bilo u terminu si… daj pricekaj jos par dana pa idemo zajedno😂
SmileA super da je sve ok. Bas mi je drago da je sve tako ugodno proslo. Jesi dogovorila carski? Jesu ti sta spominjali proceduru kakva je? Ja idem iduci tj… 😱
Ja još hrvatam ritam s njom i dojenjem i svime pa vas čitam samo noću.
Evo sad je izuzetak jer sam kod doktora jos vodim borbu s tlakom. Sad mi donji ide preko 90
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Teica bolje pusti da rade svoj posao..moj je bio ctg takav pa dobro da su na pravilo prije porod..
Vjerujem da si nervozna sad zbog toga, ali bitno da si sigurna da je beba dobro. Da nisi otišla, sigurno bi se brinula i vrtila sto scenarija u glavi. Čudi me da tako bezveze ostavljaju u bolnici s obzirom na koronu i sav taj cirkus.
Zojo
Ja sam ti zavrsila na hitan carski,Tinu su bili visoki otkucaji i jako bio ne miran,a spomenila sam da je na zadak-i to nije bilo bez veze..
Sve je uredu snjim ovako,jedino kako je na zadak uzeo neki nepravilni polozaj stopalica su njemu u nutra deformirale se..tako da ce morati gips staviti.na obje stopalice..
Kg je manja ali nista strasno
A mis mali 🤗🤗Jesi bila sa njime?
Dobar dan svima 😀
Citam vas kad nadem koju minuticu, pa da se kratko i mi javimo. Cestitam svim mamama koje su rodile, zelim srecu vama i vasim bebicama ❤💙
Sretno svima koje jos cekaju i samo hrabro 🍀💪
Jastucici za grudnjak / dojenje - ja sam kupila visekratne od bambusa, veliki su, super upijaju i ne promoce. Imam 5 para i mijenjala sam ih jedanput, dvaput dnevno, stavim ih da se operu i tako ukrug. Em je jeftinija opcija nego kupovati brdo jednokratni, em su eko :)
Ctg - i moj ctg nije bio dobar i zbog toga sam isla na indukciju, ali nista ekstremno lose, nego ono, rekao je doktor toliko da nema hrabrosti poslati me doma. Protoci su bili granicni, i ispalo je da pupcana vrpca "ne radi" kako treba i malac je zato imao samo 2330 g i 44 cm u 37+6 jer nije dobivao dovoljno hranjivih tvari. Ja sam ga isto slabije osjecala jer je cuvao energiju i bio miran. Tak da cure, slusajte doktore, sve se pretrpi za nasa mala zlata 🥰
Sretno svima ⚘⚘⚘
Nikpik da sve nas je manje… a kad vidim listu skuzim koliko cura koje su rodile se ne javljaju…bilo bi lijepo da ih cujemo kako su.
Unakitkako god bilo u terminu si… daj pricekaj jos par dana pa idemo zajedno😂
SmileA super da je sve ok. Bas mi je drago da je sve tako ugodno proslo. Jesi dogovorila carski? Jesu ti sta spominjali proceduru kakva je? Ja idem iduci tj… 😱
Ja još hrvatam ritam s njom i dojenjem i svime pa vas čitam samo noću.
Evo sad je izuzetak jer sam kod doktora jos vodim borbu s tlakom. Sad mi donji ide preko 90
Demetrija znavi tlak te jos muci? Mislila sam da.si to rjesila s porodom. Tebe je to ulovilo u 37 tt jel da? Meni zna nekad taj donji bit 90-100 ali ne svaki dan... a i padne na normalne vrijednosti... a jel imas terapiju neku?
Sortiraj odgovore
Najstariji