Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Unakit
    14. Listopad 2020. 10:55

SmileA

Hip_Hopsica

Smilea Ovako mi je to objasnio doktor kod Podobnika:
    Radi uzimanja Heparina posteljica je super prokrvljena i iako bi ona sad već u visokim tjednima pokazivala i neke manje klasifikacije (što je normalno) moja je u cvijetu mladosti i takva šiba bebi hrpu svega pa su u takvim slučajevima bebe malo veće za svoju gestacijsku dob.
    Što se tiče epiduralne, rekao mi je da će me radi heparina češće pratiti te da ću od idućeg tjedna početi lagano smanjivanje uzimanja heparina. Prvo ću početi uzimati svaki drugi dan pa dok skoz ne prestanem. Također mi je rekao da bez obzira na heparin mogu dobiti epiduralnu al da bih naravno bilo bolje da se ne dogodi da si dam inekciju heparina i za sat vremena dođem u trudovima. Al takav scenarij će se spriječiti češćim kontrolama i smanjivanjem uzimanja heparina.
    Hip_Hopsica a vidis da da, sad mi je jasno sve, zato je i meni bebac veci tako🤨hvala ti puno na detaljnom opisu! Meni jos moj naravno nista nije rekao kad bi stala sa heparinom, ali vidjeti cu sutra i slj tjedan na pregledu sta i kako ce biti i kad bi isao carski (trebala je i indukcija mozda cak biti ali zasad smo jos na opciji ipak carski), tako da isto sigurno budem koji dan prije stala s heparinom…
    Joj sretno ti, vjerujem da ce ti gore biti prekrasan porod i sve😃🥰 kako kazes bar si mirnija

Smile A I Hip Hopsica, mozak mi stao pa ne znam jesam li jucer napisala da su meni od sinoc ukinuli heparin. Bila sam na 4000 I.j. ali posto se krecem (ne bas puno ali ipak), odlucili su se samo me ostavit na kompresivnim carapama. Pa cemo vidit danas...

• MissKris
    14. Listopad 2020. 11:04

Cure drage, evo da se kratko javim izmedu trudova. Dakle, moj me maleni odlucio iznenadit i sinoc u 02.30h mi je pukao vodenjak. ali onako posteno. Tako da, u bolnici smo i cekamo. Trudove imam i sad cemo vidjet kojom brzino ce ici stvari. Eto, javim se kad budem mogla. Drzite se i sretno svima!!! 🤞🤞🤞🤞

teica30
    14. Listopad 2020. 11:08

Unakit sretno 🥰
    MissKriss sretno i tebi ... Još malo i stiže bebica ... Nek sto kraće traje 🥰😁
    Mi sutra pregled u TA i kod anesteziologa.. Nije mi se dalo ići ovih dana, pa odmah dvije muhe jednim udarcem... Zapravo mi se nije dalo dva puta spremati da ličim na čovjeka 😅😂
    Danas sam puna energije s obzirom na neprospavanu noć ne mogu vjerovati ... Cijelo jutro nešto radim 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• ZuMama
    14. Listopad 2020. 11:14

Unakit sad tek kuzim da ti nisi u hrv... ja sam ctg radila u hodniku gdje drugih 100 zena ceka na pregled(nase bolnice). 
    Plavo nebo joj da..  vjerujem da ces se nacekati. Drzim fige i javi se da cujemo sve detalje.
    Misskris sretno i da bude brzo i sto bezbolnije🙂
    Hiphopsica podobnik je super opcija. Poznam ih nekoliko koje su tamo rodile i tretman je super. Takav bi svugdje trebao bit ali eto... vidis da i na hodniku mozes odradit pregled🙈🙈 ali podrzavam odluku apsolitno. Zao mi je da i ja nisam prije o tom razmisljala, iskreno nisam mislila da ce se ovako jako zamomplicirat s koronom

• ZuMama
    14. Listopad 2020. 11:19

Spavanje sve mi je bed rec da sam spavala super. Jedno pisanje i spavala do 8😳😀🥰
    Sve ostale curke na pregledima sretno i javljajte se
    Mame i bebe zelim vam lijep dan🥰

plavo_nebo
    14. Listopad 2020. 11:35

Hospitalizirana. Sutra indukcija 😱😱😱

14. Listopad 2020. 11:35

Danas sve nešto aktivno 🥰
    Sretno!!! 🍀🤞🤰💕

• ZuMama
    14. Listopad 2020. 11:38

plavo_nebo

Zasto??? Jel sve ok?

• SmileA
    14. Listopad 2020. 12:00

plavo_nebo

Cula sam da nema doktorice Rudman jer je pola doktora i odjela u izolaciji😰 bas je sve izmaklo s tom koronom..
    Ajmee sutra indukcija 🙀 a sta je bilo zasto si hospitalizirana? Nadam se da je sve ok🙏saljemo puno zagrljaja i podrske🤗🤗🥰😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    14. Listopad 2020. 12:01

Unakit

Curke, evo i nas na ctg-u, kolko ja vidim kontrakcija ima ali ce ekspert rec svoje. Urin, krv, uzv, pa skidanje serklaza…
    Javim vam se.
    Evo slikice, dragi je na kompjutoru no mislim da je uplasen. A bome da se ne lazemo I ja sam 🤷‍♀️
    Sretno svima 💗

Unakit sretno draga!🥰🙏 Vjerujem da te strah, i mene bi bilo, ali jos malo, evo bas si daleko dogurala tako da biti ce sve u redu💪😃

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.