Tinatvoja bebica bas supet na preduje..
Ledolina ne javlja se mozda je u radjaonu???ja sam na prvom katu u petici.
..
Da vam se javim cure ostavili su me zbog ctg visoki otkucaji bebici ,a imam o trudove..
Ne.smijem jest ni piti,postoji mogucnost da veceras vec imam carski
Vitica sretno🤞 koji si ti tjedan?
Tinatvoja bebica bas supet na preduje..
Ledolina ne javlja se mozda je u radjaonu???ja sam na prvom katu u petici.
..
Da vam se javim cure ostavili su me zbog ctg visoki otkucaji bebici ,a imam o trudove..
Ne.smijem jest ni piti,postoji mogucnost da veceras vec imam carski
Vitica33 sretno!!🤗🙏🍀🤞🥰
🌈💙👣🙏
Plavo nebo i SmaliA hvala vam cure ,smailia tebi sretno sutra na pregledu.
Zumama sutra punim punih 37 tj,ako ctg bude dobar koj imam.za pola sata onda cu ja tek sutra preksutra na carski.ali ako ne smiri onda veceras.
Zumamasutra punim punih 37 tj,ako ctg bude dobar koj imam.za pola sata onda cu ja tek sutra preksutra na carski.ali ako ne smiri onda veceras.
Sretno 🤞🤞🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zumamasutra punim punih 37 tj,ako ctg bude dobar koj imam.za pola sata onda cu ja tek sutra preksutra na carski.ali ako ne smiri onda veceras.
Ok. Ajde javi kakav je ctg. A u kojoj ai bolnici?
Dinosaurus ja dakem espumisan, ali i vitamin D pa ne znam jel nesto od tog skodi ili koristi, na momente mi se cini da je mirna a na momente se bas muci i grci nozice i tiska
Sta je ovo, biti ce puno bebica ovih dana 😍😍
Sretno svima 🤞🍀
Vidjet cu sta kaze patronazna u petak, za ovu stolicu.. I pitat za neki probiotik. Nije svaki put zelena.
Ninche ja pijem Femibion Stillzeit
Ninche ja sam uzimala Elevit mama dok god sam dojila i opet cu😊
Dinosaurus😂😂😂 uzmi BioGaiu svakako,meni su Lefax kapi jedine bile ucinkovite,ali ih ima u privatnim apotekama jedino i uglavnom na narudzbu. I jastucic s kosticama iz dm je dosta pomagao kao topli oblog.
Ovaj put sam na preporuku doktorice pocela piti probiotik Omnibiotik panda od 32.tjedna,navodno jako smanjuje mogucnost grceva kod beba. Evo vidjet cemo😊
Zumama ja sam.u Os ..
Na ctg bebica spavala ,trudovi prisutni ali nebi me jos dirali,do sutra preksutra
Sortiraj odgovore
Najstariji