Moja je pocela imati zelenu stolicu, ima to veze sa grcevima? 🙈
Sretno svima danas 🍀
To bi moglo imati veze s nadohranom. Ili ako si ti jela nekaj zelenoga (špinat, blitva, itd)
.
Demetria, moja patronažna sestra veli jesti sve. Osim kaj je patronažna ima i sama petero djece pa sigurno ne priča bezveze. Doduše treba pratiti dal bebi nekaj smeta, evo neko je tu pisal da ima baš osjetljivu bebu koja reagira dok mama pojede nekaj kaj joj ne paše.
.
Dobro jutro svima, ni ja se nisam naspavala, bit će bolje haha
Sretno danas trudnice 🥰🤞🍀🤱💕
Jutro svima :)
.
Svim curama koje su rodile cestitam!!! Zelim vam brz oporavak, puno mazenja, ljubavi i srece :)
Svim trudnicama zelim sto manje tegoba i sto brzi porod :)
.
Mi smo ok, papa, raste i samo malo zeza.
:* svima
Moja je pocela imati zelenu stolicu, ima to veze sa grcevima? 🙈
Sretno svima danas 🍀
Moj ima zelenkastu ako mu stavim u hranu kapi protiv grceva
Sretno danas koje idu na kontrole..evo i ka gibam za Os..i sta se mene tice moze petak.i carski 😅🤣🤣🤣
Vitica33 sretno!!😃🤞🍀javi kako je proslo! Hahah joj i ja bi sto prije da se rijesim ali mislim da jos sljedeci tjedan pa onda tek idem😏al dobro proci ce i to😌😘😘
🌈💙👣🙏
Smilea Ovako mi je to objasnio doktor kod Podobnika:
Radi uzimanja Heparina posteljica je super prokrvljena i iako bi ona sad već u visokim tjednima pokazivala i neke manje klasifikacije (što je normalno) moja je u cvijetu mladosti i takva šiba bebi hrpu svega pa su u takvim slučajevima bebe malo veće za svoju gestacijsku dob.
Što se tiče epiduralne, rekao mi je da će me radi heparina češće pratiti te da ću od idućeg tjedna početi lagano smanjivanje uzimanja heparina. Prvo ću početi uzimati svaki drugi dan pa dok skoz ne prestanem. Također mi je rekao da bez obzira na heparin mogu dobiti epiduralnu al da bih naravno bilo bolje da se ne dogodi da si dam inekciju heparina i za sat vremena dođem u trudovima. Al takav scenarij će se spriječiti češćim kontrolama i smanjivanjem uzimanja heparina.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Žgaravicameni isto hladno mlijeko i bademi pomažu. Zadnjih par dana me budi.
Hiphopsica i ja idem tamo ako se bebi povuku problemi s bubrezima. Možda se sretnemo…
Unakit imamo iste probleme s bolovima.
Nada i ketty želim vam brz izlazak iz inkubatora.
Jesenica kad je tebi termin?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Smilea Ovako mi je to objasnio doktor kod Podobnika:
Radi uzimanja Heparina posteljica je super prokrvljena i iako bi ona sad već u visokim tjednima pokazivala i neke manje klasifikacije (što je normalno) moja je u cvijetu mladosti i takva šiba bebi hrpu svega pa su u takvim slučajevima bebe malo veće za svoju gestacijsku dob.
Što se tiče epiduralne, rekao mi je da će me radi heparina češće pratiti te da ću od idućeg tjedna početi lagano smanjivanje uzimanja heparina. Prvo ću početi uzimati svaki drugi dan pa dok skoz ne prestanem. Također mi je rekao da bez obzira na heparin mogu dobiti epiduralnu al da bih naravno bilo bolje da se ne dogodi da si dam inekciju heparina i za sat vremena dođem u trudovima. Al takav scenarij će se spriječiti češćim kontrolama i smanjivanjem uzimanja heparina.
Hip_Hopsica a vidis da da, sad mi je jasno sve, zato je i meni bebac veci tako🤨hvala ti puno na detaljnom opisu! Meni jos moj naravno nista nije rekao kad bi stala sa heparinom, ali vidjeti cu sutra i slj tjedan na pregledu sta i kako ce biti i kad bi isao carski (trebala je i indukcija mozda cak biti ali zasad smo jos na opciji ipak carski), tako da isto sigurno budem koji dan prije stala s heparinom...
Joj sretno ti, vjerujem da ce ti gore biti prekrasan porod i sve😃🥰 kako kazes bar si mirnija
🌈💙👣🙏
Ajme guzva danas u TA u vinogradskoj. I nema doktorice koja je inace srijedom nego je neki muski doktor koji je malo tu a malo okolo na sve strane.. cekat cu do sutra 😬
Curke, evo i nas na ctg-u, kolko ja vidim kontrakcija ima ali ce ekspert rec svoje. Urin, krv, uzv, pa skidanje serklaza...
Javim vam se.
Evo slikice, dragi je na kompjutoru no mislim da je uplasen. A bome da se ne lazemo I ja sam 🤷♀️
Sretno svima 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji