Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    07. Rujan 2020. 19:50

Bas sam i ja razmisljala kako bi takav odnos utjecao na nekoga ko prvi put radja i nema iskustva nikakvog, jos ovako pod hormonima, bez da vidi ikog svog danima, stvarno bi ostavilo posljedice. Sva srica pa vise nemam dlake na jeziku niti se ustrucavam rec ono sta mislim. Najvise me snervalo kad su se razbacale s nekim izjavama tipa "vi ste rodili nedonosce". Ok je, ranije je rodena (35+5),da je bilo dan kasnije usle bi u 37.tjedan i dite ima 3kg. "Gospodjo terminska trudnoca je 40 tjedana, toliko traje trudnoca zar ne?". Rekoh dobro necemo se bas slozit pa mozemo dalje. "Dite vam mora imat 8 obroka dnevno inace ce pocet gubit na tezini". Kazem ja njoj da joj logika i matematika nisu bas jaca strana... Koga boli cipela jel ima ona 8 ili 88 obroka u danu ako kolicinski pojede koliko triba, nije da cu tvoju sisu davat pa te to smeta. Ko si ti i kako ti znas kako ona triba imat rasporedene obroke i kad triba bit gladna, ajde molim te. Otisla zena ca nadrkana, ali eto barem se nije vise razbacivala glupim izjavama 😒
    Ma stoji to da si tamo par dana ali i tih par dana te moze isto psihicki sj.. Cudo. Da se razumimo bilo je stvarno i super sestara i njihove smjene san cekala ka ozeba sunce. Ali evo, proslo sve, sve je ok, ja i dalje po svom i to je to 😊

Napokon 2804
    07. Rujan 2020. 19:56

Onka

Napokon navijam da malac pozuri van da se vise ne patis 😅
    Ja sam sve nesto cekala bude bude i stalno imala kao neki osijecaj a evo sad vec dva dana zatisje tako da mislim da nista od mojih nagadanja

Zatisje pred buru 🥰 nadam se da je to, to... da hoce vodenjak puknut da znam da je sigurno to to 😂 dosta mi je iščekivanja. 

Dinosaurus izgleda da moraš biti bezobrazan da bi ti bilo bolje... bitno da su te ostavili na miru kasnije 

mc_mouse
    07. Rujan 2020. 19:59

Napokon nemoj se orijentirati prema vodenjaku jer uopće ne mora puknuti. Ja otišla u bolnicu kad sam imala trudove na 3 minute i probušili mi ga u radaoni :)
    Sretno!

Napokon 2804
    07. Rujan 2020. 20:05

mc_mouse

Napokonnemoj se orijentirati prema vodenjaku jer uopće ne mora puknuti. Ja otišla u bolnicu kad sam imala trudove na 3 minute i probušili mi ga u radaoni :)
    Sretno!

Znam, znam... ali onda sam najsigurnija da je to to, ovako ni sama ne znam, nagađam... 

• mamino zlateko
    07. Rujan 2020. 20:09

Vecer..ja se javljam iz bolnice,oko podneva mi pozlilo,tlak 220/120..ostavili me na promatranju,tlak polako pada..ujutro cemo cuti sta dalje..ili terapija i mirovanje ili porod..

Napokon 2804
    07. Rujan 2020. 20:12

mamino zlateko

Vecer..ja se javljam iz bolnice,oko podneva mi pozlilo,tlak 220/120..ostavili me na promatranju,tlak polako pada..ujutro cemo cuti sta dalje..ili terapija i mirovanje ili porod..

Koji si tjedan?  O boze. Izdrzi, vjerujem da je to zbog ovog ludog vremena i da je sve ok... drzi se 😘

mc_mouse
    07. Rujan 2020. 20:43

Napokon ma samo prati grčeve i nema dileme. Skini si aplikaciju i štopaj 😄😄😄😄😄

Unakit
    07. Rujan 2020. 20:48

mamino zlateko

Mamino zlateko drzi se, sad si pod kontrolom. Ti si negdje mjesec pred terminom ako je spisak tocan, I treba vjerovat doktorima da naprave procjenu rizika, da bebica I ti budete super. Saljemo pozitivne vibre da bude sve 5.

Demetria
    07. Rujan 2020. 20:48

Mamino zlateko 08.10.Dečko💙ČK

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• ZuMama
    07. Rujan 2020. 20:51

Drage mame, nisam stigla neko vrijeme citati... uglavnom cestitam svim mama i bebama na hrabrim porodima. Zao mi je sto su neke prolazile teze😢 zalosno ali bitno da je sve proslo dobro.  Svima vam želim brz i lak porod i da sto prije dodete doma sa svojim bebicama... 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.