Ovo za sestre se uopce ne cudim jer imam iskustva, jedna mi je lijepo u lice rekla "znala sam ja da si ti nesposobna za to".. A ja ionako slomljena od hormona..
To se ocito nece nikad promijeniti, tako da ne treba previse ocekivati od njih(na zalost). Znas da si tamo par dana i da ides doma u mir svoj..
Zao mi je jer ce se neke zene kojima je prva beba lose osjecati i nece reagirati na takav bezobrazluk, da mi sad netko kaze tako nesto culi bi me svi.
Potpisujem, pogotovo ovo zadnje. Mi koje smo vec jednom svasta cule i istrpile, stvarno nemamo zivaca za reprizu.
Netko je spomenuo velicinu sisa i mlijeko, to tako nema veze jedno s drugim da me bas ljute komentari. Imam velike sise, uvijek imala, i nakon prvog poroda od mlijeka nista, zvala sestre za svaki podoj, i sve se cudile, doma isto nista nista. Poslije mi se sise samo ispuhale 🤣 uzas. Evo ih sad opet polunapuhane u trudnoci i nadam se da bude islo, jos sam si i Hippov caj spakirala i Mamine kapi haha, ima da pomognu. Ali ako ne bude islo, bocice su doma spremne :) nece mene vise nitko nervirat 💪😁
Inace, ja zivim pored Lidla na Sveticama i gledala sam kako postavljaju sator i kazem muzu: Evo taman ce ga postaviti kad ja budem u bolnici. I evo mi sad :D bolje za moj novcanik svakako.
Ja vise ne smijem ni pomisliti na shopping... muz me već poprijeko gleda kad spomenem robicu 😂😂😂😂
Ja se uzasno osjecam... menstrualni bolovi i lagano leđa, tu i tamo jace probode, a ne bih na hitnu jer imam filing da ce me napicit kao i zadnji puta sta ne odem svojoj dr. A moja dr. Mi rekla da idem odma na hitnu u slucaju bilo kakve sumnje...
Ovo za sestre se uopce ne cudim jer imam iskustva, jedna mi je lijepo u lice rekla "znala sam ja da si ti nesposobna za to".. A ja ionako slomljena od hormona..
To se ocito nece nikad promijeniti, tako da ne treba previse ocekivati od njih(na zalost). Znas da si tamo par dana i da ides doma u mir svoj..
Zao mi je jer ce se neke zene kojima je prva beba lose osjecati i nece reagirati na takav bezobrazluk, da mi sad netko kaze tako nesto culi bi me svi.
Potpisujem, pogotovo ovo zadnje. Mi koje smo vec jednom svasta cule i istrpile, stvarno nemamo zivaca za reprizu.
Netko je spomenuo velicinu sisa i mlijeko, to tako nema veze jedno s drugim da me bas ljute komentari. Imam velike sise, uvijek imala, i nakon prvog poroda od mlijeka nista, zvala sestre za svaki podoj, i sve se cudile, doma isto nista nista. Poslije mi se sise samo ispuhale 🤣 uzas. Evo ih sad opet polunapuhane u trudnoci i nadam se da bude islo, jos sam si i Hippov caj spakirala i Mamine kapi haha, ima da pomognu. Ali ako ne bude islo, bocice su doma spremne :) nece mene vise nitko nervirat 💪😁
Inace, ja zivim pored Lidla na Sveticama i gledala sam kako postavljaju sator i kazem muzu: Evo taman ce ga postaviti kad ja budem u bolnici. I evo mi sad :D bolje za moj novcanik svakako.
Ja vise ne smijem ni pomisliti na shopping… muz me već poprijeko gleda kad spomenem robicu 😂😂😂😂
Ja se uzasno osjecam… menstrualni bolovi i lagano leđa, tu i tamo jace probode, a ne bih na hitnu jer imam filing da ce me napicit kao i zadnji puta sta ne odem svojoj dr. A moja dr. Mi rekla da idem odma na hitnu u slucaju bilo kakve sumnje…
razumijem muza s obzirom da su pola stare teme tvoji postovi s robicom 🤣 ali sad si u plusu jer ako nesto i kupis, nece ni skuziti 🤣
Ako ti je muka ici na hitnu, nazovi ih pa pitaj. Pa ne radi ti doktorica sada. 😤 nek izvole radit svoj posao na hitnoj.
Napokon nemaju te sta napicit njihov je posao da te pregledaju, nedaj Boze da nesto bude a nisi isla zbog toga mislim da bi im se krvi napila. Ja sam u ovoj trudnoci tri puta bila na hitnoj i briga me ici cu jos toliko ako treba da znam da je sve uredu nego da se zivciram i budem u nekom strahu
Napokonnemaju te sta napicit njihov je posao da te pregledaju, nedaj Boze da nesto bude a nisi isla zbog toga mislim da bi im se krvi napila. Ja sam u ovoj trudnoci tri puta bila na hitnoj i briga me ici cu jos toliko ako treba da znam da je sve uredu nego da se zivciram i budem u nekom strahu
Ja sam bila zadnju puta prošli utorak radio onih glupih bolova i to me samo spojili na ctg, sestra pogledala jesam zatvorena, doktora nisam ni vidjela jer je kao bio na op pa da ne cekam 2 sata, to je po njima sigurno upala mjehura... a sad su mi bas bolna probadanja, trbuh se stvrdne ali nije da bude kao kamen, bude tvrd ali ne ono ultra tvrd... lezim i gledam na sat kako idu probadanja... ako se nastavi jos koji puta ponavljati onda cu ici... iako se iskreno nadam da je gospodin odlučio ici van 🥰
Ja vise ne smijem ni pomisliti na shopping… muz me već poprijeko gleda kad spomenem robicu 😂😂😂😂
Ja se uzasno osjecam… menstrualni bolovi i lagano leđa, tu i tamo jace probode, a ne bih na hitnu jer imam filing da ce me napicit kao i zadnji puta sta ne odem svojoj dr. A moja dr. Mi rekla da idem odma na hitnu u slucaju bilo kakve sumnje…
Zaboli te sto ce oni rec, idi na hitnu kad te tako boli. Po bolnickoj praksi ovdje prvo kazu da uzmes paracetamol 1g (ako nemas nuspojava ili zabrana na taj lijek), ne znam jesi li prije o time razgovarala sa svojom dr. On meni djeluje kroz 20-30min max ali svaka terapija je individualna.
Zenske vidim da se probadanja nastavljaju...
Jel imala koja slucaj da ima i pritisak na debelo crijevo povremeno i na tetu dole? Sve cesce mi se to tokom dana pojavljivalo, a pogotovo sad kad se blizi vecer... A kad mi se to dogodi stisne mi se i trbuh od kontrakcija (do sad su bile lazne koje su se zadnjih par dana smanjile) i osjecam neku nelagodu skroz od kicme u noge.
Bas smo ponekad dosadne s pitanjima, ali zato i jesmo tu da se savjetujemo... Oprostite 😅
[lbdf.lilypie.com]
Meni je doktorica u bolnici rekla doci kad su trudovi na 10minuta, tako da cu ja tako i ici,
jedino se bojim da ih necu prepoznati?
Sva ova probadanja i bolovi to mi je normalno, hocu li imati drukciji osjecaj i znati ko sto kaze tashee kad to bude ono pravo?
Cure koje ste rodile koliko pelena vam u prosjeku ode dnevno?
Cure jeste li razmisljale o nekom photoshootingu beba, mislim ono sebi za uspomenu..? Ako netko zna dobru stranicu za pokupiti koju fora ideju neka mi javi
Napokon jesi biljezila probadanja?
Samo pogledam na sat koliko je i otprilike koliko dugo drze.
Na svakih 10/15 minuta je po 20/30 sec...
Probadanje i nakon tog napet trbuh... i tako zadnjih sat vremena, isla sam i piskiti i malo prosetat da vidim da hoce li se sta promjeniti, za sad i dalje isto... maleni se nešto primirio...
Sad sam u krevetu i dalje pratim situaciju...
Ninche9 u bolnici u de nude kao profesionalno slikanje, iako ja to necu prihvatiti... oko 200 eura se plati, a ne znam kakve im slike budu, tako da cu radije sama otici negdje privatno i odraditi ako budem htjela, ali bar cu znati kako će izgledati, a ne ovako
Napokon navijam da malac pozuri van da se vise ne patis 😅
Ja sam sve nesto cekala bude bude i stalno imala kao neki osijecaj a evo sad vec dva dana zatisje tako da mislim da nista od mojih nagadanja
Sortiraj odgovore
Najstariji