Napokon a Jooj svasta ,ovde Di sam ja svaki drugi dan se ide u tim tjednima ,Drzi se ,ja se nadam uzskoro da se i roditi ❤️❤️🌞
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Demetria to je bas zgodno onako prije i poslije.
Napokon ja sam vidjela da ima u dm online za izradit kako oni rade one karte zahvale sa slikom bebe,
Ima za odabrati uzorak i dodas natpis i slozis kao "razglednicu" po svojoj zelji a jeftinije, samo ti treba par lijepih slika al slazem se lakse kupit fotic za taj novac
inace nisam mislila to raditi al cemo odnjet muz i ja na posao po jednu tu razglednicu i ovako za djede i bake da imaju sliku unucice posto tko zna kad cemo prvi put za Hrvatsku..
Jesi li ti danas imala pregled kod doktorice u 16h ili sam ja to sve nesto pomijesala?
Demetria to je bas zgodno onako prije i poslije.Napokon ja sam vidjela da ima u dm online za izradit kako oni rade one karte zahvale sa slikom bebe,
Ima za odabrati uzorak i dodas natpis i slozis kao "razglednicu" po svojoj zelji a jeftinije, samo ti treba par lijepih slika al slazem se lakse kupit fotic za taj novac
inace nisam mislila to raditi al cemo odnjet muz i ja na posao po jednu tu razglednicu i ovako za djede i bake da imaju sliku unucice posto tko zna kad cemo prvi put za Hrvatsku..
Jesi li ti danas imala pregled kod doktorice u 16h ili sam ja to sve nesto pomijesala?
A budimo realni danas i mobiteli slikaju jako kvalitetne slike, pogotovo slike tih rezolucija koje nama trebaju, i hvala bogu hrpa app za uredivanje slika... tako da tocno to izradit sama i milina...
Pomjesala si... tek 16.9. Imam pregled.
.
Vita26 zato i paničarim kad ce bit skoro 3 tjedna od zadnjeg pregleda... a do 16 se mogu realno milijun puta porodit...
Skakavac di si ti? Kako si? Jel krenula euforija i uzbuđenje? 😉😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mamino zlateko, nadam se da si bolje. U svakom slučaju bolje da si tamo pod njihovim nadzorom
Napokon, baš čudno da su ti toliki razmaci između pregleda. Cure su ti sve već rekle, nemoj se previše ustručavat na hitnu
*
Cure koje ste u bolnicama, sretno!
Stvarno se dugo ne javlja, da nije mozda nesto krenilo kod nje prirodno? 😀🤔🤔
Stvarno se dugo ne javlja, da nije mozda nesto krenilo kod nje prirodno? 😀🤔🤔
Bila je jutros na ctgu i zadržali su je u bolnici.
Od tada čekamo da se javi.
Biti će sve u redu, jaka je ona, možemo mi svi sve za naša mala klupka ljubavi
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ovdje dobijes 1-2 profi slike u rodilistu besplatno, ono npr u kosarici nekoj i tako, sa podacima..
Ovo mimo toga je 200-300 za 6-7 slika haha 🥴
.
Ja sa hitne. Svi govore da dodem kad hocu pa sam otisla 😁Beba je ok iako ju nisam skoro cijeli dan osjetila, ima oko 3300, ja imam neke kontrakcije ali zanemarivo. Sve ok. Malo sam panicarila danas ali sad sam smirena, i svjesna onog da ne ispada beba samo tako pa necu ic vise iako su rekli da dodem..
.
Ali muz i ja smo pali na testu "brzina odlaska u bolnicu", prvo smo isli ulicom di su radovi, pa se vratili na drugu, tamo muz pricao nesto i prosisao skretanje, onda dodemo do rampe za bolnicu ja vidim da nemam mobitel 🙈pa nazad doma po njega.. Bolje da sam busom isla.. Naravno i sina smo vodili.. Nisam spremna za rodit........
Ovdje dobijes 1-2 profi slike u rodilistu besplatno, ono npr u kosarici nekoj i tako, sa podacima..
Ovo mimo toga je 200-300 za 6-7 slika haha 🥴
.
Ja sa hitne. Svi govore da dodem kad hocu pa sam otisla 😁Beba je ok iako ju nisam skoro cijeli dan osjetila, ima oko 3300, ja imam neke kontrakcije ali zanemarivo. Sve ok. Malo sam panicarila danas ali sad sam smirena, i svjesna onog da ne ispada beba samo tako pa necu ic vise iako su rekli da dodem..
.
Ali muz i ja smo pali na testu "brzina odlaska u bolnicu", prvo smo isli ulicom di su radovi, pa se vratili na drugu, tamo muz pricao nesto i prosisao skretanje, onda dodemo do rampe za bolnicu ja vidim da nemam mobitel 🙈pa nazad doma po njega.. Bolje da sam busom isla.. Naravno i sina smo vodili.. Nisam spremna za rodit……..
Hahahahahahha sorry ali nasmijala si me tim kak ste putovali do bolnice 😂😂😂😂😂😂
.
Moj maleni je sad budan i sad osjećam uglavnom njega, a probadanja dođu skupa sa njihovim mrdanjem...
Celaena ja sam napisala to za sise i mlijeko. Isto tako samo se ispuhale. Ma nikakve koristi od njih. Ja isto kupila sad taj hippov caj, a kakve su to mamine kapi?! Sry ak sam dosadna sad dok se mucis u bolnici, ali stvarno sam uvijek htjela dojit pa pokusavam sve sto se pokusat moze.
Mamino zlateko bome gadan tlak. Jesu ga uspjeli snizit?!
Sortiraj odgovore
Najstariji