Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    07. Rujan 2020. 17:04

tashee7

plavo_nebo

Tasheesto ti je od stvari trebalo za rađaonu? Daju li oni spavacice? Ima li pelenica za bebu? Kad stignes podijeli sto vise informacija :)

Dali su mi da uzmem vodu i mobitel. Spavacica se ne dobije, imam svoje 2. Sad dok je Lovro kod njih u dječjoj sobi sami ga premataju, tek kad bude sa mnom ja prematam. Dobije se paketić vlaznih maramica i mali paketić pelena. Al ako sfali, donesu ti još, nije problem. Ja sam čitajući necije komentare uzela pola paketa chicco uložaka, al kolko curi, morat će mi muž donijeti ostatak, možda kupiti još jedan paket. Tu di sam ja, nas je troje u sobi i imamo wc koji dijelimo sa sobom do nas. Wc papira nema, al ima sapuna 😊

Hvala ti puno za informacije. 
    Ja sam spakirala cijeli paket chicco 😂 nek se nađe.. i wc papir obicni i vlažni. 

Talija
    07. Rujan 2020. 17:53

Dinosaurus, nimalo lijepa prica o sestrama i dojenju. Nevjerojatno.
    Tashee cestitke!
    Celaena, sretno!
    Mi danas obavili pregled. Ctg pokazuje neke skolske trudove. Osjetila sam to grcenje ali je bilo toliko slabo da nebi doprinosila tome paznju doma da nisam vidla tamo kako reagira uredaj. Uzv uredan. Bebač procjenjen na 3515g. Nije me provjeravala vaginalno da li sam se kaj otvorila.. a to je jedino kaj me zanimalo ☺️ Rekla da dodem iduci ponedjeljak ak se do tad ne porodim, a mogla bi 🤣🤣🤣 jebeno. Bas sam bila nekako umorna, odmorila sam 2sata. Jucer sam ribala podove i prozore ko da mi je zadnje i bila u dvije berbe grozda za vikend pa je mozda i razumljivo 😂
    *
    Danasnji ulov u Lidlu: 
    https://ibb.co/PT2bpJY
    Mi jutros spremni za pregled:
    https://ibb.co/N2LNwrM

I jos sam nesto nekom htjela komentirar, al zaboravih sto dok pisem 🙈🤷🏼‍♀️

Napokon 2804
    07. Rujan 2020. 18:00

Talija

Tashee cestitke!
    Celaena, sretno!
    Mi danas obavili pregled. Ctg pokazuje neke skolske trudove. Osjetila sam to grcenje ali je bilo toliko slabo da nebi doprinosila tome paznju doma da nisam vidla tamo kako reagira uredaj. Uzv uredan. Bebač procjenjen na 3515g. Nije me provjeravala vaginalno da li sam se kaj otvorila.. a to je jedino kaj me zanimalo ☺️ Rekla da dodem iduci ponedjeljak ak se do tad ne porodim, a mogla bi 🤣🤣🤣 jebeno. Bas sam bila nekako umorna, odmorila sam 2sata. Jucer sam ribala podove i prozore ko da mi je zadnje i bila u dvije berbe grozda za vikend pa je mozda i razumljivo 😂
    *
    Danasnji ulov u Lidlu:

Ulov je odličan 🥰
    Zeno i ti izgledas savrseno 😍😍😍😍
    Ja na preglede uglavnom idem kao spadalo, pogotovo zbog maske samo nacrtam obrve 😂 a od robe tajice i majica i to je to, eventualno suknja... i naravno slape ili patike na noge

Demetria
    07. Rujan 2020. 18:02

Ja sam vakumirala po 10 komada (recite da sam luda🤯) i ostaviti cu 10 komada od 20 doma u vreći tako da muž zna točno sto treba kupiti ako se desi da mi treba vise.
    A bez hrane, sapuna i wc papira nikad više u bolnicu.
    *
    Dinosaurus i Loma čitam Vasa iskustva i ne vjerujem. I onda me ove pitaju hocu nositi nešto da počastim na odjelu. Ma nisu zaslužili ništa. Najgore je što je žena prema tebi najgora osoba, tako ni meni ponašanje koje šefice nije bilo jasno i šokiralo me. Od jedne žene, od jedne majke i to majke bolesnog djeteta.
    Bitno da vi imate svoje male štruce ljubavi. Hoćete li to zaboraviti vjerojatno nećete, ali kao što je Tina.Antares  rekla kad pomirišite to svoje malo čudo sve nestane.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    07. Rujan 2020. 18:04

Ja sam danas imala (i jos imam) krcato BH, naravno ne sjetim se uopce mjeriti to.. 🙈3x wc..
    Talija zgodna trudnica 👌👌ulov je super
    Sljedeci tjedan ce cak i kod mene u Lidlu biti nesto.. 

Marta14
    07. Rujan 2020. 18:10

Ovo za sestre se uopce ne cudim jer imam iskustva, jedna mi je lijepo u lice rekla "znala sam ja da si ti nesposobna za to".. A ja ionako slomljena od hormona..
    To se ocito nece nikad promijeniti, tako da ne treba previse ocekivati od njih(na zalost). Znas da si tamo par dana i da ides doma u mir svoj..
    Zao mi je jer ce se neke zene kojima je prva beba lose osjecati i nece reagirati na takav bezobrazluk, da mi sad netko kaze tako nesto culi bi me svi. 

Talija
    07. Rujan 2020. 18:24

Napokon 2804

Talija

Tashee cestitke!
    Celaena, sretno!
    *
    Danasnji ulov u Lidlu:

Ulov je odličan 🥰
    Zeno i ti izgledas savrseno 😍😍😍😍
    Ja na preglede uglavnom idem kao spadalo, pogotovo zbog maske samo nacrtam obrve 😂 a od robe tajice i majica i to je to, eventualno suknja… i naravno slape ili patike na noge

Mislim da od kad sam trudna da je ovo prvi put da Lidl ima toliko male robice. Nisam mogla odoljeti. 

A kaj se tice odjece za pregled.. najjednsotavnije mi je nabacit haljinu pa samo gaće dolje 🙈😂

Aha.... sjetila sam se sad kad vidim Demetrin komentar. Ne volim darivat doktore/sestre. Isto smatram da im je to posao. Mene nitko ne nagradi kad dobro odradim svoj posao.. jest da je elektronika u pitanju al opet, posao je posao.. a s druge strane, kad se nesto zakomplicira, kad si u strahu, kad sve dobro prode - nije ti zao pokloniti nesto... nisam ni sama pametna ☺️

• celaena
    07. Rujan 2020. 18:31

Dinosaurus 

Ajme kakvo ponasanje! Bas mi je zao sto su se tako odnosili prema tebi. Nazalost mi smo njima svima samo neki broj, vecinom po par dana i to je to, idemo dalje. 

Citam vas i kratim si vrijeme, bas mi je super tema o sve vi zene i kako se dijele sva iskustva ❤️ Prije nisam stigla toliko pisat u trudnoci uz toddlera doma, zato sad nadoknadjujem 🤣🤣🤣 

Ne znam kako je vama danas, al mene ovo vrijeme satralo, glavobolja za popizdit (Zg). I onda pitam sestru na odjelu jel mogu dobiti tabletu protiv glavobolje, doslovno mi vec zlo koliko boli, a ona meni kaze da mi je to zbog niskog tlaka (sto je istina) i nek pijem puno vode. 🤣 ne mogu ja toliko popiti koliko glava moze boljeti.. na kraju popila svoj Lupocet (i vodu 🤣).

• celaena
    07. Rujan 2020. 18:39

Marta14

Ovo za sestre se uopce ne cudim jer imam iskustva, jedna mi je lijepo u lice rekla "znala sam ja da si ti nesposobna za to".. A ja ionako slomljena od hormona..
    To se ocito nece nikad promijeniti, tako da ne treba previse ocekivati od njih(na zalost). Znas da si tamo par dana i da ides doma u mir svoj..
    Zao mi je jer ce se neke zene kojima je prva beba lose osjecati i nece reagirati na takav bezobrazluk, da mi sad netko kaze tako nesto culi bi me svi.

Potpisujem, pogotovo ovo zadnje. Mi koje smo vec jednom svasta cule i istrpile, stvarno nemamo zivaca za reprizu. 
    Netko je spomenuo velicinu sisa i mlijeko, to tako nema veze jedno s drugim da me bas ljute komentari. Imam velike sise, uvijek imala, i nakon prvog poroda od mlijeka nista, zvala sestre za svaki podoj, i sve se cudile, doma isto nista nista. Poslije mi se sise samo ispuhale 🤣 uzas. Evo ih sad opet polunapuhane u trudnoci i nadam se da bude islo, jos sam si i Hippov caj spakirala i Mamine kapi haha, ima da pomognu. Ali ako ne bude islo, bocice su doma spremne :) nece mene vise nitko nervirat 💪😁 
    Inace, ja zivim pored Lidla na Sveticama i gledala sam kako postavljaju sator i kazem muzu: Evo taman ce ga postaviti kad ja budem u bolnici. I evo mi sad :D bolje za moj novcanik svakako.

• celaena
    07. Rujan 2020. 18:41

plavo_nebo

tashee7

plavo_nebo

Tasheesto ti je od stvari trebalo za rađaonu? Daju li oni spavacice? Ima li pelenica za bebu? Kad stignes podijeli sto vise informacija :)

Dali su mi da uzmem vodu i mobitel. Spavacica se ne dobije, imam svoje 2. Sad dok je Lovro kod njih u dječjoj sobi sami ga premataju, tek kad bude sa mnom ja prematam. Dobije se paketić vlaznih maramica i mali paketić pelena. Al ako sfali, donesu ti još, nije problem. Ja sam čitajući necije komentare uzela pola paketa chicco uložaka, al kolko curi, morat će mi muž donijeti ostatak, možda kupiti još jedan paket. Tu di sam ja, nas je troje u sobi i imamo wc koji dijelimo sa sobom do nas. Wc papira nema, al ima sapuna 😊

Hvala ti puno za informacije.
    Ja sam spakirala cijeli paket chicco 😂 nek se nađe.. i wc papir obicni i vlažni.

Ja sam isto spakirala plus jos paket Vir ulozaka. Sto je sigurno je sigurno 😁 ako stane u kofer, trpaj! Da sam znala da cu dva dana cekati porod, uzela bih si jos koje gace 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.