Dobro jutro, od svega sto sam pročitala ostali su mi podočnjaci u glavi 🙈 E pa žene moje da vidite podočnjaka kad dođe beba , ja sam mislila kak dobro izgledam dok se na slici nisam vidjela 🙀 ko neki narkoman izgledam 😂😂😂
U kojem tjednu ste krenule sa cajem od maline?
Ja sam krenula od danas na 36+0...netko je ovdje već pisao kad se treba početi piti pa neće škoditi :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro svima!!!
Nadam se da nam je došla i neka bebica kroz noć…
Mi nismo spavali uopće jer je starija trebala ići na pretragu koji radiš nakon neprospavane noći pa je bio tulum.
Demetria kod mene je kao i kod tebe. Još ništa… samo si ti 4 tjedna bliže foto finišu.
TinaAntaresi ja sam za kavu.
Drago mi je što bebice dobro napreduju, i naš najmanji palčić 😍
Vidjela sam u novinama o onoj bebi koju su uzeli
jer je bio kućni porod 🤬 vidi se kakve su nam službe , a to kod nas nije zakonski zabranjeno, samo nije regulirano.
Sretno svima danas 🌸☀️
Ne čitam novine niti pratim vijesti. Gdje si to vidjela? Nešto nedavno ili?
Neznaju jos uvijek od cega se to tak naglo pojavilo..sad sam pocela skupljati urin kroz 24h. Poslije idem na uzv..bila sad dr pa mi rekla ak bu i dalje tak tlak divljal,da ce me porodit..sad sam 35+5
Dobro nisu tako mali tjedni i nije jako mala beba ako te i porode. Nadam se ipak da ces uspjet izgurat sto vise. Javljaj i dalje kako ste.
Dobro jutro! Sigurno je stigla neka beba 😍
Ja sam pocela caj sa 36 1 salicu, 37 2 salice..
Cisto da javim noc neprospavana, i dalje me probada, vjerojatno cu zvat svoju dr
Jutroo! Ja dobro i cvrsto spavala u koja 3 dizanja al se svejedno osjecam ko da me tenk pregazio 😑
Demetria ja sad tek razumijem zasto je to najduzi mjesec, a vjerujem da razumiju i ostale curke koje su prosle termin 🙈 e tak sam ti i ja bila, svaki dan sam govorila da imam vremena da mi se ne zuri i onda sam malo po malo uspjela sve spremiti 😀 generalku u stanu uz sestrinu pomoc napravila tek prosli tjedan i krevetic i sobu do kraja poslozila tek u nedjelju 😅 i sad kad je sve spremno on NECE VAN.
Pojela sam skoro pola ananasa jucer, setala koja 3 il 4 puta do 4.kata pa dolje (samo me prepone i misici boljeli navecer🤣) vec mi se noge tresle, a ove lazne kontrakcije jos su se i smanjile a ne pojacale.
Moji starci na GO ovaj tjedan, muz sredio da radi od doma sve dok se ne porodim, na poslu mu nisu organizirali nikakve sastanke ni nista jer beba stize..a na kraju beba se neda i neda...🙈🙈🙈
Bok curke, nije me bilo par dana i evo već imamo par novih bebica, ČESTITKE svim novim mamama na forumu i puno zdravlja bebama! Sretno curkama koje su na korak do upoznavanja sa svojim bebama, ja moram priznati da koliko god mi je trudnoća uredna što se tiče fizičkog stanja i baš uživam, jedva čekam našeg bebolita :)
Jutroo! Ja dobro i cvrsto spavala u koja 3 dizanja al se svejedno osjecam ko da me tenk pregazio 😑
Demetria ja sad tek razumijem zasto je to najduzi mjesec, a vjerujem da razumiju i ostale curke koje su prosle termin 🙈 e tak sam ti i ja bila, svaki dan sam govorila da imam vremena da mi se ne zuri i onda sam malo po malo uspjela sve spremiti 😀 generalku u stanu uz sestrinu pomoc napravila tek prosli tjedan i krevetic i sobu do kraja poslozila tek u nedjelju 😅 i sad kad je sve spremno on NECE VAN.
Pojela sam skoro pola ananasa jucer, setala koja 3 il 4 puta do 4.kata pa dolje (samo me prepone i misici boljeli navecer🤣) vec mi se noge tresle, a ove lazne kontrakcije jos su se i smanjile a ne pojacale.
Moji starci na GO ovaj tjedan, muz sredio da radi od doma sve dok se ne porodim, na poslu mu nisu organizirali nikakve sastanke ni nista jer beba stize..a na kraju beba se neda i neda…🙈🙈🙈
A mome uvalili svaki tjedan neki sastanak i evo u petak na dan pregleda ide u Koprivnicu ili Viroviticu 🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro cure! Ja se na spavanje ne mogu požaliti, ustajem se svako malo na wc, ali zaspem. Doduše, više se ne budim skroz odmorna otkako mi je nos začepljen 😪.
*
Moj isto sad radi od doma, baš zato želim da se beba požuri 😂. Stvarno bi da dođe dok smo relativno izolirani.
*
Sretno svima u bolnici i na pregledima!
Sortiraj odgovore
Najstariji