Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    07. Rujan 2020. 20:54

mamino zlateko

Vecer..ja se javljam iz bolnice,oko podneva mi pozlilo,tlak 220/120..ostavili me na promatranju,tlak polako pada..ujutro cemo cuti sta dalje..ili terapija i mirovanje ili porod..

Drži se i nadam se da će biti sve uredu s vama 🤞🤞❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Unakit
    07. Rujan 2020. 21:01

StizeBeba2020

Zenske vidim da se probadanja nastavljaju…
    Jel imala koja slucaj da ima i pritisak na debelo crijevo povremeno i na tetu dole? Sve cesce mi se to tokom dana pojavljivalo, a pogotovo sad kad se blizi vecer… A kad mi se to dogodi stisne mi se i trbuh od kontrakcija (do sad su bile lazne koje su se zadnjih par dana smanjile) i osjecam neku nelagodu skroz od kicme u noge.
    Bas smo ponekad dosadne s pitanjima, ali zato i jesmo tu da se savjetujemo… Oprostite 😅

Upravo osjecam, mada ja sam hipersenzibilna otkad imam serklaz... rekli su mi da kad se bebica proteze moze glavicom pritiskati na rodnicu I udarati rukicama u rektum, a u isto vrijeme udarati nogicama pod rebra. Jutros sam pitala dr postoji li neka tehnika da prestanu, ona se nasmijala I veli ne ali da probam s relax muzikom I lagano da je mazim I kao usmjerim rukama polako. Mislim se nesto...tesko cu to uspjet ali ne skodi da probam 🙂

Vita26
    07. Rujan 2020. 21:03

Tashee Cestitam od srca ❤️❤️❤️

Celaena sretno ❤️❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Dinosaurus
    07. Rujan 2020. 21:05

mamino zlateko

Vecer..ja se javljam iz bolnice,oko podneva mi pozlilo,tlak 220/120..ostavili me na promatranju,tlak polako pada..ujutro cemo cuti sta dalje..ili terapija i mirovanje ili porod..

Kakva je bila zadnja procjena tezine i velicine bebe?
    Nemas za sto biti tuzna, ja sam isto tocno mjesec dana ranije rodila i isli smo kuci nakon samo 7 dana bolnice i sve je najnormalnije i ok. 🥰

07. Rujan 2020. 21:09

Unakit

StizeBeba2020

Zenske vidim da se probadanja nastavljaju…
    Jel imala koja slucaj da ima i pritisak na debelo crijevo povremeno i na tetu dole? Sve cesce mi se to tokom dana pojavljivalo, a pogotovo sad kad se blizi vecer… A kad mi se to dogodi stisne mi se i trbuh od kontrakcija (do sad su bile lazne koje su se zadnjih par dana smanjile) i osjecam neku nelagodu skroz od kicme u noge.
    Bas smo ponekad dosadne s pitanjima, ali zato i jesmo tu da se savjetujemo… Oprostite 😅

Upravo osjecam, mada ja sam hipersenzibilna otkad imam serklaz… rekli su mi da kad se bebica proteze moze glavicom pritiskati na rodnicu I udarati rukicama u rektum, a u isto vrijeme udarati nogicama pod rebra. Jutros sam pitala dr postoji li neka tehnika da prestanu, ona se nasmijala I veli ne ali da probam s relax muzikom I lagano da je mazim I kao usmjerim rukama polako. Mislim se nesto…tesko cu to uspjet ali ne skodi da probam 🙂

Meni pomaže to s rukom, stavim ruku tam gdi lupa najviše i držim neko vrijeme pa uskoro prestane. Nije upalilo od prve ali s vremenom je. Ako mičem ruku ili prste po trbuhu onda suprotno, onda se pokrene.
    .
    Mamino zlateko, uh pa to je bormeš visok tlak 🥴 sretno! 🤞🍀

Vita26
    07. Rujan 2020. 21:10

Ninche vjeruj mi da ces prepoznati kad krene trudovi 🤗🤗🤗sretno ti jos malo.

Napokon  decki nekako voli duze kod mame da ostane,a ti usla vec u 9mj.vjerovatno probadanja i vam tam bolova povezani da ti bebica priprema se.a jel ne ides svaki drugi dan na ctg???da ti prati trudove

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ninche9
    07. Rujan 2020. 21:10

Napokon to u bolnici je frendica uzela za 150-200e slike su SAVRSENSTVO ali brate mili previše novaca a premalo slika..
    Ja sam malenu mislila doma ovako u miru fotkati..pa nju i bracu.. 

Napokon 2804
    07. Rujan 2020. 21:16

Vita26

Ninche vjeruj mi da ces prepoznati kad krene trudovi 🤗🤗🤗sretno ti jos malo.

Napokon decki nekako voli duze kod mame da ostane,a ti usla vec u 9mj.vjerovatno probadanja i vam tam bolova povezani da ti bebica priprema se.a jel ne ides svaki drugi dan na ctg???da ti prati trudove

Moja vita, ja tek 16. Idem na ctg i pregled... Ma vamo nisu normalni uopce... sad sam jela malo voca i otusirala sw i sad legla u krevet i pratim i dalje... i dalje svakih 10/15 min probadanje...
    .
    Ninche9 ovdje kod mene svi to odbijaju, tako da cisto sumnjam u kvalitetu... radije cu za te novce dodati jos malo i kupit si profi aparat i slikati sama dijete... to je bas pre skupo...

Demetria
    07. Rujan 2020. 21:17

Mi smo našli fotografa koji će nas slikati idućih dana par slika za 500 tinjak kuna malo manje i onda poslije poroda opet na istoj lokaciji...
    Ako hoćemo možemo dobiti i book ali to ćemo mi o svom izboru izraditi :) 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    07. Rujan 2020. 21:40

Demetria

Mi smo našli fotografa koji će nas slikati idućih dana par slika za 500 tinjak kuna malo manje i onda poslije poroda opet na istoj lokaciji…
    Ako hoćemo možemo dobiti i book ali to ćemo mi o svom izboru izraditi :)

Pa to je pristojna cijena... ovo ti u bolnici slika samo bebu i naplati ti 200 eura i sto je najbolje, koliko sam cula slike posalju na mail... tako da, nista od toga...
    Sad vjerujem da je od bolnice do bolnice drugacije ali opet... puno je to novaca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.