Vecer..ja se javljam iz bolnice,oko podneva mi pozlilo,tlak 220/120..ostavili me na promatranju,tlak polako pada..ujutro cemo cuti sta dalje..ili terapija i mirovanje ili porod..
Drži se i nadam se da će biti sve uredu s vama 🤞🤞❤️😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zenske vidim da se probadanja nastavljaju…
Jel imala koja slucaj da ima i pritisak na debelo crijevo povremeno i na tetu dole? Sve cesce mi se to tokom dana pojavljivalo, a pogotovo sad kad se blizi vecer… A kad mi se to dogodi stisne mi se i trbuh od kontrakcija (do sad su bile lazne koje su se zadnjih par dana smanjile) i osjecam neku nelagodu skroz od kicme u noge.
Bas smo ponekad dosadne s pitanjima, ali zato i jesmo tu da se savjetujemo… Oprostite 😅
Upravo osjecam, mada ja sam hipersenzibilna otkad imam serklaz... rekli su mi da kad se bebica proteze moze glavicom pritiskati na rodnicu I udarati rukicama u rektum, a u isto vrijeme udarati nogicama pod rebra. Jutros sam pitala dr postoji li neka tehnika da prestanu, ona se nasmijala I veli ne ali da probam s relax muzikom I lagano da je mazim I kao usmjerim rukama polako. Mislim se nesto...tesko cu to uspjet ali ne skodi da probam 🙂
Tashee Cestitam od srca ❤️❤️❤️
Celaena sretno ❤️❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vecer..ja se javljam iz bolnice,oko podneva mi pozlilo,tlak 220/120..ostavili me na promatranju,tlak polako pada..ujutro cemo cuti sta dalje..ili terapija i mirovanje ili porod..
Kakva je bila zadnja procjena tezine i velicine bebe?
Nemas za sto biti tuzna, ja sam isto tocno mjesec dana ranije rodila i isli smo kuci nakon samo 7 dana bolnice i sve je najnormalnije i ok. 🥰
Zenske vidim da se probadanja nastavljaju…
Jel imala koja slucaj da ima i pritisak na debelo crijevo povremeno i na tetu dole? Sve cesce mi se to tokom dana pojavljivalo, a pogotovo sad kad se blizi vecer… A kad mi se to dogodi stisne mi se i trbuh od kontrakcija (do sad su bile lazne koje su se zadnjih par dana smanjile) i osjecam neku nelagodu skroz od kicme u noge.
Bas smo ponekad dosadne s pitanjima, ali zato i jesmo tu da se savjetujemo… Oprostite 😅
Upravo osjecam, mada ja sam hipersenzibilna otkad imam serklaz… rekli su mi da kad se bebica proteze moze glavicom pritiskati na rodnicu I udarati rukicama u rektum, a u isto vrijeme udarati nogicama pod rebra. Jutros sam pitala dr postoji li neka tehnika da prestanu, ona se nasmijala I veli ne ali da probam s relax muzikom I lagano da je mazim I kao usmjerim rukama polako. Mislim se nesto…tesko cu to uspjet ali ne skodi da probam 🙂
Meni pomaže to s rukom, stavim ruku tam gdi lupa najviše i držim neko vrijeme pa uskoro prestane. Nije upalilo od prve ali s vremenom je. Ako mičem ruku ili prste po trbuhu onda suprotno, onda se pokrene.
.
Mamino zlateko, uh pa to je bormeš visok tlak 🥴 sretno! 🤞🍀
Ninche vjeruj mi da ces prepoznati kad krene trudovi 🤗🤗🤗sretno ti jos malo.
Napokon decki nekako voli duze kod mame da ostane,a ti usla vec u 9mj.vjerovatno probadanja i vam tam bolova povezani da ti bebica priprema se.a jel ne ides svaki drugi dan na ctg???da ti prati trudove
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Napokon to u bolnici je frendica uzela za 150-200e slike su SAVRSENSTVO ali brate mili previše novaca a premalo slika..
Ja sam malenu mislila doma ovako u miru fotkati..pa nju i bracu..
Ninche vjeruj mi da ces prepoznati kad krene trudovi 🤗🤗🤗sretno ti jos malo.
Napokon decki nekako voli duze kod mame da ostane,a ti usla vec u 9mj.vjerovatno probadanja i vam tam bolova povezani da ti bebica priprema se.a jel ne ides svaki drugi dan na ctg???da ti prati trudove
Moja vita, ja tek 16. Idem na ctg i pregled... Ma vamo nisu normalni uopce... sad sam jela malo voca i otusirala sw i sad legla u krevet i pratim i dalje... i dalje svakih 10/15 min probadanje...
.
Ninche9 ovdje kod mene svi to odbijaju, tako da cisto sumnjam u kvalitetu... radije cu za te novce dodati jos malo i kupit si profi aparat i slikati sama dijete... to je bas pre skupo...
Mi smo našli fotografa koji će nas slikati idućih dana par slika za 500 tinjak kuna malo manje i onda poslije poroda opet na istoj lokaciji...
Ako hoćemo možemo dobiti i book ali to ćemo mi o svom izboru izraditi :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi smo našli fotografa koji će nas slikati idućih dana par slika za 500 tinjak kuna malo manje i onda poslije poroda opet na istoj lokaciji…
Ako hoćemo možemo dobiti i book ali to ćemo mi o svom izboru izraditi :)
Pa to je pristojna cijena... ovo ti u bolnici slika samo bebu i naplati ti 200 eura i sto je najbolje, koliko sam cula slike posalju na mail... tako da, nista od toga...
Sad vjerujem da je od bolnice do bolnice drugacije ali opet... puno je to novaca
Sortiraj odgovore
Najstariji