Robica je 😍😍😍😍😍😍😍😍
Iscjedak nonstop, osjećaj da sam upisana nonstop, doktorica kaže sve uredu
Hej cure!
Evo ja danas uzela u lidlu onu ogradicu za krevetic. Cini mi se skroz dobra 😊
Keksic dobrodosla! 🎊
E cure, znam da smo milijun puta prisle tu temu ali koliko je "normalno" da curi doli? Mislim traje meni od pocetka onako malo jaci iscjedak ali znam d aje to normalno. Od jutros se pojaca pa me bas neka panika pere… 🤷♀️😣
Meni su rekli da se zabrinem ako ima miris ili promijeni boju, inače i ja curim neprestano 😂, a po nalazima sve ok. Češće promijenim gaće i to je to 🤷♀️
E da, netko je pitao za bočice, mislim Vita, ja cu uzeti za početak samo jednu malu od dr.Browns, one su anticolic, dugo ih se moglo samo u ljekarnama kupiti, a sada ih ima i u bili i dm-u. Po iskustvima drugih roditelja znam da su jedne od najboljih na tržištu sto se tiče grčeva i gutanja zraka... Tako da eto, ako ti to sta pomogne 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
E cure, ja se danas pogledala malo dole🙈🙈 e sad, bit cu malo odvratna.. Unutra je bijeli neki iscjedak?! Jsl to i vama ili? I da li vam se promijenilo nesto dolje, u izgledu? 🙄😅
Moja dolje je nekako promijenjena, otecena i tamnija, ali sve je to normalno, ne sekira me
I iscjedak osim ako je jako cudne boje ili mirisa.. Danas smo se puno druzile jer sam imala ful tretman posto sutra imam pregled.
Depilacija je postala zahtjevna, ni hodaci po zici i cirkuski akrobati mi nisu ravni sto ja izvodim pod tusem u bolbi s dlakama uf sto me izmorilo
Moja dolje je nekako promijenjena, otecena i tamnija, ali sve je to normalno, ne sekira me
I iscjedak osim ako je jako cudne boje ili mirisa.. Danas smo se puno druzile jer sam imala ful tretman posto sutra imam pregled.
Depilacija je postala zahtjevna, ni hodaci po zici i cirkuski akrobati mi nisu ravni sto ja izvodim pod tusem u bolbi s dlakama uf sto me izmorilo
Hahahahaha sad si me nasmijala sa akrobatima 😂😂😂
Ja dignem jednu nogu na rub kade, pa drugu, pa na slijepo, i nekako se obrijem, legnem u krevet, skuzim ostalo jos dostaaaa dlacica, ma nek stoje. Budem prije tusiranja uzela ogledalo i pogledala ju malo da vidim jel ista kao i prije ili se promjenila 😂
Curke je se itko susreo s tim da su bebinom mozgu ateralne komore naglasene. Strah me uzasno...
Hahahahaha sad si me nasmijala sa akrobatima 😂😂😂
Ja dignem jednu nogu na rub kade, pa drugu, pa na slijepo, i nekako se obrijem, legnem u krevet, skuzim ostalo jos dostaaaa dlacica, ma nek stoje. Budem prije tusiranja uzela ogledalo i pogledala ju malo da vidim jel ista kao i prije ili se promjenila 😂
Noge rijesavam trakama, to je kategorija za sebe koliko se namucim, sto ostane pocupam pincetom i vodim se politikom sto ne vidim toga nema,
Ali Gospoda dolje uf to mi je stvarno postalo tesko
Iscjedak - kak koji dan, nekad vise nekad manje al kazu da je sve to normalno pa reko ok onda a valjda bi znala prepoznat dal je plodna voda. LoMa je opisala da je to kao kad mengu osjetis da curi pa sve dok tak nekaj ne osjetim il vidim sam oke 🙂
Bocice - nakon sto sam kupila dvije plasticne Tomme Tippe anti colic sam cula da su bolje staklene dr.Browns jer se plastika izgrebe i u one pore se nakupljaju bakterije i da znaju smrditi bez obzira na pranje i steriliziranje 🤔 tak da sad razmisljam dal uzeti jos 2 staklene a plasticne ostaviti za caj/vodicu...
Sredivanje i izgled dolje - izgleda tamnije i otecenije 🙈🤣 al isto tak je to sve normalno. A oko sredivanja mi je zadnji put pomogao muz..dio on, dio ja napamet a on navigira 🤣🤣 i tad je bilo oko mjesec dana kak nisam nista dolje dirala i kad su pocele rasti me uzasno pikalo i svrbuckalo...luda sam bila vec tih par dana.
Keksic dobro dosla! 😊
Minni_me87 nisam jos cula za to, mozda ce ti ostatak cura znati nesto vise reci o tome 🤔 kaj ti tocno kazu doktori?
Ninche kad dolazis u hr? Sif ti si okej? Ako ste za neku kavu javiteeee se (mateja.tome2@gmail.com)😊
Sortiraj odgovore
Najstariji