Sanja* ja nisam shvatila da je to za platnene pelene, gledam jesam ja to sad opet nešto zaboravila kupiti.
Prijavljujem i ja loše spavanje ali pred zoru. Sanjala sam da sam u privatnika na pregledu (što ćemće uskoro uslijediti) da me primaju kao da si u dnevnoj bolnici, lijepo dobiješ krevet i hranu dok čekaš svoj red. I onda odjednom dolazi moja vlastita sestra nešto me napada, grize, zabija nokte u moje zglobove ruku živi užas.
Srećom bilo je već prošlo 6 pa nisam jako ne naspavana 🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobar dan svima, moje spavanje katastrofa milijun budenja, milijun poza, ma nikako se namjestiti. Muz skuhao rucak, kaze cuo sam da si se puno puta dizala pa sam te pustio da spavas.
Komodica je prekrasna...
Loma, najbolje ti sve online naruči i da si mirna, ne treba ti zivciranje i sekiracija. Vjerujem da bi muz postao svjestan da moze i on vidjeti u zivo Luku...
Mom sve ima vremena, ali mu ja ne dopustam da se previse opusti, imao je predavanje o cerviksu danas, pa je ostao sokiran i rekao, a sta je moguce tak rano rodit. Pa mu to objasnjavala, uglavnom trenutno je pod dojmom
Pozdrav cure! Čitala sam vas s vremena na vrijeme, ali odlučih se sad pridružiti jer mislim da službeno smaram frendove pričanjem o trudnoći.
31+2 sam, dečka nosim i zasad je sve po špagi 😁. Rodila bih u Petrovoj (Zg), a termin je 19.9.
Pozdrav cure! Čitala sam vas s vremena na vrijeme, ali odlučih se sad pridružiti jer mislim da službeno smaram frendove pričanjem o trudnoći.
31+2 sam, dečka nosim i zasad je sve po špagi 😁. Rodila bih u Petrovoj (Zg), a termin je 19.9.
Dobro nam dosla 💙
Hej cure!
Evo ja danas uzela u lidlu onu ogradicu za krevetic. Cini mi se skroz dobra 😊
Keksic dobrodosla! 🎊
E cure, znam da smo milijun puta prisle tu temu ali koliko je "normalno" da curi doli? Mislim traje meni od pocetka onako malo jaci iscjedak ali znam d aje to normalno. Od jutros se pojaca pa me bas neka panika pere... 🤷♀️😣
Keksić dobrodošla 🥰
Dinosaurus mislim da ću ti ja dati onako najrealniji odgovor na ovo. Prije tri tjedna sam išla na hitnu u strahu od iscjedka koji sam vidjela u školjki sad bi stavila i sliku ali mi je glupo zbog drugih cura neznam jeste gadljive ili ne 😂 uglavnom sva u panici slikam taj iscjedak i odem na hitnu da bi me blijedo gledali i rekli da je to skroz normalno eto neznam šta da ti kažem i sad sam se već navikla dok me ništa ne boli i osijecam bebicu kroz cijeli dan iscjedak je nešto sto me i ne plaši toliko jer sam svaki put dobila odgovor da je to normalno i da je sve uredu i s bebom i da nema ni bakterija ni ničeg.
Sanja hvala na info, otišla bi pogledati ali naravno u OS nemam gdje to pogledati jer u našem jysku nemaju ... Ja bi isto držala u dnevnoj sobi jer u spavacoj nemam mjestamjesta.
Loknica hvala i tebi na info, pogledam i to sto si ti uzela.
Keksic dobrodošla 🥰
Sto se tiče iscjetka stvarno ne znam sta reci jer ja zasada još nikako nisam imala, osim kad sam imala gljivice, ali to je uz vaginaleze i kremu prošlo kroz par dana.
Jooooj cure danas svratila u beneton i opet svega nakupovala 😆😁🥰
https://ibb.co/PTg8c8t
https://ibb.co/Zc9cNbv
https://ibb.co/kMZcmZ0
https://ibb.co/196Z1HS
Imaju super popuste za bebe, jaknica bila 80 kN, majicice 40-60, haljinica ima za 50-70 kN ... Bas svega... 🥰
Ja sam SAD ovo uzela, a sutra možda poslije pregleda i tatu nagovorom da joj ide i on nešto kupiti hehehe
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Keksić dobrodošla 🥰
Dinosaurus mislim da ću ti ja dati onako najrealniji odgovor na ovo. Prije tri tjedna sam išla na hitnu u strahu od iscjedka koji sam vidjela u školjki sad bi stavila i sliku ali mi je glupo zbog drugih cura neznam jeste gadljive ili ne 😂 uglavnom sva u panici slikam taj iscjedak i odem na hitnu da bi me blijedo gledali i rekli da je to skroz normalno eto neznam šta da ti kažem i sad sam se već navikla dok me ništa ne boli i osijecam bebicu kroz cijeli dan iscjedak je nešto sto me i ne plaši toliko jer sam svaki put dobila odgovor da je to normalno i da je sve uredu i s bebom i da nema ni bakterija ni ničeg.
Hehe a tako i ja mislim nekako ali opet ti ne bude svejedno ako se malo pojaca. Bila sam na pregledu prije tjedan dana, zatvorena, sve ureno. Bolova nikakvih nemam a iscjedak je vodenast bez mirisa i boje. Znam kako izgleda kad pukne vodenjak pa curi plodna voda ali uvik je onaj neki strah da ne curka plodna onako pomalo ali valjda bi uz to imala i drugih simptoma 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji