Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    19. Srpanj 2020. 01:03

Ma ja sam bila luda sta vec perem, peglam, zasto ovo, zasto ono, a sad kad vidi da je termin skoro uh, odma panika,  a onda opet kao ima vremena,  di je to, ovo, ono.... ma muski. Tocno pozelim njihom mozak na dan, dva, da malo odmorim 

Tejic
    19. Srpanj 2020. 01:06

Evo nas doma, napokon u krevetu uhh. Bilo je lijepooo i nas buduci kum je pustio i suzicu, fakat smo ga iznenadili 😁😁🥰 
    Princess Mimi ne brini se nije mislio nista lose samonse ponekad ne znaju izraziti. Kak moj kaze " krivo si shvatila" . Isto ponekad imam osjecaj da ga nist ne zanima i da mu sve moram crtati, nece se sam sjetiti neke stvari napraviti. Naravno da mi ne dozvoli da nosim stvari, saginjem se, tenisice mi zaveze, isprazni masinu i susilicu al vecinu toga moram prvo sama spomenuti da treba napraviti, svaka cast kad se sjeti sam. Al takvi su, vole nas i podrzavaju u svemu a mi jednostavno moramo prijeci preko nekih stvari i izjava i ne uzimati ih k srcu 😊 lako meni sad dijeliti savjete a i sama sam si takva da si sve uzmem k srcu. 🙈

Mc mouse preedivna slika 😍😍 i meni je trbuh dosta nisko..danas sam bila u drustvu s trudnicom kojoj je termin 12.08. I em ima punooo veci trbuh od mene em joj je puno visi od mog 🤔 a nismo ni mjesec dana razlike..
    LoMa lijepo je za cuti da Lukica lijepo napreduje, jos malo pa cete biti skupa 🥰🥰

• LoMa
    19. Srpanj 2020. 07:05

Muški ne mogu , a da ne skomentiram na tu temu 🙈 znaci, ja sam sa svojim ludila cijelu trudnoću jer je njemu sve bilo rano i sve se stigne...i sad je stvarno ispalo da se nije stiglo jel...i svi su mi govorili da će se on trgnut kad dođe bebe, kad to postane stvarno...moram vas razočarati, ništa njemu još nije stvarno 🙈 možda zato kaj ga još nije vidio uživo, a možda se samo tješim s tim...
    On i dalje živi kak je zivio, sve se stigne i sve ju to dobro...luda sam...a ja u bolnici s Lukom nemoćna, ne mogu fizički neke stvari obaviti, a on opet sve stigne, a već 2 tjedna kupuje podlogu za prematanje 🤦🏼‍♀️ A kad sam mu rekla da treba nekaj oblekice prikupiti, ko da sam rekla da treba na mars se lansirati 🙈 
    Tak da eto, ja ne znam kad to njima postaje stvarno 👀

Princess Mimi
    19. Srpanj 2020. 07:31

Sad vidim koliko su svi oni zapravo slicni 😂 znam da ne misli kad se tako glupo izrazi ali tesko je staviti se u njihovu glavu kad je u našoj sve tooooliko kompleksnije 🙈
    *
    Dobro jutro svima, lijepu i mirnu nedjelju vam zelim ❤️
    Tejic, svaka buša i svaka trudnica je drugacija, kazu za decke da se nose nisko, ovaj moj malac je to doslovno shvatio 😂

• vitae
    19. Srpanj 2020. 07:40

Mona1309

Bok cure,
    pratim vas redovno ali se već neko vrijeme nisam javljala.
    Što se tiče iscjetka, također mislim da je normalno.
    Ne znam da li još neka ima takav problem, ali prije par dana me uhvatilo da dok hodam osjećam neko probadanje kao u kosti kod kuka s lijeve strane. Znači svaki put kad stanem na lijevu nogu kao da me probode u nekoj kosti kod guze. Pa sam smanjila tempo, a kad hodam kao da šepam :/ Jel netko možda zna što bi bilo djelotvorno da to riješim? Pregled mi je tek 23.
    Što se tiče nabavke stvari- kolica smo kuptli Bebetto Luca 3 u 1. Robicu sam isto počela pripremati.
    Imate možda neku preporuku za pouzdan babyphone?
    Hvala :)

Mona, gdje ai kupila Bebetto kolica? Procitala sam negdje da kma stranica za naruciti direktno iz Poljske (mulan ili sl.) Pa ne znam je li sigurno naruciti.

• vitae
    19. Srpanj 2020. 07:50

plavo_nebo

Nama su danas stigle flasice sa twistshake
    https://ibb.co/8XLPxF8
    Mislim da nam je to dosta za godinu dana 😂

Plavo nebo, ja sam baš u istrazivanju bočica i ne znam sto kupiti. Nekako mi se staklene cine bolje a vidim da dosta cura kupuje ove twistshake. Please pomozi tako da mi napises zasro si se odlucila za ove?

Marta14
    19. Srpanj 2020. 08:17

Joj LoMa, evo moj se ponasa kao da cu roditi druge godine u 9tom mjesecu.. Ne samo on, nego svi oko mene. Kao da sam samo ja svjesna da se moze i prije desiti zbog 100 razloga.. A pogotovo od kad si ti zavrsila u bolnici a tu smo negdje terminom bile.
    Ti lijepo kad imas vremena od izdajanja naruci sve na netu, a on neka preuzima i placa😁
    I da, svaka cast za rucno izdajanje.. 💙

Tejic
    19. Srpanj 2020. 08:20

Princess Mimi

Sad vidim koliko su svi oni zapravo slicni 😂 znam da ne misli kad se tako glupo izrazi ali tesko je staviti se u njihovu glavu kad je u našoj sve tooooliko kompleksnije 🙈
    *
    Dobro jutro svima, lijepu i mirnu nedjelju vam zelim ❤️
    Tejic, svaka buša i svaka trudnica je drugacija, kazu za decke da se nose nisko, ovaj moj malac je to doslovno shvatio 😂

Ma ta cura i doslosvno sve trudnice oko mene koje znam nose decke, neki baby boy boom oko menen ocito 🤣 i kad god me tko pita za termin, i kazem 5.9. I svi mi kazu ma ti ces i puno ranije vidi se da nisko nosis. 🤔
    Bas cu vam staviti sliku danas da cujem i vasa misljenja 🤔
    * evo prvo dizanje na wc (al sam kasno i legla 😅) insad idem jos malo pokusat odspavati 😅

Marta14
    19. Srpanj 2020. 08:25

Da li je neka mama koristila ove perle?
    Dobro jutro! 🍀

• celaena
    19. Srpanj 2020. 08:26

Meni je druga trudnoca. U prvoj je muzu postalo realno tek kad smo pred kraj slozili kinderbet i kolica, tocno ga se sjecam :) sad nam je od pocetka sve vrlo realno jer smo oboje jako puno ulozili u ovog bebaca (mpo) i jako mu se veselimo. Vecinu tog smo imali od starijeg tako da sam sad samo par stvari kupovala dodatno. Prokomentiramo mi sve zajedno, ali ja narucujem ili kazem idemo po to i to. Meni je to ok, takva sam :) 
    Evo jucer smo slozili ormar malome i konacno perem robicu :D malo mi je tesko stajat i sagibat se, ali opet, uz starijeg imam neku kondiciju :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.