Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    19. Srpanj 2020. 17:52

Slonic 12
    zvala me ginekologica i rekla da je ok jer mi je jutarnji guk 4.6 a pod opterecenjem mi je na gornjoj granici. Kaze da me nece slat na dodatne pretrage jer je to za sad ok nalaz i da pripazim sa slatkim. Sto se kila tice isto sam doma i ne krecem se bas pa se nakupljaju. Ja sam sad 25+1 i 7 kg sam dobila. Vidjet cemo sta ce biti do kraja🙈. Mislim da cu morat malo pripaziti na hranu iako fakat nemam feeling da sad nesto previse jedem... kako koji dan ali sam sklona dobit koju kg vise... kad je tebi termin? P.s. vec sam ti odg ali mi nije mob ulovio pa zanemari ak ce biti dupla.poruka😉🙈

Hip_Hopsica
    19. Srpanj 2020. 18:17

Cure, trebala bih mali savjet... naime kako vi stojite sa bolovima u donjem dijelu leđa, donjem dijelu trbuha i prepone?
    Zadnjih par dana me baš dosta bole leđa i donji dio trbuha i imam dosta jaki pritisak dolje. Imam osječaj da mi pomaže kad si malo pridržim trbuh + također me ubija oštra bol kod promijene poze u krevetu kad ležim... kao da da mi neko žilete postavljao na prepone.
    Danas cijeli dan odmaram pa se nadam da će se malo smiriti, jer već 2 noći me spavam od bolova. Kao kad te zube kljuca cijelo vrijeme a kad želim promijeniti pozu onda imam osječaj kao da mi netko noževe zabija u donji dio trbuha.  Sinoć sam u 2 ujutro išla piti normabel i lupocet da mi pomogne. Koma. 
    Jel bi mi možda pomogao onaj pojas za trudnice?
    Tek za 2 tjedna imam pregled dogovoren kod svoje doktorice pa gledam da nekako do tada zguram... 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Ninche9
    19. Srpanj 2020. 18:23

Hip hopsica ja mislim da bi ti pojas puno pomogao, a i gimnasticka lopta umjesto stolca tako da nikad ne sjedis na tvrdom. Meni su u prvoj trudnoci bas ti bolovi bili strasni, sad u drugoj da kucnem u drvo nemam uopce takve tegobe 

Princess Mimi
    19. Srpanj 2020. 18:40

Hip_Hopsica

Cure, trebala bih mali savjet… naime kako vi stojite sa bolovima u donjem dijelu leđa, donjem dijelu trbuha i prepone?
    Zadnjih par dana me baš dosta bole leđa i donji dio trbuha i imam dosta jaki pritisak dolje. Imam osječaj da mi pomaže kad si malo pridržim trbuh + također me ubija oštra bol kod promijene poze u krevetu kad ležim… kao da da mi neko žilete postavljao na prepone.
    Danas cijeli dan odmaram pa se nadam da će se malo smiriti, jer već 2 noći me spavam od bolova. Kao kad te zube kljuca cijelo vrijeme a kad želim promijeniti pozu onda imam osječaj kao da mi netko noževe zabija u donji dio trbuha. Sinoć sam u 2 ujutro išla piti normabel i lupocet da mi pomogne. Koma.
    Tek za 2 tjedna imam pregled dogovoren kod svoje doktorice pa gledam da nekako do tada zguram…

Ne želim te plašiti ali ja sam radi identičnih bolova otišla na hitnu, za svaki slučaj i odmah su me ostavili.
    Evo već tri tjedna sam na čuvanju na Sv duhu.
    Ispostavilo se da sam se otvarala i imala lagane kontrakcije. Ako se nastavi ne čekaj pregled, idi na hitnu da te pogledaju i poslušaju bebu na CTGu. 
    Držim fige da je kod tebe samo "obična" trudnicka bol 🤞🏼❤️

Marta14
    19. Srpanj 2020. 18:41

Teica robica je preslatka 😍
    Bice, ja sam sa prvim Dr. Browns plasticne i mogu rec da nisu promjenile miris nit ista. Sad sam trazila staklenu, ali sam procitala da su ionak bpa free vecina, pa da nema veze i odustala brzo od stakla jer bi ja to razbila sigurno.. A i teze su..

Ona dolje, kao da ce ispast sve van izgleda. I sve je vece🙈Jedva cekam taj cetvrtak! Sinoc usred noci sa lampom svijetlim po trbuhu da sam muza probudila, pa me pitao sta izvodim sa lampom u 2 ujutro..

A danas sam prodala kolica i to u Francusku! 
    Ionako sam bila hocu necu, al kad je sve zavrsilo, poceo mali plakati ko lud da je on htio njegova kolica za seku, da je pretuzan.. Pa smo skupa plakali sat vremena😂

Napokon 2804
    19. Srpanj 2020. 19:19

Mene unazad sat vremena drzi kratak dah, ne mogu se nikako nadisati i slabina mi je u glavi. Fuj osjećaj,  nadam se da ce uskoro prestati

Dinosaurus

Hip_Hopsica

Cure, trebala bih mali savjet… naime kako vi stojite sa bolovima u donjem dijelu leđa, donjem dijelu trbuha i prepone?
    Zadnjih par dana me baš dosta bole leđa i donji dio trbuha i imam dosta jaki pritisak dolje. Imam osječaj da mi pomaže kad si malo pridržim trbuh + također me ubija oštra bol kod promijene poze u krevetu kad ležim… kao da da mi neko žilete postavljao na prepone.
    Danas cijeli dan odmaram pa se nadam da će se malo smiriti, jer već 2 noći me spavam od bolova. Kao kad te zube kljuca cijelo vrijeme a kad želim promijeniti pozu onda imam osječaj kao da mi netko noževe zabija u donji dio trbuha. Sinoć sam u 2 ujutro išla piti normabel i lupocet da mi pomogne. Koma.
    Tek za 2 tjedna imam pregled dogovoren kod svoje doktorice pa gledam da nekako do tada zguram…

Ja bi isto otisla na pregled na hitnu da imam takve vrste bolove.. 2 tjedna je previse za cekat i ne znat sta se dogada ako imas konstantnu bol.. Bolje provjerit i bit siguran da je sve ok 🤷‍♀️ 

enana

Hip_hopsica - slazem se s Princess, ne bi ni ja bas cekala ak te tako boli, jel ne mozes sutra nazvat svoju doktoricu i objasnit joj o cemu je rijec pa da te odmah primi a ne da cekas 2 tjedna, meni bi to bilo dugo...
    Inace kod nas sve ok, danas sam spavala valjda sve skupa 14 sati, ko da me muha cc ugrizla 😴

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Demetria
    19. Srpanj 2020. 19:26

Sjetila sam se da mi je rekla ginekologinja da bi mi bilo dobro uvesti malo više kalcija kroz prehranu ili kao dodatke u idućim tjednima trudnoće jer je to dobro za razvoj kostiju.
    Pijem elebaby i svaku drugu večer Twinlab magnezij od 375mg. Sad me zanima pijete li vi dodatno i kalcij ili ga u elebaby ima dovoljno? Ima li ga uopće u elebaby? Mislim ne da mi se zamarati prehranom da sad striktno pazim da unosim kalcij nego bi i dalje jela raznovrsno kako sam i do sada pa zato pitam.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mara1992
    19. Srpanj 2020. 19:38

Hip_Hopsica

Imam identične bolove pregled je sad u utorak, ali neću ići ranije i stres si stvarati jer je to priprema za porod samo sam ja u 34tt pa je to normalno.
    Netko ih već ima od 20 tt.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.