Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina.Antares
    19. Srpanj 2020. 10:39

Ne znam vise kome pišem, ali vidim da smo s muževima sve na istom. Moj je jučer ispalio da sam control freak na daljinu jer sam ga podsjetila da izvadi svoju sportsku robu iz mašine. Oko svega po kući, za njim i starijom se osjećam ko hitler nekada. Ali sve oko bebe je shvatio ozbiljno, pogotovo sto zna u detalje kako mi je bilo sa starijom porod i postporođajna poslije, zajedno smo razgovarali sa doulom koja ga je osvijestila sa pitanjima. Nije vise to apstrakcija. Opremu sam ionako rezimirala da ćemo kupiti kad se vratimo s mora, a zlu ne trebalo imam sve spremljeno na stranicama web shopova pa se može u par dana kupiti. 
    Skinula sam rodinu aplikaciju expecting.app i imate opcije za trudnice i za partnere. Također ga filam sa svim linkovima i puno pričamo o svemu. 
    Bočice te twistshake svi hvale, ja neću ništa uzimati, jer planiram aktivno dojenje. Samo silikonsku žličicu i imam Nuk staklenu bočicu od starije koju ću sterilizirati. Vidjet ću ovisno o izdajalici koju budem uzimala, koje ću boce uzimati kad bude bio na čuvanju. 
    Sanja super je komodica iz jyska, ja sam ju isto gledala jer neću one klasične dječje sa kadicama unutra. 
    Loma drago mi je da Luka napreduje i da je na pravom mjestu gdje će začas odfrknuti i ići doma! A 
    kako si ti sa svime? Nekako se koncentriramo svi na bebe, a sebe zaboravimo. Kako ti je s oporavkom? Jesu ti pregledali imaš li dijastazu i smiješ li steznik nositi? Kako ti rez zarasta? 
    Trbuščići su vam svima divni, kako je neka gore napisala svaka je drugačija i beba i trudnoća! 
    Banana ne vidi se crvenilo na slici toliko, kasnije se jače vidjelo. Sad je sve ok, mazala sam se pobožnije nego prije i lovila hlad. 

Ja sam užasno noćas spavala, moji susjedi koji su dva metra dalje od prozora u spavaćoj, svaku noć rade na bebi i to toliko glasno i sa eksplicitnim objašnjenjima da se ne može spavati. Noćas ih nije ni susjed koji je molio da usute spriječio. Rezultat budna sam od pol 3 do 6 bila. 🙈 
    Svim curama želim ugodnu nedjelju, curke na mirovanju lavice ste i divne ste majke već sad! 

19. Srpanj 2020. 10:59

Jutro cure , mi jedno pisanje čudo čak i dobro spavam u zadnje vrijeme .
    Mana Mare imamo isti kimbač samo kaj smo mi sivi uzeli ... zanimaju me ogradice jesu sa cutie coulda i koliko si platila i di naručila nemogu naći ja bi isto tako uzela za naprijed ... 

Ninche9
    19. Srpanj 2020. 11:09

Sanja papirici su super ali tek kad se kakica formira tamo s godinu dana. Onda stavis papiric pa ne prode na pelenu i tako je stiti od fleka a tebe od ribanja..
    Za eksplozivnu dojenacku kakicu ne trebas papirice jer se ionako sve razlije po njemu a i dojenacka kakica ode s pranjem, fleke rijesis susenjem na suncu i to je to 😉
    Hocu reci nisu bas jeftini papirici pa mozda da ih "stedis" za kasnije 

• LoMa
    19. Srpanj 2020. 11:13

Ma ja sam dobro, rez se još nisam usudim pogledati jer u životu nisam ništa operirala pa su mi ti rezovi strašna stvar...ali prematale su me sestre i rekle su da je rana super zarasla... 
    dijastaza je ono s trbusnim mišićima jel? Meni ti to nitko ništa nije gledao, ali ja si sad pipam po tome i osjetim ispod malo tkiva 🙈 mišić ...ipak sam rodila u 7.mjesecu pa se nije nis stiglo sve razvuci...ali kažem, ja sve najnormalnije se dižem, sjedim, saginjem...nemam nikakvih indikacija da nekaj ne valjda...
    Mum compresse u Petrovoj ima frižider u sobi tak da ih tam možete držati unutra...

• SmileA
    19. Srpanj 2020. 11:15

Onka

Jutro cure , mi jedno pisanje čudo čak i dobro spavam u zadnje vrijeme .
    Mana Mareimamo isti kimbač samo kaj smo mi sivi uzeli … zanimaju me ogradice jesu sa cutie coulda i koliko si platila i di naručila nemogu naći ja bi isto tako uzela za naprijed …

Onka ogradice i zastitu imas kod dadaandrocco, pa si pogledaj tamo 😘

🌈💙👣🙏

19. Srpanj 2020. 11:15

Ninche9

Sanja papirici su super ali tek kad se kakica formira tamo s godinu dana. Onda stavis papiric pa ne prode na pelenu i tako je stiti od fleka a tebe od ribanja..
    Za eksplozivnu dojenacku kakicu ne trebas papirice jer se ionako sve razlije po njemu a i dojenacka kakica ode s pranjem, fleke rijesis susenjem na suncu i to je to 😉
    Hocu reci nisu bas jeftini papirici pa mozda da ih "stedis" za kasnije

Tak sam nekak i pretpostavljala, da su za "pravi" kakač. A to tek s godinu dana dođe? 😳🙃 
    Hvala ti na savjetu! 👍😊

jasamja
    19. Srpanj 2020. 11:25

Da se mene pitalo ja nebi bila još ništa kupila ali srećom da je muž bio pri zdravoj razumi i rekao sad treba kupit jer se nikad nezna sa ovom situacijom oko korone. Tako da smo kupili i krevetić i komodu i kolicu već mjesec dana. Robicu imamo doma,ali čeka neko bolje vrijeme da je krenem sortirat,prati i slagat. Nije mi to još sila. Ja nisam htjela ništa kupovat jer nemamo to di skladištit pa nam je hodnik kao skladište ali sad mi je drago da je tako  😊 
    Tina hahaha jesi ne nasmijala sa tim susjedima 😂😂😂 nije to lako 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

19. Srpanj 2020. 11:42

Meni se komoda iz Jyska činila previsoka, pogotovo ako stavim na nju i podlogu za previjanje pa sam naručila ovu:
    https://ibb.co/vjjPkRJ

jasamja
    19. Srpanj 2020. 11:51

Mana_Mare

Evo mi podigli stranicu .
    Sad nam samo preostaje cekati

https://ibb.co/4T7gSV6

Predivno je 😊😊 još malo pa će se mala srećica vrtit po krevetiću 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

19. Srpanj 2020. 11:53

Mana_Mare

Evo mi podigli stranicu .
    Sad nam samo preostaje cekati

https://ibb.co/4T7gSV6

😍😊
    Ti bome imaš još malo za čekati 😯 manje od 2 tjedna do 37, pa dalje ko zna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.