Nama su danas stigle flasice sa twistshake
https://ibb.co/8XLPxF8
Mislim da nam je to dosta za godinu dana 😂
Plavo nebo, ja sam baš u istrazivanju bočica i ne znam sto kupiti. Nekako mi se staklene cine bolje a vidim da dosta cura kupuje ove twistshake. Please pomozi tako da mi napises zasro si se odlucila za ove?
Ja se sjecam, kad sam kupovala bocice za prvog, da sam procitala da mlijeko ide u plasticne, a voda/caj moze u staklene. I tako sam kupila samo plasticne :D sad iste bocice cuvam za drugog ako necemo uspjeti dojiti.
Dobro jutro svima 👋
Dobar je bio ovaj tjedan, imam dojam, čestitam svima na uspješnim pregledima, bebe napreduju, pripreme napreduju. Nek se tako i nastavi 🤞
Nadam se da su i cure koje se rjeđe javljaju dobro. 🙂
,
Teica, ja imam komodu (ladičar) iz Jyska. Nije specijalno za bebe, obična komodica, bijela. Visina je od poda 101cm, s prematalicom 103cm. Prematalicu sam kupila posebno i to onu s tvrdim dnom da ju mogu staviti na kimbač ako mi ovo bude previsoko. A mislim da čak ne bude. Ja sam 172, tatek 200cm tak da eto njemu je sigurno taman 😉. Ladice su duboke 14.5cm iznutra. Nema kadicu pa je to jiš ladica više u odnosu na komode s kadicom. Stalo mi je puno toga; platnene pelene, i tetre mi zauzmu najvise mjesta, i one role s listićima za njih, al to kad se počne koristiti bude se ispraznilo jer bude uvijek nekaj u zmazanom vešu 😉, sva robica, dekica, plahtice, ... praktički sve kaj imam za malog. Nemam puno mjesta u stanu pa sam zato odabrala tu komodu. Držim ju u dnevnom pa može poslije tu i ostati.
Inače na Jyskovoj stranici pišu mjere svih komoda pa si možeš tam pogledati al najbolje da odeš uživo vidjeti. Da probaš kolko je čvrsto i kak se ladice otvaraju/zatvaraju, jer ih ima svakakvih kvaliteta.
Ovo je moja komoda
Bebetto kolica ja sam kupila Bebetto luca 3u1 preko stranice Mulan.pl. Znaci, u odnosu na cijenu u babylandu (sa svim popustima,mislim da je bilo oko 15%) kolica su me ispala 1000kn jeftinije. S tim da su došla 10.dan od uplate , a u babylandu su mi rekli da se čeka 3-6tjedana jer ih nisu imali na legeru (a općenito nemaju na lageru srebrnu ramu nego se uvijek čeka, crne rame nekad i ima)... sto se tiče sigurnosti, upravo iz toga razloga smo platili preko paypala da znamo da će nam vratiti pare ako se kaj izjalovi... znaci ova razlika od 1000kn je i kad smo platili i naknadu paypalu i dostavu...
Loma ja ti savjetujem da poharaš webshop i samo dostavu na njegovo ime i plaćanje pouzećem 😄
Marta ja sam ih kupila za ovaj novi dojenački staž pa ćemo vidjeti
Sanja moram priznati da ti je komoda odlicna 👌👌👌super si to smislila ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure dobro jutro svima 🥰zelim vam mirnu nedelju ,uzivaj te❤️
Tejic ideja ti je originalna ,imas stvatno super ideje 😘😘😘
Loma lavica si kao i tvoj sin❤️❤️
Muževe neznam tko je pisal ali sam se nasmijala nek su Izvini zdravi dok ne dobije 37,2 😂😂😂
Sve vas puno pozdravljam 🌞🌞❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Dobro jutro svima 👋
Dobar je bio ovaj tjedan, imam dojam, čestitam svima na uspješnim pregledima, bebe napreduju, pripreme napreduju. Nek se tako i nastavi 🤞
Nadam se da su i cure koje se rjeđe javljaju dobro. 🙂
,
Teica, ja imam komodu (ladičar) iz Jyska. Nije specijalno za bebe, obična komodica, bijela. Visina je od poda 101cm, s prematalicom 103cm. Prematalicu sam kupila posebno i to onu s tvrdim dnom da ju mogu staviti na kimbač ako mi ovo bude previsoko. A mislim da čak ne bude. Ja sam 172, tatek 200cm tak da eto njemu je sigurno taman 😉. Ladice su duboke 14.5cm iznutra. Nema kadicu pa je to jiš ladica više u odnosu na komode s kadicom. Stalo mi je puno toga; platnene pelene, i tetre mi zauzmu najvise mjesta, i one role s listićima za njih, al to kad se počne koristiti bude se ispraznilo jer bude uvijek nekaj u zmazanom vešu 😉, sva robica, dekica, plahtice, … praktički sve kaj imam za malog. Nemam puno mjesta u stanu pa sam zato odabrala tu komodu. Držim ju u dnevnom pa može poslije tu i ostati.
Inače na Jyskovoj stranici pišu mjere svih komoda pa si možeš tam pogledati al najbolje da odeš uživo vidjeti. Da probaš kolko je čvrsto i kak se ladice otvaraju/zatvaraju, jer ih ima svakakvih kvaliteta.
Ovo je moja komoda
, i one role s listićima za njih
Što je to??
*
Ugodan dan želim svima i idući tjedan pun uspješnih pregleda
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Nama su danas stigle flasice sa twistshake
https://ibb.co/8XLPxF8
Mislim da nam je to dosta za godinu dana 😂
Plavo nebo, ja sam baš u istrazivanju bočica i ne znam sto kupiti. Nekako mi se staklene cine bolje a vidim da dosta cura kupuje ove twistshake. Please pomozi tako da mi napises zasro si se odlucila za ove?
Citala sam da je dosta njih zadovoljno sa twistshake.. da ne cure i sl pa sam uzela. A staklene me strah uzet da ih ne razbijem 😬
Ja cu u bolnicu ponjeti MAM komprese za bradavice, inace su dosta velike a samo 12 komada je u pakiranju pa ih mozete skaricama prerezati na pola, tako paket dulje traje a velicina je ok i kad se prerezu. Najbolje ih je drzati u hladnjaku, godi kad su hladne al eto u bolnici nemamo tu mogucnost.
, i one role s listićima za njih
Što je to??
*
Kad se bebač pokaka onda taj papirić zadrži kakicu da ne pređe na pelenu. Pa se bace i papirić i kakač skupa. Navodno olakšava održavanje pelena, ne znam, nemam iskustva 🤭
Dobila sam skupa s pelenama kad je ostalo ljudima od kojih sam uzela pelene. Al baš mi se i ne čini da je to potrebno.
Sortiraj odgovore
Najstariji