Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    20. Srpanj 2020. 07:02

Jutro!
    Cure sretno na pregledima danas!
    Ana1305 mene ponekad zna uhvatiti takva mučnina opet 😏
    LoMa h&m nema dostavu u trgovinu. Isključivo na adresu. Zara i Sinsay imaju u trgovinu 🤔
    C&a paket sam duže čekala

mc_mouse
    20. Srpanj 2020. 07:04

LoMa obavezno prilikom dostave koristi ime i prezime onoga tko je doma. Znaci promjeni podatke za dostavu. Ovisi koliko vas poznaju dostavljači i da li će dati preuzimanje od strane osobe koja nije imenovana. 

• Gonal
    20. Srpanj 2020. 07:15

Jutro cure. Da Vam se i mi malo javimo.
    Sretno svim curama koje imaju preglede.
    Ja sam vam izvrnula nogu u gleznju, nemogu micat od bolova. Jucer ujutro smo bili na hitnoj, nisu mi slikali jer kao nije nista puklo, neka samo hladim i odmaram. A boli me ne mogu stat na nogu. Znate li smijem li mazat kakvim gelom protiv bolova? Misu mi nista rekli.
    Pratim sve redovito sto pisete.
    Loma drago mi je da Luka napreduje i zelim vam da cim prije idete kuci.
    Cjepivo- cjepit cu ju neznam sto bi drugo rekla. Mama je nas dvoje oboje i brat maloga a sad da nema slucajeva da je otislo po krivu ima.
    Iscjedak- nekad ga ima vise, nekada manje. Najbitnije mi je da nema miris jer onda znam da nije upala.
    Pusa svima

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Napokon 2804
    20. Srpanj 2020. 07:27

Gonal

Jutro cure. Da Vam se i mi malo javimo.
    Sretno svim curama koje imaju preglede.
    Ja sam vam izvrnula nogu u gleznju, nemogu micat od bolova. Jucer ujutro smo bili na hitnoj, nisu mi slikali jer kao nije nista puklo, neka samo hladim i odmaram. A boli me ne mogu stat na nogu. Znate li smijem li mazat kakvim gelom protiv bolova? Misu mi nista rekli.
    Pratim sve redovito sto pisete.
    Loma drago mi je da Luka napreduje i zelim vam da cim prije idete kuci.
    Cjepivo- cjepit cu ju neznam sto bi drugo rekla. Mama je nas dvoje oboje i brat maloga a sad da nema slucajeva da je otislo po krivu ima.
    Iscjedak- nekad ga ima vise, nekada manje. Najbitnije mi je da nema miris jer onda znam da nije upala.
    Pusa svima

Ja sam tako iskrenula nogu prije mjesec dana i isto nisam mogla stat na nju, samo hladni oblozi i nogu na povisenom. 2 dana je bilo gadno koliko je boljelo, kasnije sve super... namazala sam samo jednom i to jer je tijelo bilo brze od pameti, i to onim konjskim gelom, i nakon sto sam namazala zglob sam isla citati i naravno pise izbjegavati u trudnoći, tako da vise nisam mazala... kad sam morala hodati, elasticni zavoj da malo stisne jer mi je bilo lakse tako...
    .
    Dobro jutro cure, probudila se kad je muz isao na posao u sad ne mogu zaspati.
    Noc je prosla uz samo 3 ustajanja. Spavala sa otvorenim prozorom jer mi je nonstop zraka falilo, tako da sad balavim...
    .
    Cure koje imaju preglede danas, sretno 😘 cekamo lijepe vijesti.
    .
    Loma samo hrabro naprijed!  Zena, majka, kraljica! 💙
    Na tom pracenju paketa ima opcija di da promjenis kome da se paket dostavi, mozes staviti nekog tko je kod kuce, susjeda, mozes odmah navesti da se dostavi u posti i slicno, tako da pogledaj tako. Ja kad god bi nesto narucivala stavljala sam ime osobe za koju znam da ce biti kuci

• Gonal
    20. Srpanj 2020. 08:09

Hvala na savjetu. Sad dva dana necu moc bas odmarat. Danas imamo obiteljsko druzenje a sutra mi je rodjendan. Tako da od srijede sam u mirovanju i ljecenju noge.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

klupko_srece
    20. Srpanj 2020. 08:09

Dobro jutro svima. Da vas i mi pozdravimo. Vikend je bio buran, bili smo krsni kumovi, doma neke radove i tako.čitam vas.. . Mi smo dobro aktivni, umorni. Danas i sutra još par sitnica za obaviti i spremni smo za bebača da dođe 👶💛💛💛

Napokon 2804
    20. Srpanj 2020. 08:16

Gonal

Hvala na savjetu. Sad dva dana necu moc bas odmarat. Danas imamo obiteljsko druzenje a sutra mi je rodjendan. Tako da od srijede sam u mirovanju i ljecenju noge.

Znaci noge muzu u krilo i uzivaj. A sutra, vjerojatno cu zaboraviti, tako da ja cu ti sad čestitati rođendan.  Pa zelim ti najsretniji do sad rođendan,  da ti se sve zelje ispune, zdravlja, srece, ljubavi... ❤

Napokon 2804
    20. Srpanj 2020. 08:16

slatke_brige

Dobro jutro svima. Da vas i mi pozdravimo. Vikend je bio buran, bili smo krsni kumovi, doma neke radove i tako.čitam vas.. . Mi smo dobro aktivni, umorni. Danas i sutra još par sitnica za obaviti i spremni smo za bebača da dođe 👶💛💛💛

Uhhhh ti jos sitno odbrojavas 😍😍😍😍😍😍

20. Srpanj 2020. 08:39

Dobro jutro svima... Guzva neka jucer... Sad dolazim k sebi. Ko zombi sam... 
    Svima koje imate preglede zelim sto bolje nalaze. 
    Cure u bolnici i na strogom mirovanju sto manje stresa i miran dan zelim.
    Loma i Luka pomalo naprijed :) saljem zagrljaj
    A svima ugodan, miran i opusten dan.  :)

Slonic moj skuplja kad je doma, a inace ga nemam strpljenja cekat pa ja dignem s nogom sve kaj mogu :) 

Mana mare a i to sto kazes...
    Napokon ajme da mi je njihov mozak na jedan dan... Ponekad me fascinira jednostavnost i lako cemo model... A onda kad je panika mislim da se popali 100 lampica i pita mene a kaj sad... XD
    Jucer me pito, jel dosta tjedan dana da budem doma kad rodis... Ja reko, nemam pojma nisam nikad, kako god, prvih cca mjesec dana ces ti preuzet vecinu stvari sto ja sad radim (ruckovi, ves, popisi za nabavku, dm - ovo sto jos mogu radit, dio je vec moro preuzet) - tu je problijedio malo xD
    Tejic ajme to ponavljanje me izludi, a ako mu napisem popis se naljuti xD i onda ona recenica, nisi mi to rekla.... XD
    Predibno za kuma! :)
    Loma iskreno se nadam da ih stvarnost osamari kad beba dode doma i kad ne prospavaju jednu noc... I zbog tebe i zbog sebe i svih nas ovdje... :)
    Probaj narucit maksimalno preko neta sto mozes pa da on samo podigne i pripremi doma :)
    Marta ajme i ja imam taj osjecaj (i on i njegovi i moji... Svi su lako cemo)... Il je to mozda u mojoj glavi... Ne znam, ali jedino frendica kuzi i odbrojava tjedne i svjesna je blizine poroda. Dragi kuzi da moze bit prijevremeni, al racuna da necu odmah doma, pa je isto lako cemo... Samo im svima govorim da cu ih organizirat kad se beba rodi, pa ce im postat jasno, valjda xD
    Sanja komodica je top 😍

Ninche9
    20. Srpanj 2020. 09:23

Dobro jutro svima, lijep dan vam zelim
    Da vas pitam gdje ste kupovale trake za kosu, one s masnama? 
    Tejic, Hip Hopsica sretno danas na pregledima, i ja imam u 15i30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.