Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    18. Srpanj 2020. 19:31

Loma Bice sve dobro maleni naprjeduje 💋ja sam rodjena sa 1800  sa teškom anemijom i bila u inkubatoru pa sam ziva i zdrava i snažna zena 🥰🌞🌞bitno da je maleni zdrav 🥰puno vam strpljenje i Bice to sve super..reci mi izdajalicu nekoristis??citala sam da rucno su ti pokazivali ?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

butterfly784
    18. Srpanj 2020. 19:37

Loma bravo za maleckog!! 
    Što se muževa tiče, mama jedne drage prijateljice je rekla- muškima u glavici fali jedna daska i jedna vida, i niiiiiiitko ne zna di su 🤣🤣
    Nek su oni nama živi i zdravi, dok ne dobiju temperaturu 37,2 🤣

Demetria
    18. Srpanj 2020. 19:53

teica30

Loma to su odlične vijesti - znaci da super napreduje dečko 🥰🥰🥰. Uskoro ćete se vas dvoje maziti 🥰
    Skafanderja sam isto kupila i Kiku za 35 kN, jedan vel 62, i jedan 56, ali kolike su njihove veličine vjerojatno ce cijelu zimu moći biti u 56 😆… Kaže mi šogorica da njen mali od 2 mj nosi još uvijek njihov 50, i nešto 56. A normalno dijete, nije uopće mali.
    I opet ja s istim - zrak ili susilica za sušenje robice? Bojim se da mi se ne skupe stvari ako stavim u sušilicu, a opet sve bude jako mekano

nemam sušilicu, ja sve na zraku sušim :/ zato ni ne odgovaram na neka pitanja ako ne raspolažem sa pametnim odgovorom :)
    *
    Mali Luka naša prva bebica je pravi mali lavić borac, brzo će mu mamica dati rukicu....Je dobio možda hobotnicu? Mislim možda u inkubatoru ne smiju ali moja prijateljica je u st prije par godina dobila za svoju palčicu....možda zbog korone sad ne daju.
    *
    Mana_Mare fora mi je krevetić i ogradica...tako i ja imam namjeru napraviti ali staviti krevet do krevetića da mogu bebicu staviti lakše do sebe tijekom noći da doji i lakše ju vratiti nazad. Valjda će mi plan uspjeti.
    *
    butterfly hahhaha morala sam ovo mužu pročitati hahahah

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

18. Srpanj 2020. 19:54

Tejić, baš ste vi to kreativno izveli 😁 javi kak je kum reagirao.
    Mouse, 😍 kak ste dragi i lijepi

mara1992
    18. Srpanj 2020. 20:11

Sušilica- ja sam sinovu odjeću preko zime sušila u sušlilicu, nije se ništa skupilo i nije bilo problema na lagani program za pamuk i to je to 😁😁

url=https://lilypie.com]

Ninche9
    18. Srpanj 2020. 20:16

Mana Mare krevetic je predivan kao i sve ostalo, ja bih ostavila ovu visinu podnice ali digla ogradicu do kraja gore.
    Tako se neces saginjati kad ju uzimas iz krevetica a ona ne moze ispasti jer je cuva ogradica..
    Ne znam koja je funkcija spustenja ogradice inace 😅
    Susilicu imam, al se malo brinem da ce mi svu robu stisnut a sve je maleno, pa cu pokusati bar na jesen kad bude vrijeme ok susiti na zraku

enana
    18. Srpanj 2020. 20:36

Ja isto planiram sve u susilici susiti, tak susim i nasu robu i ne skupi se pa se racunam da ne bi onda ni za bebe trebala skupljat...a sad jedino ak je nest bas materijal koji se skuplja i ne smije u susilicu onda necu...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Marija1207
    18. Srpanj 2020. 20:37

Loma to je mali borac.
    Moja poznanica pocela se otvarati u 25 tjednu i bila u bolnici na strogom mirovanju i rodila kada je usla u 30 tjedan maleni 1400 i pa na 1200 a misec i tj dana u inkubatoru 2000 i onda su ga makli u srijedu sada i mama ga je dojila i u 3 dana dosa je do 2350gr,razbumba se predivno nesto ,to su preeeeveliki borci 😍😍😍
    Tako da krenit ce i Luka samo pomalo❤️❤️
    Lavici mali

• LoMa
    18. Srpanj 2020. 20:38

Oni u principu kod njih najmanje mare za težinu, jasno ne bi bilo dobro da ne dobiva ništa, ali njima su neke druge stvari puno bitnije, vitalne funkcije-tipa da sam diše, da ima normalni stolicu, da piški kak spada, da munje razvijen refleks gutanja ...a težina im je nekako zadnja kaj vole da ih se pita pored ovih stvari...luka je sve te stvari već savladao, još čekam samo da počne samostalno jesti (zasada ga oni hrane na sondicu).
    Tak da su doktori jako zadovoljni s njim i to mi svaki dan kažu 🙂
    Sto se izdajanja tiče, ponijela sam izdajalicu ručnu sa sobom, ali u početku dok to krene mora se ručno...i ja sam se sad nekak ispraksala s ručnim izdajanjem i s izdajalicom mi je to tak nekak nespretno...ali Morat ću se skroz prebaciti kad krenu još veće količine, budu mi cure tu s kojima sam na odjelu pokazale , one su tu duže pa imaju bolju tehniku...

tashee7
    18. Srpanj 2020. 20:43

Muz- evo meni moj isto ne da da nosim namirnice, da se saginjem.. donedavno smo zajedno čistili stan, na meni je sad samo da malo prašinu obrisem,  on sve ostalo. Ja više ne mogu ni suđe prat, niska sam pa mi je sredina trbuha točno na kredencu 😅..i to on radi pa se zeza da je domaćica. A s druge strane, papiric može stajati danima na podu, njemu ne smeta i neće ga dici.. 

Robicu sam prala s tekućim deterdzentom za bebe, bez mirisa je, a umjesto omeksivaca malo octa. I susim na zraku, al obavezno sve peglam

Loma- drago mi je da Lukica lijepo napreduje, nadam se da ćete uskoro i doma 😊

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.