Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    18. Srpanj 2020. 18:42

Loma to su odlične vijesti - znaci da super napreduje dečko 🥰🥰🥰. Uskoro ćete se vas dvoje maziti 🥰
    Skafander ja sam isto kupila i Kiku za 35 kN, jedan vel 62, i jedan 56, ali kolike su njihove veličine vjerojatno ce cijelu zimu moći biti u 56 😆... Kaže mi šogorica da njen mali od 2 mj nosi još uvijek njihov 50, i nešto 56. A normalno dijete, nije uopće mali. 
    I opet ja s istim - zrak ili susilica za sušenje robice? Bojim se da mi se ne skupe stvari ako stavim u sušilicu, a opet sve bude jako mekano 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Ninche9
    18. Srpanj 2020. 18:43

A sto se muzeva tice, kuzim da ne kuze, nisam ni ja dok nisam prvi put ostala trudna pa mi se otvorio cijeli novi svijet tegoba, bolova i briga..
    Svi govore kao da je trudnoca bajka. I jeste al da se ne lazemo ne bas punih 9 mjeseci. 
    U prvoj trudnoci sam se junacila, sad pustam da me se malo razmazi pa su mnogi kucanski poslovi postali njegovi i bas mi je dobro ovako 

teica30
    18. Srpanj 2020. 18:45

Napokon moj je isti takav, kad mu kažem da mi je teško dugo sjeditisjediti/stajati/hodati misli da izmisljam ... Kao da mu je sve to još nepojmljivo. Jedino sto mi nikako ne da teglim stvari iz trgovine ili ves na kat ... Eto to je stvarno OK. A za sve ostalo Bože sačuvaj... Ali valjda oni to tako moraju, mi smo se nekako odmah s tim morale suziviti i to je dio nas, a oni sudjeluju kako najbolje znaju ( tako ja sebe tješim). Iako sve ga zanima sto kupim, i nikad nista nije rekao da nam ne treba ili ije puno ... Jedino po njemu imamo vremena za sveeee... Valjda bi najradije čekao da se porodim pa da onda krecimo, kupujemo, slažemo. 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Marta14
    18. Srpanj 2020. 19:09

Mimi a vecina njih je takva, bez takta.. Ja svome vise ni ne govorim nista jer onda bi on meni krenuo objasnjavati kao da je rodio 10x,pa mi samo tlak digne.. Sto je u biti glupo jer mi bi si sve trebali govoriti al ne ide.
    Mouse divni ste 😍pa mogu rec da je malo spusten hehe 
    LoMa drago mi je sto ste dobro 💙

Marta14
    18. Srpanj 2020. 19:14

Sanja i Mare slike 👌👌
    Ja imam u cetvrtak kontrolu i ne znam zasto ali imam neku potrebu spremiti torbu do kraja, bas me strah.. 🙄Mala se osjeti nekako lagano, valjda nema mjesta.. Vise sam luda zbog tog javljanja njenog. 

Vita26
    18. Srpanj 2020. 19:18

Mana Mare prekrasno si ti uredila krevetic jako mi se svidja ❤️❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    18. Srpanj 2020. 19:20

Susilica, ja ju nemam zato nikako da operem robu od male 😅Masina radi svaki dan, ves se susi a to njeno nikako na red.. Tako da nam je na popisu za kupiti i bome cu tamo susiti.

Odjelce za zimu cu valjda 62,jer mislim da necu odmah u to bebu ako bude toplo.. 

• LoMa
    18. Srpanj 2020. 19:22

Luka je sad na 1715g (rođen s 1670g), ali ko i sva djeca bio je narastao pa je opet pao na težini...ali on toliko skače po tom inkubatoru da nije ni čudno da ne dobiva vise, on sve kaj jede i potroši dok im sve gazice razbaca po inkubatoru, pa glavcicu diže, a noge su pak stalno u zraku 🙈 imam osjećaj da će im iskočiti iz njega 🙂
    Stalno mu dr povećava obroke, on sve pojede, ali eto, ne kilaži se nekak ne vidi...ja krivim to skakanje po inkubatoru 🙈

Marta14
    18. Srpanj 2020. 19:25

A sta oni kazu za kilazu?
    Ajme tako malecki a tako snazan 💙

18. Srpanj 2020. 19:27

LoMa

Sanja kod Luke mogu ići 2x dnevno, kod jednog od posjeta je prisutan doktor pa s njim svaki dan prođem Lukini stanje i sve kaj me zanima mogu ga pitati i dobijem sve odgovore. Drugi puta kad idem su sestre, i one isto sve odgovore kaj mogu i objasne i svi su predragi. Posto je Luka u inkubatoru nema nikakvog maženja 😢 samo ga gledati mogu, ko čudo moje malo 🥰. Ali eto, jako dobro napreduje i dr je danas prvi puta sama od sebe spominjala izlazak iz inkubatora pa sam sva pod dojmom 🙈 sad ne znam oce to biti kroz dan-dva, ali lijepo je cuti takav korak jer onda ide u Tzv.topli krevetić i tamo da mogu držati i hraniti i sve ….

Ajooj sunčeko malo 🥰
    Samo nek on i dalje lijepo napreduje i ojača 🍀💕 pravi borac mali 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.