Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2019. 08:34

Julie

Jutro ☀️ Mi danas pićima na more, samo na dan al i to je nešto usred ove žege 🥵🌡

Sretan put 😊

Julie
    23. Srpanj 2019. 08:45

Hvala curke.....  😊
    Noemi vidim tebe je prodavačica odlučila dotuc 🙈🙈🙈 
    Ja ne znam kako vi ali ja bas teško podnosim ove vrućine, jučer čitav dan slabina i vrtoglavica 🙈 kako vi podnosite? Mislim doma sam pod klimom ali čim izađem van ili bilo sto gdje moram izaći ja sam gotova 🥵🥵🥵🥵

• ReginaP
    23. Srpanj 2019. 08:51

Jutro,
    Julie, okupaj se i za nas kopnena bića :D
    Ja jos vrucinu nekako podnosim, ali ovo kad tlak se pocne mijenjat usred dana sam sva ko skuhana špageta.. Cim vidim da se vani zacrnilo sam cekam kad ce mi pocet slabo bit..

LollyBB
    23. Srpanj 2019. 08:57

Julie

Hvala curke….. 😊
    Noemi vidim tebe je prodavačica odlučila dotuc 🙈🙈🙈
    Ja ne znam kako vi ali ja bas teško podnosim ove vrućine, jučer čitav dan slabina i vrtoglavica 🙈 kako vi podnosite? Mislim doma sam pod klimom ali čim izađem van ili bilo sto gdje moram izaći ja sam gotova 🥵🥵🥵🥵

Ništa bolje ne podnosim od tebe. Držim se klime, a hodanje je svedeno na minimum ili se odvezem negdje pa mi je lakše jer isto tako spičim klimu. Kako mi tlak varira, od vrućina je naglo pao pa ima dana kad sam baš grogi. 
    Uživajte na moru! :)

PatyDi
    23. Srpanj 2019. 09:04

Jutro!
    Jana, kapa do poda  Svaka čast tebi i tvom suprugu i želim vam svu sreću.
    Julie sretan put i uživaj 
    Manich, ne znam kako si prije trudnoće bila s tim glavoboljama, kao kažu da je čak i normalno u trudnoći, ali ovo tvoje zvuči dosta često. Palo mi je na pamet da ti nije to sve od psihe? Ipak imaš brdo problema i zezancija, a tijelo sve osjeća i često radi toga izbiju fizičke boleštine...
    Nego, pošto ja nikako nisam jutarnji tip i ujutro sam mrgud par sati, ovakva jutra mi za čudo pašu...danas sam izašla po "špežu" oko 7 i bilo je predivno...oko 8 kad sam se vraćala već je počelo pržiti  Na more sam nekad odlazila ujutro, ali mi se ne da vraćati oko 10-11 kad krenu još jače vrućine, a cijeli dan mi je previše za bit...ne znam kak je južnije, ali kod nas je zadnje dane voda baš osvježavajuća, dok je u onom prvom valu vrućine bila pretopla....

• renata.koscec
    23. Srpanj 2019. 09:06

Jutro cure, mena vec par dana neki proljev muci, malo bude pa stane pa jutros opet od pola 6 hodocastim po wc-u. Probat cu rijesiti sa coca colom, pojela i onu biorela choco pa cemo vidjeti. Ako ne stane, morat cu po linux tablete, koliko se sjecam, idu u trudnoci, pila sam i sa prvom kceri, kad sam na pocetku imala proljev. Ako imate kakvu jos domacu ljekariju, vicite.

• Pikulica19
    23. Srpanj 2019. 09:13

Jana drzi se cvrsta zeno i zelim vam da posvajanje prodje u sto kracem roku.
    Julie sretan put 
    ... 
    Evo dns je treci dan kako ju skoro ne osjecam, jer ne mogu dokucit jel to ona ili neki zmarci ali skoro pa neprimjetni a bas sam mirovala, tj lezala, zadnja dva dana . Bila je puno aktivnija i jaca prije mjesec dana...
    I ja sam u strahu i 🙏 se samo da me dekne bar jednom da znam da je sve ok...
    Ne pomaze slatko niti cappucino sto ju je pokretalo, jednostavno si je valjda uzela par dana mirovanja kao ja. 
    Strah je uvijek u nama i biti ce stalno prisutan za nesto - nazalost, ali to je cijena zivota ne mozemo se opustiti nikako.

Frajla
    23. Srpanj 2019. 09:15

renata.koscec

Jutro cure, mena vec par dana neki proljev muci, malo bude pa stane pa jutros opet od pola 6 hodocastim po wc-u. Probat cu rijesiti sa coca colom, pojela i onu biorela choco pa cemo vidjeti. Ako ne stane, morat cu po linux tablete, koliko se sjecam, idu u trudnoci, pila sam i sa prvom kceri, kad sam na pocetku imala proljev. Ako imate kakvu jos domacu ljekariju, vicite.

Banane 🙈
    Linex i borela su probiotici, nece djelovati na brzinu...to se zapravo moze uvjek uzimati. Obavezno na prazan zeludac
    Imas Normia stop (kapsule/prah), znam da daju djeci kod proljeva, pa si provjeri jel smiju trudnice

PatyDi
    23. Srpanj 2019. 09:25

Pikulica19

Jana drzi se cvrsta zeno i zelim vam da posvajanje prodje u sto kracem roku.
    Julie sretan put

Evo dns je treci dan kako ju skoro ne osjecam, jer ne mogu dokucit jel to ona ili neki zmarci ali skoro pa neprimjetni a bas sam mirovala, tj lezala, zadnja dva dana . Bila je puno aktivnija i jaca prije mjesec dana…
    I ja sam u strahu i 🙏 se samo da me dekne bar jednom da znam da je sve ok…
    Ne pomaze slatko niti cappucino sto ju je pokretalo, jednostavno si je valjda uzela par dana mirovanja kao ja.
    Strah je uvijek u nama i biti ce stalno prisutan za nesto - nazalost, ali to je cijena zivota ne mozemo se opustiti nikako.

Znam kako ti je...moj je isto od jučer dosta miran, a pogotovo danas...skoro da ga nisam još ni osjetila, a inače mu je normalno da je živahan i da često tumba...a za strah da, sve dok ne izađu van, bit ćemo stalno napete jel sve okej...

Senci_i
    23. Srpanj 2019. 09:49

Pozdrav zene, majke, kraljice! 
    Pratim vas vec dugo i nema smisla vise da samo promatram, a porod ce uskoro. Termin nam je 5.9.i bit ce curica (ako ayla zeli nadopuniti listu) vidim da je ona nekako preuzela taj dio 😀
    Trudnoca nam je dosad uredna i bez nekih tegoba pa se skromno nadam takvom i porodu. 🤞🤞
    Jedino mi je stitnjaca bila u gornjoj granici pa mi je dr.dala tablete. Pijem svako jutro pa me zanima od cura koje isto piju, kad idete vaditi krv jel ju popijete i to jutro? Moram prekontrolirati prije sljedeceg pregleda pa sam malo u nedoumici..ne znam koliko bi ta 1 tableta utjecala na rezultate?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.