Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    23. Srpanj 2019. 08:11

Jutro  ☀️ Mi danas pićima na more, samo na dan al i to je nešto usred ove žege  🥵🌡

• Noemi1
    23. Srpanj 2019. 08:16

Julie

Jutro ☀️ Mi danas pićima na more, samo na dan al i to je nešto usred ove žege 🥵🌡

Zavidim vam, makar isli i na pola dana 😭

• Noemi1
    23. Srpanj 2019. 08:21

Eh da, nisam jos pokopcala koje dimenzije popluna mi trebaji za krevetic dimenzija 60x120? Koje su uobicajene dimenzije navlaka za poplun/jastuk (da ih mogu kupit u vise trgovina)? 
    Aurora, nema vise u Nadi posteljine 😢 al me zena ubila s pricom kak je bilo i koliko je bilo i cijenu svakog artikla i kako njena kcerka ima tu posteljinu. Reko dobro, ne vrijedi vam pricat to kad nemate nit cete dobit 🙄 al to je turski pamuk, a ja si mislim sve i da je indonezijski ne zanima me kad ne mogu kupit 🙄

Frajla
    23. Srpanj 2019. 08:28

Jutreko
    Julie sretan put 🤗
    Ja sam odlučila ignorirati ovaj val vrucine, stalno mislim proci ce 🤪

23. Srpanj 2019. 08:34

Julie

Jutro ☀️ Mi danas pićima na more, samo na dan al i to je nešto usred ove žege 🥵🌡

Sretan put 😊

Julie
    23. Srpanj 2019. 08:45

Hvala curke.....  😊
    Noemi vidim tebe je prodavačica odlučila dotuc 🙈🙈🙈 
    Ja ne znam kako vi ali ja bas teško podnosim ove vrućine, jučer čitav dan slabina i vrtoglavica 🙈 kako vi podnosite? Mislim doma sam pod klimom ali čim izađem van ili bilo sto gdje moram izaći ja sam gotova 🥵🥵🥵🥵

• ReginaP
    23. Srpanj 2019. 08:51

Jutro,
    Julie, okupaj se i za nas kopnena bića :D
    Ja jos vrucinu nekako podnosim, ali ovo kad tlak se pocne mijenjat usred dana sam sva ko skuhana špageta.. Cim vidim da se vani zacrnilo sam cekam kad ce mi pocet slabo bit..

LollyBB
    23. Srpanj 2019. 08:57

Julie

Hvala curke….. 😊
    Noemi vidim tebe je prodavačica odlučila dotuc 🙈🙈🙈
    Ja ne znam kako vi ali ja bas teško podnosim ove vrućine, jučer čitav dan slabina i vrtoglavica 🙈 kako vi podnosite? Mislim doma sam pod klimom ali čim izađem van ili bilo sto gdje moram izaći ja sam gotova 🥵🥵🥵🥵

Ništa bolje ne podnosim od tebe. Držim se klime, a hodanje je svedeno na minimum ili se odvezem negdje pa mi je lakše jer isto tako spičim klimu. Kako mi tlak varira, od vrućina je naglo pao pa ima dana kad sam baš grogi. 
    Uživajte na moru! :)

PatyDi
    23. Srpanj 2019. 09:04

Jutro!
    Jana, kapa do poda  Svaka čast tebi i tvom suprugu i želim vam svu sreću.
    Julie sretan put i uživaj 
    Manich, ne znam kako si prije trudnoće bila s tim glavoboljama, kao kažu da je čak i normalno u trudnoći, ali ovo tvoje zvuči dosta često. Palo mi je na pamet da ti nije to sve od psihe? Ipak imaš brdo problema i zezancija, a tijelo sve osjeća i često radi toga izbiju fizičke boleštine...
    Nego, pošto ja nikako nisam jutarnji tip i ujutro sam mrgud par sati, ovakva jutra mi za čudo pašu...danas sam izašla po "špežu" oko 7 i bilo je predivno...oko 8 kad sam se vraćala već je počelo pržiti  Na more sam nekad odlazila ujutro, ali mi se ne da vraćati oko 10-11 kad krenu još jače vrućine, a cijeli dan mi je previše za bit...ne znam kak je južnije, ali kod nas je zadnje dane voda baš osvježavajuća, dok je u onom prvom valu vrućine bila pretopla....

• renata.koscec
    23. Srpanj 2019. 09:06

Jutro cure, mena vec par dana neki proljev muci, malo bude pa stane pa jutros opet od pola 6 hodocastim po wc-u. Probat cu rijesiti sa coca colom, pojela i onu biorela choco pa cemo vidjeti. Ako ne stane, morat cu po linux tablete, koliko se sjecam, idu u trudnoci, pila sam i sa prvom kceri, kad sam na pocetku imala proljev. Ako imate kakvu jos domacu ljekariju, vicite.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI