Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    22. Srpanj 2019. 08:32

Frajla

DijMar

Jutro! Evo ja u cekaoni kod svog dr, da vidimo za to zeljezo iako sam ja skinula nalaz i koliko vidim je okej…a najjace je sto je ispred mene cca 10ak penzica, sestra je tek sad dosla kao i obicno nadrkana i samo cekam kad me otpili da nek cekam…

Ja sam otkrila (tj dr mi je reko nakon treceg posjeta) da je on u onom nekom e-sustavu, nemam pojma kak se zove, al jedno vrijeme se puno pisalo o tome.
    Ugl aktiviro mi lozinku i sad se mogu preko neta naruciti, traziti uputnice, recepte i sl. Sto je pregenijalna stvar kad si malo malo na bolovanju 🙈
    Ugl, pogledaj ako slucajno imaju na vratima naljepnicu, e-zdravstvo ili tak nesto s e-

Hvala na info. Meni sad treba da ocita nalaz i da se dog oko uzimanja zeljeza dalje...a ionako mi je to zadnji posjet tu jer odoh doma...
    A na pitanje jel imam prednost, sestrin odgovor je bio "a ne znam"...kraj price...ne da mi se jos zivcirati...jutro je

• Iva2
    22. Srpanj 2019. 08:55

Jutrooo! ☺️

Frajla
    22. Srpanj 2019. 08:55

Pitanje za sve trbušaste-jesu vam trbusi vjecno flekavi?
    Ja ko djete, uvjek se uprljam dok jedem 🙈 nit se mogu primaknuti stolu kak spada nit se mogu nagnuti naprijed dok jedem 😏

PatyDi
    22. Srpanj 2019. 09:00

Hahahha Frajla ista stvar i kod mene! Samo sto je nekad palo i na pod/stol, a sad na trbuh 😂 ne mogu imat cistu majicu 2 dana u komadu, a kad idem negdje naravno da dodjem doma flekava 😅
    A htjela sam pitat Aylu jel moze drzati tanjuric na trbuhu 😄 ili neka od vas? Ja jos ne mogu 😆 

Julie
    22. Srpanj 2019. 09:07

Jutro  ☀️ 
    Ja nocas do pol 2 zujala po kuci 🙈🙈🙈
    Ja sam samo prozvana drzavna prvakinja u prljanju odjece odjece hranom. Na mojoj majci uvijek mozes vidjeti sto sam jela. Jucer ujutro odem na kavu s dragim (ne pijem kavu, nisam nikad) al to tak zovem ugl i jedem krafnu s pekmezom, nema di ga nije bilo, ali doslovno i kazem ja njemu, uskoro cemo dobiti dijete pa taj mali ce biti cisci od mene  😂

Angelina
    22. Srpanj 2019. 09:23

Noemi1

Jutroo 😯 jos malo i prestic cemo ljetne bebe po broju stranica 😁 cure di ste uzimale jastuk i jorgan? Navlake za to sam vidjela u kiku, dost jeftine, al posto nemam jos posteljinu nisam kupovala. U bubamari mi se bas i ne daje 400kn za to 🙄 e i jel znate gdje jos ima ona tvrda podloga za prematanje (sto se montira na krevetic - vidjela sam u bubamari, al mi je ruzan uzorak 😕)

Pogledaj bubamaru online, ima jako puno uzoraka. Imas i u Lesnini i jos nekim djecjim trgovinama (ne znam tocno), ali svugdje su skuplje nego u bubamari.
    Posteljinu cu ja uzeti preko interneta nesto tipa 5 u 1, skupa sa poplunom i jastukom, ima na ovim stranicama sto sivaju posteljinu i robicu.

• irma123
    22. Srpanj 2019. 09:30

DijMar

Hvala na info. Meni sad treba da ocita nalaz i da se dog oko uzimanja zeljeza dalje…a ionako mi je to zadnji posjet tu jer odoh doma…
    A na pitanje jel imam prednost, sestrin odgovor je bio "a ne znam"…kraj price…ne da mi se jos zivcirati…jutro je

Na moje pitanje jel imam prednost sestra mi uzvratila "a jel i kod ginekologa imas prednost gdje su sve trudnice? Sjedni i cekaj red ko i svi" ja ostala paf al oke nisam se previse obazirala al je doktorica dok sam usla zas sam ja cekala trebala sam odma uc da ne slusam sestru i tak haha jednom dok sam cekala sa temp visom od 38 umrla sam, negdje dva sata sam bila. Doktorica bila ljuta na sestru. A ja nit imala volje nit snage natezat se sa tom babom(sestrom jel), ima pik na mene od kad sam se prebacila tam iz nekog razloga..

Frajla
    22. Srpanj 2019. 09:38

Moj doktor je skroz mlad, bas se osjecam matoro kad dodem tamo 🤪
    Tako da se sve lako dogovorimo, njemu je ok da mu poslikam potvrdu i posaljem, tako da za sad stvarno nemam prigovora

• Pikulica19
    22. Srpanj 2019. 09:40

Frajla em sto se uprljam pa cu pocet salvetu stavljat dok jedem 😂em sto mi lijepo kad ustanem samo pokupim mrvice s trbuha tj. istresem vani, bar ne napravim nered oko sebe... 

• MonaL.
    22. Srpanj 2019. 10:07

Jutro trudnice
    Ja evo odlučila cijeli dan odmarat. Jučer sam imala rođendan i od pretjeranog sjedenja dobila lažnjake. Nije se puno puta ponovilo ali je bolilo. Magnezij me spasio. To mi je od početaka skoro tako. Sreća pa sam bila na pregledu prije 5 dana,zatvorena sam. Malac je tako nemiran da nekad ne razlikujem njegovo namještanje na lijevu stranu od lažnjaka. Često se izboči u jednu stranu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.