Jutro! Evo ja u cekaoni kod svog dr, da vidimo za to zeljezo iako sam ja skinula nalaz i koliko vidim je okej…a najjace je sto je ispred mene cca 10ak penzica, sestra je tek sad dosla kao i obicno nadrkana i samo cekam kad me otpili da nek cekam…
Ja sam otkrila (tj dr mi je reko nakon treceg posjeta) da je on u onom nekom e-sustavu, nemam pojma kak se zove, al jedno vrijeme se puno pisalo o tome.
Ugl aktiviro mi lozinku i sad se mogu preko neta naruciti, traziti uputnice, recepte i sl. Sto je pregenijalna stvar kad si malo malo na bolovanju 🙈
Ugl, pogledaj ako slucajno imaju na vratima naljepnicu, e-zdravstvo ili tak nesto s e-
Hvala na info. Meni sad treba da ocita nalaz i da se dog oko uzimanja zeljeza dalje...a ionako mi je to zadnji posjet tu jer odoh doma...
A na pitanje jel imam prednost, sestrin odgovor je bio "a ne znam"...kraj price...ne da mi se jos zivcirati...jutro je
Pitanje za sve trbušaste-jesu vam trbusi vjecno flekavi?
Ja ko djete, uvjek se uprljam dok jedem 🙈 nit se mogu primaknuti stolu kak spada nit se mogu nagnuti naprijed dok jedem 😏
Hahahha Frajla ista stvar i kod mene! Samo sto je nekad palo i na pod/stol, a sad na trbuh 😂 ne mogu imat cistu majicu 2 dana u komadu, a kad idem negdje naravno da dodjem doma flekava 😅
A htjela sam pitat Aylu jel moze drzati tanjuric na trbuhu 😄 ili neka od vas? Ja jos ne mogu 😆
Jutro ☀️
Ja nocas do pol 2 zujala po kuci 🙈🙈🙈
Ja sam samo prozvana drzavna prvakinja u prljanju odjece odjece hranom. Na mojoj majci uvijek mozes vidjeti sto sam jela. Jucer ujutro odem na kavu s dragim (ne pijem kavu, nisam nikad) al to tak zovem ugl i jedem krafnu s pekmezom, nema di ga nije bilo, ali doslovno i kazem ja njemu, uskoro cemo dobiti dijete pa taj mali ce biti cisci od mene 😂
Jutroo 😯 jos malo i prestic cemo ljetne bebe po broju stranica 😁 cure di ste uzimale jastuk i jorgan? Navlake za to sam vidjela u kiku, dost jeftine, al posto nemam jos posteljinu nisam kupovala. U bubamari mi se bas i ne daje 400kn za to 🙄 e i jel znate gdje jos ima ona tvrda podloga za prematanje (sto se montira na krevetic - vidjela sam u bubamari, al mi je ruzan uzorak 😕)
Pogledaj bubamaru online, ima jako puno uzoraka. Imas i u Lesnini i jos nekim djecjim trgovinama (ne znam tocno), ali svugdje su skuplje nego u bubamari.
Posteljinu cu ja uzeti preko interneta nesto tipa 5 u 1, skupa sa poplunom i jastukom, ima na ovim stranicama sto sivaju posteljinu i robicu.
Hvala na info. Meni sad treba da ocita nalaz i da se dog oko uzimanja zeljeza dalje…a ionako mi je to zadnji posjet tu jer odoh doma…
A na pitanje jel imam prednost, sestrin odgovor je bio "a ne znam"…kraj price…ne da mi se jos zivcirati…jutro je
Na moje pitanje jel imam prednost sestra mi uzvratila "a jel i kod ginekologa imas prednost gdje su sve trudnice? Sjedni i cekaj red ko i svi" ja ostala paf al oke nisam se previse obazirala al je doktorica dok sam usla zas sam ja cekala trebala sam odma uc da ne slusam sestru i tak haha jednom dok sam cekala sa temp visom od 38 umrla sam, negdje dva sata sam bila. Doktorica bila ljuta na sestru. A ja nit imala volje nit snage natezat se sa tom babom(sestrom jel), ima pik na mene od kad sam se prebacila tam iz nekog razloga..
Moj doktor je skroz mlad, bas se osjecam matoro kad dodem tamo 🤪
Tako da se sve lako dogovorimo, njemu je ok da mu poslikam potvrdu i posaljem, tako da za sad stvarno nemam prigovora
Frajla em sto se uprljam pa cu pocet salvetu stavljat dok jedem 😂em sto mi lijepo kad ustanem samo pokupim mrvice s trbuha tj. istresem vani, bar ne napravim nered oko sebe...
Jutro trudnice
Ja evo odlučila cijeli dan odmarat. Jučer sam imala rođendan i od pretjeranog sjedenja dobila lažnjake. Nije se puno puta ponovilo ali je bolilo. Magnezij me spasio. To mi je od početaka skoro tako. Sreća pa sam bila na pregledu prije 5 dana,zatvorena sam. Malac je tako nemiran da nekad ne razlikujem njegovo namještanje na lijevu stranu od lažnjaka. Često se izboči u jednu stranu
Sortiraj odgovore
Najstariji