Meni je super prica moje bake. Kako tada (1963.g) nije bilo ni ne telefona, a u selu je bilo samo par auta, ona je sjela u trudovima na bicikl i cca 1,5km do svoje rodne kuce da ju odvezu u rodiliste 😅 Usput je stala u seoskom ducanu da si kupi vocne napolitanke da slucajno nebude gladna 😍
Što se tiče obuće mi smo kući uvijek bili u čarapama s gumicama na dnu.
Od cipela smo kupovali najviše Frodo.I sad kad je veci super su nam njihove čizme i papuče za vrtić. Dobre su nam bile i Pediped cipele dok je bio manji, iz baby centra. Imali smo i poneke iz Cicibana, ali njihove znaju bit dosta krute. Dobre su još i Naturino ali su skuplje.
Starke, airmax i ostalo do dan danas nismo kupili i mislim da to nije prikladno za djecu. Od tenisica nosimo Adidas, najviše nam pašu.
Menite Frodo, Ciciban i ostali imaju preruznu obucu tako dA tamo necu zalaziti.
Ja ssm kupila dvoje Adidas tenesica i oboje imaju kao preporuku nekog lijecnika iz Munchena, zapravo na kutiji je ta oznaka. Bitno mi je da je obuca nova, a sad nije da ce maratone trcat s tom obucom pa se ne zamaram s time.
Vi ste vec na obuci, a ja tek razmisljam koje pelene cu mu uzeti 😂 Cipelice mi nemaju smisla sve dok ne pocne stajat na nogama i kao pokusat hodati, a brdo je tih "ukrasnih" za bebe koje im samo smetaju...taman ce to bit ljeto iduce god i pazite da je obavezno zatvorena obuca...naravno, ni sebi nikad ne bih uzela rabljenu obucu, a pogotovo ne djetetu jer ko sto je jedna spomenula, obuca poprima oblik stopala djeteta koje je prvo nosi...
Julie mislim da je preporuka za prve cipelice da trebaju bit do gležnja. Ali opet, ko zna kakve smo mi nosili pa šta nam fali.
Ja sam zaspala naravno kao inace ovih dana.. A na biciklu necu jer mi se neda a i mislim da mi nebi pasalo vise kad mi je pocelo smetat sa 16 tjedana cisto sumnjam da bi mi sada sa tolikim trbuhom bilo ista bolje... Dobro bi mi doslo da imam romobil onaj cvrsti za odrasle hihi e na to bi rado stala i spustila se do centra to je bas kul stvar.. Haahah ali nemaaaam to tako da cu hodat di god treba.. A sto se tice mojih bolova dolje vec sam i sama primjetila da se to desi samo kad beba ode skroz dolje na mjehur i onda par dana lagano sve i to je to.. Cim se beban maknuo meni sve super. Cak sam prestala i spremat cesto po kuci i izbjegavam sve teze fizicke aktivnosti cak ne dizem ni malu necakinju vise koja u biti nije teska mala ima 11 kg ali eto sad i to izbjegavam i ona razumije da nesmije kod mene da ju nosim samo vice bebu boli i no no... 😊 Pametnica mala... Odoooh sada poharat frizider beban me probudio
Jel se smije fenistil u trudnoci? Izjeli me komarci za poludjeti, noge me svrbe, ispikana sva. Samo to imam trenutno.
Manich si luda?? 11 kg je puno za dizat u trudnoci! A bojis se bicikla! 😋
Renata ja mislim da sam citala kako smijes to ili ako mozda imas doma ulje cajevca, ja s tim mazem...
Jel se smije fenistil u trudnoci? Izjeli me komarci za poludjeti, noge me svrbe, ispikana sva. Samo to imam trenutno.
Mislim da smije, a neces ga ni puno staviti. Ja nekad namazem synopen kad jako svrbi...
Al baci oko u dm-u squito free, ima i roll on i sprej i gel za poslje uboda i moze ici i za bebe, pa onda mozemo valjda i mi
Za mazanje od uboda komaraca, ja namazem sa alkoholnim octom 😀 mene inace jaaako vole komarci, tako da je ovo provjereno vec puno puta. Malo na prst octa i namazat, stane svrbez i meni stvarno super pomaze. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji