Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    22. Srpanj 2019. 09:30

DijMar

Hvala na info. Meni sad treba da ocita nalaz i da se dog oko uzimanja zeljeza dalje…a ionako mi je to zadnji posjet tu jer odoh doma…
    A na pitanje jel imam prednost, sestrin odgovor je bio "a ne znam"…kraj price…ne da mi se jos zivcirati…jutro je

Na moje pitanje jel imam prednost sestra mi uzvratila "a jel i kod ginekologa imas prednost gdje su sve trudnice? Sjedni i cekaj red ko i svi" ja ostala paf al oke nisam se previse obazirala al je doktorica dok sam usla zas sam ja cekala trebala sam odma uc da ne slusam sestru i tak haha jednom dok sam cekala sa temp visom od 38 umrla sam, negdje dva sata sam bila. Doktorica bila ljuta na sestru. A ja nit imala volje nit snage natezat se sa tom babom(sestrom jel), ima pik na mene od kad sam se prebacila tam iz nekog razloga..

Frajla
    22. Srpanj 2019. 09:38

Moj doktor je skroz mlad, bas se osjecam matoro kad dodem tamo 🤪
    Tako da se sve lako dogovorimo, njemu je ok da mu poslikam potvrdu i posaljem, tako da za sad stvarno nemam prigovora

• Pikulica19
    22. Srpanj 2019. 09:40

Frajla em sto se uprljam pa cu pocet salvetu stavljat dok jedem 😂em sto mi lijepo kad ustanem samo pokupim mrvice s trbuha tj. istresem vani, bar ne napravim nered oko sebe... 

• MonaL.
    22. Srpanj 2019. 10:07

Jutro trudnice
    Ja evo odlučila cijeli dan odmarat. Jučer sam imala rođendan i od pretjeranog sjedenja dobila lažnjake. Nije se puno puta ponovilo ali je bolilo. Magnezij me spasio. To mi je od početaka skoro tako. Sreća pa sam bila na pregledu prije 5 dana,zatvorena sam. Malac je tako nemiran da nekad ne razlikujem njegovo namještanje na lijevu stranu od lažnjaka. Često se izboči u jednu stranu

22. Srpanj 2019. 10:28

Jutroo.. 😄
    Zaflekane majice to je klasika kod mene promasim usta uvijek pa makar to i voda bila, nekidan sam jela krafnu od marelice i kako je bila puna pekmeza ono sve sklizne i meni na trbuh a o onom seceru necu ni pricat bilo ga je svakuda, svaki dan se zaflekam to mi postalo pod normalno 😂😂 neko je pito za tanjur dsl mogu drzati i naravno mogu al kako se beba obavezno javlja kad sam naslonjena pa reko da mi ga neizbije s trbuha pa nedrzim 😂😊

Frajla
    22. Srpanj 2019. 10:38

Deja1988

Bas gledam malo kaj ima u svijetu beba u city-u… Ajme, oni su stvarno bolesno skupi😵 Uzas!!

A ovisi za sta... drze dosta tih "sminka" makri koje drugi nemaju, tipa elodies, twistshake i sl., pa ko voli.... Ali za ove "normalne" stvari imaju cijene kao i drugi. Tipa sad pikiram Kiddy sjedalicu i kosta kao i drugdje. 

• ReginaP
    22. Srpanj 2019. 10:47

Julie

Pa onda cemo kupiti medeku jos jedne 😍
    Regina ja sam tamo, ali idem tek 8.8. zasto?

Ma ja trebam ici ovaj tjedan pa sam mislila ako jos netko ide da ćaskamo :D je li ok ako dodjem tamo izmedju pola 10 i 10? ne da mi se drvit tamo od 7,8

• Kengurica
    22. Srpanj 2019. 10:50

Irma da ta podloga kakvu mi je Frajla polinkala. Super Frajla, to mi treba.
    Irma koja krava od sestre. Vjerojatno doktorica bas nema autoritet nad njom.

PatyDi
    22. Srpanj 2019. 10:51

Znači sve hodamo zaflekane po svijetu 
    Ajde nisam dugo čekala, jer nije bilo mog dr koji je predobar i ljudi budu unutra po pola sata, nego neka dr na zamjeni pa je ona to tik tak riješila  I babci ne bi bili babci da mi se jedna nije htjela pogurati jer je ona kao došla prije mene... 
    Jedva sam se dovukla do doma koliko prži ovo sunce, a turisti se sjatili u grad...sjećam se kad sam tek došla i radila sezonu u jednom dućanu, oni dolazili u podne, svi crveni i znojni razgledavat i da će isprobavat robu  
    Počelo me prat uzbuđenje selidbe, jer sam još cca 2 tj tu i onda šibam...sjećam se kak sam računala prvo mjesece, pa tjedne i sad bome križam dane...tako će bit i sa porodom  Vrijeme brzo leti... 
    I jedva čekam šoping i spremanje svega za bebu kad dođem u Čk 

Julie
    22. Srpanj 2019. 11:13

ReginaP

Julie

Pa onda cemo kupiti medeku jos jedne 😍
    Regina ja sam tamo, ali idem tek 8.8. zasto?

Ma ja trebam ici ovaj tjedan pa sam mislila ako jos netko ide da ćaskamo :D je li ok ako dodjem tamo izmedju pola 10 i 10? ne da mi se drvit tamo od 7,8

Slobodno, oni ti se tek spuste u ambulantu kad odrade vizitu na odjelu tako da nema potrebe da ustajes rano. Postavili su klimu i zaista je ugodno sad tamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI