Julie mislim da je preporuka za prve cipelice da trebaju bit do gležnja. Ali opet, ko zna kakve smo mi nosili pa šta nam fali.
Ako su do kosti onda su to te, ako moraju biti iznad kosti kupit cu jos neke, ionako ove dvoje su br 21 i 22 tako da nece biti prve.
Manichsi luda?? 11 kg je puno za dizat u trudnoci! A bojis se bicikla! 😋
Renataja mislim da sam citala kako smijes to ili ako mozda imas doma ulje cajevca, ja s tim mazem…
Hahaah pa je da puno je ali realno kako su prije zene radjale djecu svakih godinu dana i manje nekad i prakticki zena trudna a po kuci mora nosat starije dijete jer ono jos ne hoda samo.. Cisto sumnjam da je ijedna izbjegavala dizat dijete.. Do sada mi nije smetalo nije me nista bolilo a i ne nosam ju cijeli dan.. Sada mi je pocelo smetat i rekla sam da vise necu.. Ovih dana sam i sama sebi teska a ne jos da nekog nosim... Dobila sam jos jednu kilu do sada ukupno 5 kila..
Drage žene, i ja vas redovito čitam nekoliko puta dnevno, ali nikako se javiti.
15.10. stiže još jedan dječak 🥰🥰💙
Trenutno sam stigla na more gdje planiram biti nekih mjesec dana, a onda kada se vratim na kopno slijedi kupnja krevetića, prematalice, komode, pelena, priprema torbe… Sve već znamo, samo trebamo jedan dan za Zg (uglavnom Ikea) to pokupovati. Mislili smo bijelu Malm komodu i ovaj krevetić
https://m2.ikea.com/hr/hr/p/stuva-fritids-krevetic-ladice-bijela-s89253169/
Frendica ga je nahvalila, meni se sviđa sto se prednja stranica makne pa kasnije posluži kao krevet u koji dijete može samo ući. Ima li netko takav i što vi mislite?
Posteljinu cu isto tamo, bez pretjeranih ogradica i ukrasnih jastučića koji (po meni) bebi ništa ne predstavljaju, a kako raste samo smetaju. Sve je to slatko, ali nepotrebno i stvara trošak. Nadam se da ću uspjeti odoljeti🤣
Ja sam uzela bas tu komodu i taj krevetic.. iskistvo jos ne mogu rec nisam ga koristila haha stoji slozeno sve za sad sam zadovoljna i prakticno je a jedan od plussva je i to sto su ladice zatvorene sto kod drugih kinderbeta nisu.. a sad vidjet cmo kak ce bit dok bebac dode. Madrac sam takoder iz ikee neki od 200 kn ubiti najjeftiniji sam gledala bilo mi bitno sam da se navlaka skida jer beba je iovak prelagana tak da mi to nije bitno. Navlaka za madrac isto od tam rozu i bijelu sam dobila u jednom pakovanju ne sjecam se cijele al nije previse bilo. Jastuk takoder onaj malo kao skuplji makar djetetu ni ne treba al eto da je kompletno i jorgan od tamo sto ti nepreporucujem jer vidim da sam ikea ima ti velicinu.. 110 sa 125 ak se nevaram dok gledam bubamara i te trgovine su sve 90 sa 120. Tak da su il skratit jorgan il morat uzinat vece navlake. Imam i ogradicu iz ikee al nije nis ppsebno tek toliko eto da je tu nisu jastucici nikakvi.
Julie mislim da je preporuka za prve cipelice da trebaju bit do gležnja. Ali opet, ko zna kakve smo mi nosili pa šta nam fali.
Ako su do kosti onda su to te, ako moraju biti iznad kosti kupit cu jos neke, ionako ove dvoje su br 21 i 22 tako da nece biti prve.
Koliko se sjećam preporuka je bas da prekriju/drže glezanj, ali tek kad dijete prohoda, do tad je preporuka da je boso. Ima još do tad fore.
Irma jel ti na MALM komodu lijepo stane ono za prematanje bebe, ona plastificirana podloga?
Koliko se sjećam preporuka je bas da prekriju/drže glezanj, ali tek kad dijete prohoda, do tad je preporuka da je boso. Ima još do tad fore.
Pa onda cemo kupiti medeku jos jedne 😍
Regina ja sam tamo, ali idem tek 8.8. zasto?
Sortiraj odgovore
Najstariji