Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pahuljicaa
    22. Srpanj 2019. 15:33

Nas vikend shopping u zg-u zavrsio neslavno😂 na kraju kupili u ikei madrac za kimbac, 2 plahtice za madrac i to je to.. nekako me ovaj put Ikea razocarala 😶😲🤐
    Baby centar u westgateu (najveci njihov centar u Europi) - tocno 2 komada kolica koja su 3 u 1 imaju u ponudi... 🤔😶😲 uzeli babyphone,taman bila akcija... 
    Babyland- puno vise kolica.. par modela bebetto kolica nam se svidaju, nismo mogli odlucit koja bi, pa nismo ni jedna 😏 
    Isti modeli kolica u BiH i Srbiji jeftiniji za 2-3 000 kuna..i sad ne znam dal bi po kolica van drzave ili uzeli u zg.. ja sam takva da ne mogu odluciti izmedu 2 dekice koju bi, a kamoli kolica ili imena za bebu 😂😱😨😨🤯🤯🤯🤯🤯

TonkicaPrrr
    22. Srpanj 2019. 15:48

Frajla

TonkicaPrrr

Frajla

TonkicaPrrr

Pozdrav svima, ja sam malo "došetala" iz ljetnih beba, nadam se da nećete zamjeriti. Zapravo tražim iskustva sa sv. Duha, a Ayla (hvala ti) mi je rekla da je Frajla već rodila tamo i planira opet.
    Pa Frajla, ako ti nije problem odgovoriti na koje pitanje 😊 Idem sutra prvi put tamo na pregled, dosad sam vodila trudnoću doma, ali mala ima nekih komplikacija pa smo tako završili na sv. Duhu..
    Zanima me zapravo općenito dojam, jel se dugo čeka pregled, koliko često se ide na ctg nakon 38.tjedna i kako si zadovoljna s doktorima.. ?
    Hvala ti puno unaprijed, a svima se ispričavam što sam uletila ovako kao padobranac

Aha, aha. Znači sutra što prije tamo, to bolje. 😊
    Svakako moram ranije da nađem ambulantu jer idem po prvi put opcenito tamo, a kao smo u pol 9 naručeni..
    Hvala ti, puno!!. A što se tiče poroda, nosim svoju spavaćicu? I jel puštaju pratnju u predrađaonu ili tek u rađaonu?

Ja sam radala u svojoj i cijelo vrijeme sam nosila svoje. Cimerica je posudivala njihove jer je ona bas jako krvarila (ima neku bolest), tako da ocito imaju nekih prirucnih…
    Pratnja ti ne ide u predrađaonu nigdje jer su ti tu kreveti poredani jedan do drugog, nisi sama.
    (Tipa ja kad sam usla zenska je bila na wcu jer su ju cistili, a nije stigla vrata zatvoriti…)
    Eventualno ces nekad cuti da su nekog pustili ako je zena bila sama, ali to ti se u ovim vecim bolnicama ne dogada bas.
    Ako ulazis na glavni ulaz onda skrenes lijevo i ides skoro do kraja, s desne strane bude taj hodnik. I kad udes u njega trudnicke su ti lijevo (desno je za uzv).
    A imas i tamo odmah ulaz (ako ides od parkiralista prodes glavni), mislim da je to za hitnu, tamo je rampa i onda ti odmah lijevo bude.
    Kad dodu sestre poredate se pred vrata (obicno kako je tko dosao, osim nekih pametnica), pa one mjere tlak, vazi i dobis trakicu za piskiti. Onda se ide nazad na hodnik cekati dr, pa prozivaju kak ste upisane.
    Meni su obicno jos dali uputnicu za uzv (prije 37 tt), upisu me, pa cekam preko uzv i kad to obavim onda nazad kod njih, pa je to trajalo… obezeno neku klopu ponjeti i ne s to slatko, jer beba mora biti buda za ctg (secer ih obicno probudi)

Uh, Hvala ti puno puno na opširnom odgovoru! Sad mogu ići lakše kad znam što otprilike očekivati :) 

22. Srpanj 2019. 16:24

pahuljicaa

Nas vikend shopping u zg-u zavrsio neslavno😂 na kraju kupili u ikei madrac za kimbac, 2 plahtice za madrac i to je to.. nekako me ovaj put Ikea razocarala 😶😲🤐
    Baby centar u westgateu (najveci njihov centar u Europi) - tocno 2 komada kolica koja su 3 u 1 imaju u ponudi… 🤔😶😲 uzeli babyphone,taman bila akcija…
    Babyland- puno vise kolica.. par modela bebetto kolica nam se svidaju, nismo mogli odlucit koja bi, pa nismo ni jedna 😏
    Isti modeli kolica u BiH i Srbiji jeftiniji za 2-3 000 kuna..i sad ne znam dal bi po kolica van drzave ili uzeli u zg.. ja sam takva da ne mogu odluciti izmedu 2 dekice koju bi, a kamoli kolica ili imena za bebu 😂😱😨😨🤯🤯🤯🤯🤯

Moje misljenje ako ides po jos sto van drzave i ako ti je blizu odi jer jos imas i povrat poreza tako da nisi na gubitku velikom a razlike nema 

Frajla
    22. Srpanj 2019. 17:20

ayla

pahuljicaa

Baby centar u westgateu (najveci njihov centar u Europi) - tocno 2 komada kolica koja su 3 u 1 imaju u ponudi… 🤔😶😲 uzeli babyphone,taman bila akcija…

Moje misljenje ako ides po jos sto van drzave i ako ti je blizu odi jer jos imas i povrat poreza tako da nisi na gubitku velikom a razlike nema

Osim sto ima ograniceno koliko smijes uvesti bez poreza i carine, pa ako nosis previse moze biti i na gubitku 🙄

22. Srpanj 2019. 17:57

Frajla

ayla

pahuljicaa

Osim sto ima ograniceno koliko smijes uvesti bez poreza i carine, pa ako nosis previse moze biti i na gubitku 🙄

Po osobi je 2000 kn a ako je blizu isplati se a za dalek put ne 

• Maffin
    22. Srpanj 2019. 18:02

Cure upadam malo kod vas. Citam vas tu i tamo makar spadam pod ljetne bebice. Znam da ste komentirale s cime namazati kad vas sunce opece a ne sjecam se sad vise pa ako mi moze koja reci

Mama

• Kengurica
    22. Srpanj 2019. 18:08

Ja danas uzela u Waikikiju 2 pelene tetra za 30kn jer su snizene pa sam mislila da je to povoljno. 
    Sad vidim da je u Etherealu 5 kom 70kn, one od 80x80. Jeste za te rekli da su bas kvalitetne?

PatyDi
    22. Srpanj 2019. 18:10

Dakle, pala mi je na pamet jedna ideja, ali ne znam koliko bi mi bila od koristi - sad kad cu mijenjati prebivaliste, a time naravno i osobnu, da odmah promijenim prezime i ostale dokumente jer cemo se vjencati tek nakon sto rodim, a ovako ne bi trebala 2 put mijenjati 🤔 Te bih odmah kod rodjenja mali i ja imali isto prezime kao i decko...

PatyDi
    22. Srpanj 2019. 18:11

Maffin

Cure upadam malo kod vas. Citam vas tu i tamo makar spadam pod ljetne bebice. Znam da ste komentirale s cime namazati kad vas sunce opece a ne sjecam se sad vise pa ako mi moze koja reci

Ja sam kokosovim ili kantarionovim uljem...

22. Srpanj 2019. 18:28

DijMar

Dakle, pala mi je na pamet jedna ideja, ali ne znam koliko bi mi bila od koristi - sad kad cu mijenjati prebivaliste, a time naravno i osobnu, da odmah promijenim prezime i ostale dokumente jer cemo se vjencati tek nakon sto rodim, a ovako ne bi trebala 2 put mijenjati 🤔 Te bih odmah kod rodjenja mali i ja imali isto prezime kao i decko…

Najbolje ti mijenjati kada se vjencate, jer ovako ces dva put na isto misto ici, a sad ako sam dobro razumila ti bi to mijenjala prije nego li se vjencate? A moras sa vjencanim listom to mijenjati ako mene pamcenje dobro sluzi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.