Probaj se.opustit koliko je to moguce. Znam da nije bas lako. Ja sam imala kiretazu u 9 tj blizanacke trudnoce pa biokemijsku godinu kasnije i sad taj hematom ali ne zelim mislit negativno.
Ajoj :/
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Felicita28 Mislim da ce ti gin dati uzv mjere. A sad, da li treba jos kakav obrazac, nemam pojma. Meni nitko nista nije rekao😁 Budu ti vjerojatno rekli sve kad dodes😊
Hvala ti puno 😘
Lagano se nogice produžuju i na ekranu se baš lijepo vidjelo kako se polako sve formira u oblik fetusa.
Ja sam odlucila da na sljedeci uzv necu ici u zavod za materinstvo,nego cu kod doktora koji mi tu vodi trudnocu otici privatno,bolji je uzv aparat,neka sve detaljno pregleda,i usput mozda i spol saznamo.
Javit cu mu se zadnji dan 14 tj,pa da bi mu mogla otici sa 15 ili 16 tj.
Meni su stavili prvi pregled tek 26.03 kad budem 8+3, meni se to cini malo kasno posto mi je ovo prva trudnoca..
Meni su stavili prvi pregled tek 26.03 kad budem 8+3, meni se to cini malo kasno posto mi je ovo prva trudnoca..
Bolje to, nego ovako, mic po mic. Ovo je frustrirajuce.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni sad odgovara da me cesce narucuje dok vidimo jel sve ok i jel se hematom povlaci. Mirnija sam tako nego da se doma grizem 4 tjedna izmedju pregleda
Jutro curke, kako ste mi danas? Ima kakvih novosti?
Malo smo utihnule ovih dana 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji