Ja došla s pregleda iz bolnice..trudnoću vodim u bolnici i paralelno kod privatnika. Privatnik kaže beba taman,plodne vode malo. Dr u bolnici kaže plodna voda taman,beba od početka veća za 10ak dana. Kaže da će porod bit ranije..zar je moguće takvo odstupanje uređaja🤦ovaj kaže za eserihiju da ne brinem da nije strašno,ovaj u bolnici mi dao svakakvih vaginaleta na bazi joda za ne daj Bože da dođe bakterija do grlića 🙄 u bolnicu idem jer sam prvu bebu izgubila krajem 22tt i na heparinu sam
MonaL -ja sam pila dmanozu od pharmasa -uriroyal - 7 vrecica tog praska, 135kn, uzela u ljekarni.. svakih par dana jednu vrecicu.. po zadnjem nalazu e.colli je otisla,danas radila novi nalaz,cekam petak da ga vidim, nadam se da je sterilan...
Rjesila danas i ogtt.. nalaz je uredan.. bas je bilo fuj...
Mona ti u Split ides u bolnicu ili sam pobucala?
Je je,u Splitu vodim trudnoću. Ko tebi vodi trudnoću? Meni je dr.Bačić,jer sam već od prije dopala kod njega i evo ostala
MonaL -ja sam pila dmanozu od pharmasa -uriroyal - 7 vrecica tog praska, 135kn, uzela u ljekarni.. svakih par dana jednu vrecicu.. po zadnjem nalazu e.colli je otisla,danas radila novi nalaz,cekam petak da ga vidim, nadam se da je sterilan…
Rjesila danas i ogtt.. nalaz je uredan.. bas je bilo fuj…
Hvala na informaciji,počet ću i ja s tim nakon što popijem ovu brusnicu i antibiotik. Ginekolog mi je dao i betadin vaginalete kao da očisti porođajni kanal 🙄
Mona ti u Split ides u bolnicu ili sam pobucala?
Je je,u Splitu vodim trudnoću. Ko tebi vodi trudnoću? Meni je dr.Bačić,jer sam već od prije dopala kod njega i evo ostala
Ja vodim trudnocu u gin preko doma zdravlja a u bolnicu idem kod dr.Budimira.
Ovisi di su te pregledali, u ordinaciji ravno na dnu hodnika ili u onoj sobi izmedju 2 hodnika, nisu isti uzv uredjaji.
Ma to je sve vec ludo! Bas gledam nalaze i prosli tj je malac kod moje gin i kod privatne bio za 1 tj veci kao i obicno, po trbuscicu jer su glavica i nogice taman, a danas je u bolnici bio za 2 tj veci po trbuscicu, a ovo je i dalje taman 🤔
MonaL ja isto vise ne znam kome bi i sta vjerovala...ili kad ti za istu stvar svi kazu svoj stav i misljenje, a uvijek bude razlicito...
Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉
Ma valjda svugdje drugacije. Meni je rekla 8, 12, 16 i 20, znaci 4 puta
Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela…
Da, tako je rekla. Prvi na taste i onda 2 sata nakon jela svaki iduci…
Pa umrijet ces bez jela do 10 🤦🏼♀️
Dmanoza je najbolja ova ali i najskuplja cini mi se. Mom je djetetu za cas rijesila eserihiju
Sortiraj odgovore
Najstariji