Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    17. Srpanj 2019. 16:05

Angelina kako si me obradovala 😊😊😊😊

• MonaL.
    17. Srpanj 2019. 16:08

Ja došla s pregleda iz bolnice..trudnoću vodim u bolnici i paralelno kod privatnika. Privatnik kaže beba taman,plodne vode malo. Dr u bolnici kaže plodna voda taman,beba od početka veća za 10ak dana. Kaže da će porod bit ranije..zar je moguće takvo odstupanje uređaja🤦ovaj kaže za eserihiju da ne brinem da nije strašno,ovaj u bolnici mi dao svakakvih vaginaleta na bazi joda za ne daj Bože da dođe bakterija do grlića 🙄 u bolnicu idem jer sam prvu bebu izgubila krajem 22tt i na heparinu sam

luce35
    17. Srpanj 2019. 16:11

Mona ti u Split ides u bolnicu ili sam pobucala?

• pahuljicaa
    17. Srpanj 2019. 16:15

MonaL -ja sam pila dmanozu od pharmasa -uriroyal - 7 vrecica tog praska, 135kn, uzela u ljekarni.. svakih par dana jednu vrecicu.. po zadnjem nalazu e.colli je otisla,danas radila novi nalaz,cekam petak da ga vidim, nadam se da je sterilan...
    Rjesila danas i ogtt.. nalaz je uredan.. bas je bilo fuj...

• MonaL.
    17. Srpanj 2019. 16:22

luce35

Je je,u Splitu vodim trudnoću. Ko tebi vodi trudnoću? Meni je dr.Bačić,jer sam već od prije dopala kod njega i evo ostala

• MonaL.
    17. Srpanj 2019. 16:24

pahuljicaa

MonaL -ja sam pila dmanozu od pharmasa -uriroyal - 7 vrecica tog praska, 135kn, uzela u ljekarni.. svakih par dana jednu vrecicu.. po zadnjem nalazu e.colli je otisla,danas radila novi nalaz,cekam petak da ga vidim, nadam se da je sterilan…
    Rjesila danas i ogtt.. nalaz je uredan.. bas je bilo fuj…

Hvala na informaciji,počet ću i ja s tim nakon što popijem ovu brusnicu i antibiotik. Ginekolog mi je dao i betadin vaginalete kao da očisti porođajni kanal 🙄

luce35
    17. Srpanj 2019. 16:28

MonaL.

luce35

Je je,u Splitu vodim trudnoću. Ko tebi vodi trudnoću? Meni je dr.Bačić,jer sam već od prije dopala kod njega i evo ostala

Ja vodim trudnocu u gin preko doma zdravlja a u bolnicu idem kod dr.Budimira. 
     Ovisi di su te pregledali, u ordinaciji ravno na dnu hodnika ili u onoj sobi izmedju 2 hodnika, nisu isti uzv uredjaji. 

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 16:29

Ma to je sve vec ludo! Bas gledam nalaze i prosli tj je malac kod moje gin i kod privatne bio za 1 tj veci kao i obicno, po trbuscicu jer su glavica i nogice taman, a danas je u bolnici bio za 2 tj veci po trbuscicu, a ovo je i dalje taman 🤔 
    MonaL ja isto vise ne znam kome bi i sta vjerovala...ili kad ti za istu stvar svi kazu svoj stav i misljenje, a uvijek bude razlicito... 

Frajla
    17. Srpanj 2019. 16:29

DijMar

Frajla

DijMar

luce35

Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉

Ma valjda svugdje drugacije. Meni je rekla 8, 12, 16 i 20, znaci 4 puta

Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
    Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela…

Da, tako je rekla. Prvi na taste i onda 2 sata nakon jela svaki iduci…

Pa umrijet ces bez jela do 10 🤦🏼‍♀️

luce35
    17. Srpanj 2019. 16:31

Dmanoza je najbolja ova ali i najskuplja cini mi se. Mom je djetetu za cas rijesila eserihiju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.