Ja ne znam sto to mene tu u Daruvaru podsvjesno ili nesvjesno muci ali tlak uredno porastao na 130/83. U Zg se vrtio oko 105/65. Bas mi smeta sad taj visi. Inace je put protekao ok, od frendice muz nas vozio na autobusni, mala spavala u busu, sogorica dosla po nas....valjda nece opet podivljati jer cu se morati vratiti u Zg
hejj zenskee kako ste danas?
razmisljate li o kupovini izdajalica… obicna ili elektricna? ima netko iskustvaa 😊😘
Uzela sam s aliexpressa neku za 40kn samo da imam u pripremi ako slucajno zatreba, da ne moram ici po ove skupe jer ne znam ni jel ce trebati i funkcionirati uopce s izdajalicom, pa ako bas bude potrebna, a ova ne bude dobra lako kupim neku "pravu". Iako ta koju sam uzela ima dobre recenzije i na forumima i na aliju
razmisljate li o kupovini izdajalica… obicna ili elektricna? ima netko iskustvaa 😊😘
Uzela sam s aliexpressa neku za 40kn samo da imam u pripremi ako slucajno zatreba, da ne moram ici po ove skupe jer ne znam ni jel ce trebati i funkcionirati uopce s izdajalicom, pa ako bas bude potrebna, a ova ne bude dobra lako kupim neku "pravu". Iako ta koju sam uzela ima dobre recenzije i na forumima i na aliju
I da, to je rucna
Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉
Ma valjda svugdje drugacije. Meni je rekla 8, 12, 16 i 20, znaci 4 puta
I da, to je rucna
Kakvu si uzela? Ja sam isto prvo mislila neku tako s ebay, ali onda opet sam razmisljala da odmah uzmem kak spada... 🤔
Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉
Ma sve je svuda drugacije 🙄🙄
Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela...
Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela…
Da, tako je rekla. Prvi na taste i onda 2 sata nakon jela svaki iduci...
Sortiraj odgovore
Najstariji