Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    17. Srpanj 2019. 14:02

Ja ne znam sto to mene tu u Daruvaru podsvjesno ili nesvjesno muci ali tlak uredno porastao na 130/83. U Zg se vrtio oko 105/65. Bas mi smeta sad taj visi. Inace je put protekao ok, od frendice muz nas vozio na autobusni, mala spavala u busu, sogorica dosla po nas....valjda nece opet podivljati jer cu se morati vratiti u Zg 

Angelina
    17. Srpanj 2019. 14:09

ivana0907

hejj zenskee kako ste danas?
    razmisljate li o kupovini izdajalica… obicna ili elektricna? ima netko iskustvaa 😊😘

Uzela sam s aliexpressa neku za 40kn samo da imam u pripremi ako slucajno zatreba, da ne moram ici po ove skupe jer ne znam ni jel ce trebati i funkcionirati uopce s izdajalicom, pa ako bas bude potrebna, a ova ne bude dobra lako kupim neku "pravu". Iako ta koju sam uzela ima dobre recenzije i na forumima i na aliju

Angelina
    17. Srpanj 2019. 14:10

Angelina

ivana0907

razmisljate li o kupovini izdajalica… obicna ili elektricna? ima netko iskustvaa 😊😘

Uzela sam s aliexpressa neku za 40kn samo da imam u pripremi ako slucajno zatreba, da ne moram ici po ove skupe jer ne znam ni jel ce trebati i funkcionirati uopce s izdajalicom, pa ako bas bude potrebna, a ova ne bude dobra lako kupim neku "pravu". Iako ta koju sam uzela ima dobre recenzije i na forumima i na aliju

I da, to je rucna

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 15:12

luce35

Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉

Ma valjda svugdje drugacije. Meni je rekla 8, 12, 16 i 20, znaci 4 puta

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 15:14

Angelina

Angelina

ivana0907

I da, to je rucna

Kakvu si uzela? Ja sam isto prvo mislila neku tako s ebay, ali onda opet sam razmisljala da odmah uzmem kak spada... 🤔

luce35
    17. Srpanj 2019. 15:23

DijMar

luce35

Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉

Ma sve je svuda drugacije 🙄🙄

• renata.koscec
    17. Srpanj 2019. 15:27

Erste sjele komplikacije

Frajla
    17. Srpanj 2019. 16:00

DijMar

luce35

Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
    Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela... 

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 16:04

Felicita, koliko je vode kod tebe i sta kazu koji je uzrok? 

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 16:05

Frajla

DijMar

luce35

Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
    Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela…

Da, tako je rekla. Prvi na taste i onda 2 sata nakon jela svaki iduci...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.