Hannicao stavi slikicu iza pregleda, nas dvije smo 1 dan razlike, meni danas 6+3, u ponedjeljak idem na uzv. Nadam se da hematoma nece biti i da cu cuti srceko 😍
E da, danas sam procitala da zene koje u trudnoci dosta spavaju imaju brzi porod…nadam se da je tako jer zasad bas dosta spavam🙂
Ja sa sinom sam jednom odspavala po danu,jer smo se vratili sa mora,a posto smo krenuli rano ujutro bas aam bila umorna.A moj porod je bio super,nadam se da ce i drugi biti isti :)
Hannicao stavi slikicu iza pregleda, nas dvije smo 1 dan razlike, meni danas 6+3, u ponedjeljak idem na uzv. Nadam se da hematoma nece biti i da cu cuti srceko 😍
Hocu. Sekira me malo jer me narucuje svaki tj, pa to samo stvara dodatni stres i strah. :/ mislim da je mogla odma za xet ili cak i pon. A ja sam dosad vec dva puta isla na uzv s razlikom od4 dana.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jesi imala nekih smetnji od ranije, spontane i sl pa da je zbog tog na oprezu?
Jesi imala nekih smetnji od ranije, spontane i sl pa da je zbog tog na oprezu?
Biokemijsku. Moguce radi tog. Ali i sama se bojim, a ovo je jos dodatni stres .
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Probaj se.opustit koliko je to moguce. Znam da nije bas lako. Ja sam imala kiretazu u 9 tj blizanacke trudnoce pa biokemijsku godinu kasnije i sad taj hematom ali ne zelim mislit negativno.
Felicita28 Ja cu ici vaditi krv za kombinirani. Ali tek 28.3
Aha, pitam jer sam ja dobila uputnicu za kombinirani probir, i anomaly scan i nesto NN a ne znam sto to znaci. Uglavom rekla je da se za vinogradsku moram naruciti, pa sam mislila mozda da je netko od vas bio da pitam za koliko narucuju, kako narucuju (telefonski ili osobno) i te sitnice..m
Nuhalni nabor kod bebe. Taj nuhalni nabor se gleda ultrazvucno. Tako da ćeš prvo obaviti uzv pa vađenje krvi..E sad ne znam kako ide s naručivanjem. Meni je rekao moj gin iz Vinogradske da to moram napraviti izmedu 11-12tj. Tako da sam se ja isla odmah iza pregleda kod njega naruciti (pregled sam imala 4.3. Tada sam bila 8+2)
Hvala Deja1988, a jer treba popunjavati kako obrazac prije toga, nasla sam nesto na netu bila...
Hvalaa na odgovoru ..iduci tjedan idem na Uzv pa se nadam da ce sve biti u redu
Da. Kad beta predje 1000 vidi se gestacijska. Zatim zumanjcana pa tek onda plod i srce. Ja crkam cet da vidimo plod. A u cet cu biti 6+5
u svakom slucaju otići cu ginekologu cisto da vidi dali je za sad sve u redu posto me ginekolog iz bolnice pošteno isprepadao..
Sortiraj odgovore
Najstariji