Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    12. Srpanj 2019. 06:10

Kengurica

Pikulicapa meni je to genijalno da te on depilira. Da mi je da moj nauci, al ni ja ne znam pa nema od koga ni nauciti :(
    Mašajel to 4d? Slike su mi prepre.

Ma nema tu filogofije velike uputis ga kako ti i kozmeticarka radi samo sto je njemu lakse s trakicama dok mi ona radi bez pa hajde nije to neki trosak, bitna je samo volja i evo nakon 2 god mi je  profi, a u pocetku je bilo svega zaljepljenosti podljeva nepravilnosti itd ali prezivi se nije nit on rodjen spreman. Ja njemu crkajem od smijeha jer se on za intimnije dijelove preznojava vise neg ja, kako kaze suosjeca samnom 🤣 Pazuhe s epilatorom rjesavam od srednje pa mogu reci da mi milina iako noge i ostalo mi mora netko drugi
    ... 
    Dobro jutro ekipica 🤗
    Gdje su moje 🦉?
    ... 
    Ayla opusti se nemoj se zamarat i plasit s necim gdje uvijek postoji alternativa, ide ide super a ako ne onda zasto forsirat? Ipak je sretna mama sretna beba... Najbitnije je da ti beba nece biti gladna u sto sam sigurna od nas da nikome nece, a ta pitanja jel dojis il ne je toliko napuhano u drustvu da mi se vise 🤮 od toga i zenama rade pritisak. Ionak je to par mjeseci i nakon 6.mj uvodi im se nasa prehrana, a necak mi tad pojeo svoje prve domace juhice i uvijek je bio u prednosti nego sto joj je doktorica rekla da mu uvodi u prehranu 🥰... 

• renata.koscec
    12. Srpanj 2019. 06:55

Jutro cure, ne opterecujte se s dojenjem, sestra prvi puta namjesti bebu i cicu e sad kako beba prihvati ili ne. Moja je odmah znala kaj treba raditi. Da je bolno na pocetku, je. Sve smo jaukale u sobi kad bi se bebe prikacile. Dok mi nije patronazna dosla, nisam se usudila bebu dojiti drugacije nego lezeci, kako sam naucila u bolnici. Poslije vise s vas u svakakvim polozajima 😂. 

12. Srpanj 2019. 06:56

Jutro, ma briga mene ko ce sto rec imam jezik za odg kad treba, al ja bi voljela i toj to 😁

luce35
    12. Srpanj 2019. 07:09

Jutro cure, 
    u dalje vam dojenje glavobolju zadaje 🤣🤣. Ne brinite, sestre pomognu 😉

Maša62
    12. Srpanj 2019. 07:34

Jutro svima ,Kengurica slike su 4d 

luce35
    12. Srpanj 2019. 08:18

Od iduceg tjedna u Lidlu ce biti pivoljno robica za bebe, trudnicke kratke traperice, majice i tetre koje ovaj put nisu bas jeftine

luce35
    12. Srpanj 2019. 08:18

Povoljno a ne pivoljno 😂😂

• renata.koscec
    12. Srpanj 2019. 08:51

luce35

Od iduceg tjedna u Lidlu ce biti pivoljno robica za bebe, trudnicke kratke traperice, majice i tetre koje ovaj put nisu bas jeftine

E super, bas mi trebaju kratke hlace jos jedne a taman i plata sjeda sljedeci tjedan 😁.

PatyDi
    12. Srpanj 2019. 09:13

Maša62

Sta nije to 3d? 4d izgleda onako, opet deugacije...barem meni je 3d takav, a 4d jos realnije 🤔

PatyDi
    12. Srpanj 2019. 09:17

DijMar

Maša62

Sta nije to 3d? 4d izgleda onako, opet deugacije…barem meni je 3d takav, a 4d jos realnije 🤔

Al dobro, opet sve ovisi o njihovim aparatima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.