Mi imamo komodu s prematalicom od prvog djeteta ali necemo ju koristiti jer mi bila neprakticna i zatrpala bi mi sobu vec ikeinu malm u kojoj trenutno stoji moja donja roba i pidzame. Prematalicu cu staviti na krevetic, a ova ikea komodica ce biti s desne strane da mi je sve nadohvat ruke.
Julie javim 😉 ja cu uzeti samo jednu u bolnicu ono tek toliko za svaki slucaj, a uzela bih jos 1-2 jer mi nije to lose ni za po doma, i sad spavam u spavacici, bitno samo da je kratka
Jel se kojoj od vas dogadja da joj srce pocne bez vidljivih razloga ubrzano lupati? Meni se dogodi da kad lezim opustena pocne jace lupati, bebac je miran tak da on nije razlog, a zna trajati i po vise minuta i u vise navrata. Na vecer prije spavanja se nekad isto tako dogodi 🤔
Ili ja o necem razmisljam, al ne skuzim da mi to tak djeluje na organizam?
Imala sam prije trudnoće istu stvar i uspostavilo se da je razlog bio nisko željezo ,tako da ne bi bilo loše željezo provjeriti
Zeljezo uzimam vec dosta dugo, ali mozda bi trebala povecati dozu posto beba sad kako je veca uzima vise…tnx, otici cu prvom prilikom po uputnicu za vadjenje da vidim 🤔
Ja sam imala jako nisko željezo bilo mi na 3 i onda sam išla u dnevnu bolnicu i primila intravenozno i otad je super ,zadnji put kad sam vadila na početku trudnoće mi bilo 23.Doktor je rekao da tablete i prehrana idu jako sporo kad mi opet padne da dođem po dozu da se ne patim s tabletama i prehranom jer mi teško pada na želudac .Samo ne znam da li to smiješ primati u trudnoći 🤔
Za zeljezo ti je odlican svijeze cijedjeni sok cikla, mrkva, jabuka. Takodjer voce tipa borovnica, kupina, malina, jagoda, pune su zeljeza.
Jel se kojoj od vas dogadja da joj srce pocne bez vidljivih razloga ubrzano lupati? Meni se dogodi da kad lezim opustena pocne jace lupati, bebac je miran tak da on nije razlog, a zna trajati i po vise minuta i u vise navrata. Na vecer prije spavanja se nekad isto tako dogodi 🤔
Ili ja o necem razmisljam, al ne skuzim da mi to tak djeluje na organizam?
Imala sam prije trudnoće istu stvar i uspostavilo se da je razlog bio nisko željezo ,tako da ne bi bilo loše željezo provjeriti
Zeljezo uzimam vec dosta dugo, ali mozda bi trebala povecati dozu posto beba sad kako je veca uzima vise…tnx, otici cu prvom prilikom po uputnicu za vadjenje da vidim 🤔
Ja sam imala jako nisko željezo bilo mi na 3 i onda sam išla u dnevnu bolnicu i primila intravenozno i otad je super ,zadnji put kad sam vadila na početku trudnoće mi bilo 23.Doktor je rekao da tablete i prehrana idu jako sporo kad mi opet padne da dođem po dozu da se ne patim s tabletama i prehranom jer mi teško pada na želudac .Samo ne znam da li to smiješ primati u trudnoći 🤔
Nisam sigurna kak mi danas radi dr opće prakse, ali najkasnije odoh u pon do njega...jer je puno bolji dr i savjetnik od moje gin koja mi na početku trudnoće nije znala ni reći jel mogu uzimati neke svoje terapije...čitala sam da sirup djeluje bolje od tableta...al da se sve još više poremeti u trudnoći bome je istina...
To sam i mislila, da mi jedna komoda s 4 ladice ne moze biti dovoljna za sve stvari 🙁
Meni je komodica s 4 ladice sasvim dovoljna za odjecu (velicina koju nosi trenutno samo), pelene , tetre, rucnike, ljekarnu...
Bocice, igracke, i sl ne drzim tamo naravno
Meni je komodica s 4 ladice sasvim dovoljna za odjecu (velicina koju nosi trenutno samo), pelene , tetre, rucnike, ljekarnu…
Bocice, igracke, i sl ne drzim tamo naravno
Bas sam to htjela napisati. Ja imam robe do velicine 80, svu kozmetiku i pelene mislim drzati u komodi. Na policama su knjige i bit ce igracke. Zato mi komoda ne bi bila dovoljna. Tak da ovisno ko sto ima i planira drzati.
Da se i ja javim, isla do dr imam neku upalu dobila antibiotike i moram piti caj, docim zera zaladi meni odma s nogu krece sve i sad letim na wc non stop a ionako sam tamo non stop i bez upale al sad jos cesce 🥴 a sta se tice ormarica i komode ja sam uzela ormam mali i imam ispod krevetica 2 velike ladice i ispod prematalice 2 police i jos ima kutija ispod tako da mi za pocetak sasvim dovoljno, da nisam uzela ormar onda bi neku komodu s ladicama i isto mislim da bi bilo dosta ionako ce pelena i svega biti posvuda kada dode beba 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji