Sad ce u Lidlu biti teteice. Imaju dvije u paketu koje su vece ili 3 manje. Koja je dimenzija bolja? Ili nam obje trebaju?
Jutro!
Maša, curka ti je bas medena😍.
Tko ide na preglede, sretno!🙂
Manich, imas na www.dzo.hr prijavu na besplatan trudnicki tecaj ako zelis ici, pocinje 23.7. 😉
Ayla, hvala na linku, nisam jos cijeli pogledala, sad cu u miru, ali cini mi se ovo malo sto jesam da je super🙂.
Lalolitala, navodno postoji vise velicina tih sesirica…koji preporucujes za pocetak? I gdje se to uopce imanza kupiti i koju marku preporucas?🙂 Ja bih si to svakako ponijela u bolnicu
https://www.maminsvijet.hr/oprema-za-bebe-i-trudnice/sesirici-dojenje-ih-koristiti-po-kojoj-cijeni/
Evo
Hvala🙂
Hej hvalaa ti... Jesi se ti prijavila?
Jel se kojoj od vas dogadja da joj srce pocne bez vidljivih razloga ubrzano lupati? Meni se dogodi da kad lezim opustena pocne jace lupati, bebac je miran tak da on nije razlog, a zna trajati i po vise minuta i u vise navrata. Na vecer prije spavanja se nekad isto tako dogodi 🤔
Ili ja o necem razmisljam, al ne skuzim da mi to tak djeluje na organizam?
Imala sam prije trudnoće istu stvar i uspostavilo se da je razlog bio nisko željezo ,tako da ne bi bilo loše željezo provjeriti
A sad malo o kupovini… meni je ovo drugo dijete a i prvo je curica. Nakon moga dijeteta sestra od MM je imala curicu pa je i moj brat imao curicu… Tako da je njezina roba obišla krug, ali je naravno i dodano puno nove njihove robice. U svakom slučaju rezime je taj da meni skoro ništa ne treba od robice za bebu. No kompletić nove robice u kojoj će izaći iz bolnice ću uzeti, peškire za kupanje jer bratova mala još uvijek te koristi i možda nekoliko tetrica dokupim.
Nedavno sam malo proučavala cijene tetrica i općenito stvari koje mi trebaju i iskreno sam užasnuta cijenama.
Ne znam kako vi uspijevate sve nabaviti kojima sve treba jer niste dobili od nikoga. Jedino što mogu reći iz prošlog iskustva da su bodići i općenito stvari za bebe zbilja kvalitetni u lidlu ali i u kiku (u kiku povremeno možete pronaći bodije za 8kn) i baš su peri deri.
Imaju i tetrice mislim da je paket od 2kom oko 25kn i jako su fine i mekane (bude jedna bijela a jedna u boji ili sa uzorkom)
Meni su trenutno najveći problem spavaćice jer prošli put sam koristila spavaćice od bolnice, spavaćice i inače ne koristim, znači doslovno ih trebam sve kupiti a muka mi je dati toliki novac…. u subotu sam kupila 2 spavaćice i lagani ogrtač kratkih rukava i sveukupno platila 300kn. Najteže potrošenih 300kn u životu, a nisam ni približno blizu dovoljnom. Kakva je kod vas situacija…. jel se pripremate? Ja sam odnedavno ušla u 3 tromjesječje pa polako počinjem jer mi mala kreće u školu ove godine pa smo u pripremama i za školu i za bebu, i sređivanje sobe za prvašića a i za bebu, a mm na sezoni pa smo same.
Nije lako. Kukam cijelo vrijeme, vec sama sebi idem na zivce 🙈 nama ne bi bilo toliko tesko da nismo kupovali i uredivali stan mjesec dana prije nego sam saznala da sam trudna, a trudnocu nismo ni planirali tada 🙈 nemoguce je na komplikacijama oporaviti se od tih troskova, a cijelo vrijeme dolaze novi. Stvarno nismo nista ni od koga mogli dobiti tako da vece stvari kupujemo na akcijama (kolica, krevetic...), a robicu jos nisam kupila, cekam bolje dane 😂 nadam se da cemo sad za vikend uspjeti nesto iskemijati da odemo prikupiti par osnovnih stvari barem (bazirat cu se na pepcu, kiku i slicnim jeftinijim trgovinama). Spavacice cu ja sutra ici pogledati u Dubec jel ima povoljnih.
Uglavnom, doslovno brojim dane da pocnem dobivati punu placu da se malo oporavimo od ovog svega i da odemo u posten shopping za dijete.
Bas htjedoh reci da se Borongaj seli u Dubec i da sam neki dan na Borongaju vidjela te rodiljake pidzame, al nisam pitala cijenu. Pardon, spavacice.
Jel se kojoj od vas dogadja da joj srce pocne bez vidljivih razloga ubrzano lupati? Meni se dogodi da kad lezim opustena pocne jace lupati, bebac je miran tak da on nije razlog, a zna trajati i po vise minuta i u vise navrata. Na vecer prije spavanja se nekad isto tako dogodi 🤔
Imala sam prije trudnoće istu stvar i uspostavilo se da je razlog bio nisko željezo ,tako da ne bi bilo loše željezo provjeriti
Zeljezo uzimam vec dosta dugo, ali mozda bi trebala povecati dozu posto beba sad kako je veca uzima vise...tnx, otici cu prvom prilikom po uputnicu za vadjenje da vidim 🤔
Evo mene s pregleda, cura super napreduje usprkos mom gubitku kg, opet se vratila na zadak sto sam sinoc osjetila samo sam se nadala da se ispravno okrenula al ima vremena. Imam leukocita u urinu a urinokultura sterilna pa cu ponoviti da budemo sigurni jel za antibiotik.
Sto se tice opreme i robice za bebu mi od pocetka trudnoce odvajamo novac svaki mjesec da nam ne dodje sve odjednom. Kupit cemo osnovno a onda kad stigne naknada od grada dopuniti sto treba
Jeste uzimali ormare ili komode za bebu? Mislim da mi je komoda premala za sve bebine stvari (tetre, robicu, kozmetiku, pelene), a opet ne znam kakav ormar da kupim a da nije preskup? Ima netko ideju gdje pogledati? I ne znam koje velicine ormar (2 vrata?) ima netko s iskustvom da kaze koliko nam prostora treba za sve djecje stvari 😂 i da, komoda mi nije nuzna, planiram onu prematalicu stavit na krevetic
Aurora ne odustaj, sto da ti kazem. Mislim da ne bi bilo fer da odvede zeca dok si ti u bolnici. Slazem se da dijete uz zivotinju stvara osjecaj empatije, odgovornosti i imunitet.
Luce bravo za curku 💪🏼
Angelina javi molim te dal ima spavacica jer uzela bi jednu iako nam na Merkuru nece trebati, znam da i ti tamo ides.
Noemi mi imamo ogroman ormar, stavila sam vec vec s, imamo i komodu s 4 ladice i police za igracke s ukrnim kosarama. Ugl mali ce imati svoju sobu i kad smo sad kupovali namjestaj odlucili smo kupiti nesto sto ce imati dugo tj namjestaj koji nije djecji. Robicu kupujemo od negdje 15 tjedna, ponalo, sve lovimo snizenja jer nam je tako bilo i lakse. Htjeli smo sve novo i bili smo svjesni da ce to i kostati.
Zeljezo uzimam vec dosta dugo, ali mozda bi trebala povecati dozu posto beba sad kako je veca uzima vise…tnx, otici cu prvom prilikom po uputnicu za vadjenje da vidim 🤔
Ja sam imala jako nisko željezo bilo mi na 3 i onda sam išla u dnevnu bolnicu i primila intravenozno i otad je super ,zadnji put kad sam vadila na početku trudnoće mi bilo 23.Doktor je rekao da tablete i prehrana idu jako sporo kad mi opet padne da dođem po dozu da se ne patim s tabletama i prehranom jer mi teško pada na želudac .Samo ne znam da li to smiješ primati u trudnoći 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji