Meni je komodica s 4 ladice sasvim dovoljna za odjecu (velicina koju nosi trenutno samo), pelene , tetre, rucnike, ljekarnu...
Bocice, igracke, i sl ne drzim tamo naravno

Meni je komodica s 4 ladice sasvim dovoljna za odjecu (velicina koju nosi trenutno samo), pelene , tetre, rucnike, ljekarnu…
Bocice, igracke, i sl ne drzim tamo naravno
Bas sam to htjela napisati. Ja imam robe do velicine 80, svu kozmetiku i pelene mislim drzati u komodi. Na policama su knjige i bit ce igracke. Zato mi komoda ne bi bila dovoljna. Tak da ovisno ko sto ima i planira drzati.

Da se i ja javim, isla do dr imam neku upalu dobila antibiotike i moram piti caj, docim zera zaladi meni odma s nogu krece sve i sad letim na wc non stop a ionako sam tamo non stop i bez upale al sad jos cesce 🥴 a sta se tice ormarica i komode ja sam uzela ormam mali i imam ispod krevetica 2 velike ladice i ispod prematalice 2 police i jos ima kutija ispod tako da mi za pocetak sasvim dovoljno, da nisam uzela ormar onda bi neku komodu s ladicama i isto mislim da bi bilo dosta ionako ce pelena i svega biti posvuda kada dode beba 😂
Eto mene s pregleda
Naravno da je sve ok, malo mi je vise prokrvljeno dole pa mi se zato to dogodi... Radio mi i uzv iako nisam vidjela nista, al beba je ok i sve je super 😊😊
Eto mene s pregleda
Naravno da je sve ok, malo mi je vise prokrvljeno dole pa mi se zato to dogodi… Radio mi i uzv iako nisam vidjela nista, al beba je ok i sve je super 😊😊
Super, najbitnije da si saznala zbog cega se dogadja i da je bebonja ok

Da se i ja javim, isla do dr imam neku upalu dobila antibiotike i moram piti caj, docim zera zaladi meni odma s nogu krece sve i sad letim na wc non stop a ionako sam tamo non stop i bez upale al sad jos cesce 🥴 a sta se tice ormarica i komode ja sam uzela ormam mali i imam ispod krevetica 2 velike ladice i ispod prematalice 2 police i jos ima kutija ispod tako da mi za pocetak sasvim dovoljno, da nisam uzela ormar onda bi neku komodu s ladicama i isto mislim da bi bilo dosta ionako ce pelena i svega biti posvuda kada dode beba 😂
Jesu ti dali i vaginalete uz antibiotik? Ja nezz bi li ih koristila,dao mi je preventivno da ne dobijem gljivice..brz oporavak!
Jesu ti dali i vaginalete uz antibiotik? Ja nezz bi li ih koristila,dao mi je preventivno da ne dobijem gljivice..brz oporavak!
Nije mi dao al imam polygynaxa ako bude trebalo, al mislim da ce i trebati jer sam sad primjetila i bijeli isjedak pratit cu stanje pa cu zovnuti doktora sve me zivo boli kao bubrezi i donji dio trbuha 🥴 hvala
Iscjedak u trudnoci je uobicajen, bitno da nema miris i da nije grudaste konzistencije sta bi upucivalo na bakteriju ili gljivice 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji