Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    18. Veljača 2019. 12:22

felicita28

Teresita, ja pijem samo folnun kiselinu i pnda ki je ginekologica rekla da tek od 12. Tjedna pocnem taj prenatal korisiti kao da nema potrebe do onda. Ja imam drugi problem a to je da vec 20 godina ne jedem nista mlijecno (sir, mlijeko, jogurt, vrhnje), jednostavno ne podnosim i povraca mi se od toga i pitala sam ginekologicu hoce li to biti problem radi kalcija i da li moram neke vitaminske dodatke na bazi kalcija uzimati ali mi je ona rekla da u tom prenstalu ima sve zivo i da nema potrebe. Sto vi mislite o tome?

Pripazi samo kad kupuješ prenatale jer npr elebaby kojem ja koristim od 13.tj nadalje nema kalcij. Prvo sam uzela dodatno šumeći kalcij a sad pijem tablete kombinacija kalcij i magnezij.

• Embarasada
    18. Veljača 2019. 12:27

I mislim da zobeno mlijeko, ni bademovo ni kokosovo i slicno nije zamjena za kravlje mlijeko. Ima skroz drugi sastav, jedino je namjena slična. Ne znam jesi li na to mislila...
    Nisam čula da je kalcij bitan u samom početku nego više kasnije kada beba krene rasti i uzimati kalcij za sebe, onda za mamu postoji opasnost da zafali kalcija što može utjecati na probleme sa kostima, zglobovima i slicno, pogotovo pod opterecenjem dodatnih kila 😊😊
    Na svakom prenatalu piše koliko %sadrži dnevne potrebe pa se može po tome ravnati a najbolje pitat ginekologa ili u ljekarni. 

• samy_lo
    18. Veljača 2019. 14:34

Joj zene al se meni danas jede grah,eno kuha se,mirise citava kuca,a ja gladna kao vuk

Chappie
    18. Veljača 2019. 16:52

Hehehhe ja cu isto danas grah ali na salatu. 😄

🧔39
    👧31

felicita28
    18. Veljača 2019. 18:33

Trudnicke zelje :) ajde malo nas se sad i skupilo nesto, malo smo se pokrenule...lijepo je imati one koje prolaze isto sto i ti :)

• pahuljicaa
    18. Veljača 2019. 19:08

Heey cure! Evo i mene. Citam vas vec nekoliko dana, ali sam cekala prvi UZV pa da se javim :) nakon dugo dugo pokusavanja i mi smo ugledali plusic..  danas smo 5 + 2 i za sad je sve oke!  😁😁

teresita
    18. Veljača 2019. 19:31

Pozdrav pahuljice, čestitam na plusicu i želim urednu i školsku trudnocu.🤗🤗🤗

• pahuljicaa
    18. Veljača 2019. 20:05

Hvalaa cure :) mi se nismo pazili skoro 2 godine, zadnjih 5 mjeseci malo se zabrinuli.. pila sam duphastone zbog polipa na maternici,pa jednu turu klomifena, pa smo planirali ukloniti polip, uzeli mjesec dana odmora oko bozica, na sljedecoj kontroli je polip skoro pa nestao, dobili uputnice za spermiogram i ostali trudni 😂😂  mislim da jos nismo svjesni svega 🤣

Chappie
    18. Veljača 2019. 20:51

Pozdrav Deja :) 
    Dobrodosla :)
    Aurora - ja sam plusic cekala stvarno kratko, prvi mj biokemijska i to je bio prvi pokusaj, drugi je ovaj sad. :)
    Pahuljice - dobrodosla :) bas se skupljamo lijepo. Što ste vidjeli na UZV? Gestacijsku samo ili? Ja sam isto isla sa 5 tjedana, vidjeli gestacijsku 7,9. Da li ti je vec dao popis krvnih pretraga? 

🧔39
    👧31

Chappie
    18. Veljača 2019. 21:10

Meni isto vodi privatnik, moja soc. ginicka kod koje nikad nisam bila na pregledu rekla mi je da ce mi ona izdavati uputnice po njegovim preporukama. Mislim da su duzni to, a ova moja se cinila sretnom sto joj je to jedina uloga. 😂

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.