Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi09
    18. Veljača 2019. 21:17

Dobrodosle nove cure😀
    Ja sam u 4 mj imala spontani, onda smo pazili 3 mj i eto u 1 ugledali plusic...sada jos samo trebamo u sub cuti srceko♡♡

felicita28
    18. Veljača 2019. 21:32

Dobro nam dosle nove cure i u zelim vam ugodnu trudnocu...mi smo svoj plus cekali skoro 5 godina...i nakon jednog spontanog prosle godine ove godine tocno 1.1. Zaceli smo malenu mrvicu...i tocno sam rekla sama sebi to je to, uspjeli smo i tako je i bilo :)

• pahuljicaa
    18. Veljača 2019. 21:36

Chappie - za sad je vidio sam gestacijsku. Rekao da je sve super,uredno,skolski.. to sam obavljala kod privatnika.. sutra idem kod soc.gin. pa cemo vidjeti sve oko uputnica i sta dalje.. on mi bude vodio trudnocu, a privatnik je rekao da ga mogu zvati u bilokoje doba dana ako me nesto zanima i ako budem morala dugo cekat na prvi pregled kod soc.ginekologa.. nadam se da me socijalni nebude narucio tek za mjesec dana na UZV posto sam ga radila sad sa 5+2..🤔🤔.. nestrpljiva sam da cujem srceko, to bi me umirilo da znam da je sve oke! 

Chappie
    18. Veljača 2019. 21:40

Mozda negdje ima takvih tema, ali ja mislim da moraju postovati nas izbor. A upisana si kod nje i nema izbora. Ja sam nedavno dozivjela, nisam znala da imam ginicku jer sam ju uzela sa 15-16 godina vec sam zaboravila i da ju imam i kako se zove jer sam uvijek isla kod ovog priv. I cure na poslu mi kazu da moram uzet soc.da mi izdaje uputnice i doznake. Ja sam mislila da to opca praksa radi ali eto valjda ne. I krenula u potragu za soc gin. Kako sam sada u zapresicu, tu mi je super da bude i gin i odem u njihov dz da bi mi sestra rekla - imamo mjesta, ali imamo i trudnica. Gdje radite? Kad sam rekla da sam u bolnici rekla je nemojte se ljutiti ali mi imamo previse trudnica, zasto uvijek nama salju? Nemojte se ljutiti ali probajte drugdje. Onda sam otisla u hzzo i skuzila da imam svoju ginicku od prije pa sam ju zvala i objasnila situaciju i rekla je da nema problema da samo donosim njegove preporuke i sve cemo rijesiti.  Ja bi joj rekla neka mi napise da mi nece izdati to sto ju trazim. Sve doktore mozete ocjenjivati na stranici - moj doktor. Ugl. Ako si iz zg mozes kod ove moje mislim da ima mjesta. Ako bude problema sa ovom tvojom 😓

🧔39
    👧31

• pahuljicaa
    18. Veljača 2019. 21:46

Ja radim u ambulanti, pa se nadam da ce "uniforma" malo pomoci oko svega 😁 vidjet cemo sve! U najgorem slucaju budem u meduvremenu obavila jos jedan pregled kod privatnika, pa dalje kod soc.gin... 

Cure,koje prenatale pijete? Meni je dr.preporucio do 12tt elenatal, a nakon toga elebaby...

Chappie
    18. Veljača 2019. 21:46

Heheh pahuljice, da i ja to cekammm.. 😅
    A rekao je dodjite za 4 tj, ako zelite vidjeti plod prije onda za 2. Tako da cu za 2 😄 a dugacak je svaki dan. 

🧔39
    👧31

• pahuljicaa
    18. Veljača 2019. 21:48

Felicita - cestitaam, svaka cast na strpljenju.. ❤

felicita28
    18. Veljača 2019. 22:05

pahuljicaa

Felicita - cestitaam, svaka cast na strpljenju.. ❤

Hvala pahuljice...svako cekanje se na kraju isplati <3

felicita28
    18. Veljača 2019. 22:11

Ma danasnje zdravstvo je u banani...najbolje je ici privatno sve obaviti, odgovore ti na sva pitanja imaju strpljenja i saslusaju se a uz to ti uzmu cijelu anamnezu i drze te ko kraljicu. Ja imam socijalnu ginekologicu trenutno koja mi vodi trudnocu ali preko veze od jedne obiteljske doktorice i tocno se vidi razlika kad dodes preko veze isto da vise do tebe drze...zasad sam prezadovoljna al cemo vidjeti dalje...mene zanima smiju li buduci tate ici na ultrazvuk sa nama kod socijalnih ginekologa? Dopustaju li to da i oni vide bebicu kako se mice

Chappie
    18. Veljača 2019. 22:15

Aurora, ne znam kaj bi rekla za tvoju gin. Izgleda kao da ima premalo znanja. Koje pokusava prekriti bahatoscu. 
    Ufff.. neki fakat nisu za rad sa ljudima. 
    Ja isto ne pijem prenatale samo folnu. Mislim da zdravom hranom mogu unijeti dovoljno svega. A i ginic je rekao - evo moram preporuciti imate to to i to, ali tu blizu vam je i plac. 😂

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.