Sad mi je malo lakse...mene ujutro nekad uopce ne bole, npr. Ko danas onda znaju navecer pocet bolit. Al vodim se onim dok ne krvarim i nemam nikakvih jacih bolova da je dobro :) znam da treba biti pozitivan al eto nekad me tako opere nesto bas radi tog spontanog koji je bio.
Da ne trebamo uopce razmisljati o tim spontanim ali nemozemo si pomoci, pogotovo kad si ga imala onda jos i vise. Ali trebamo imati na umu da ipak vecina trudnoca prodje u redu. I da je vjerojatno i nasa takva. Meni protiv losih misli pomogne setnja, ciscenje po kuci, kavica s prijateljicom, citanje. Kad smo kod citanja, imate li kakvu trudnicku literaturu za preporuciti. Za valentinovo sam dobila trudnoca iz dana u dan i super je knjiga ali stvarno ju citam iz dana u dan znaci svaki dan procitam taj u kojem jesam. Tako da mi treba jos neka. Hehehe
🧔39
👧31
Sad mi je malo lakse…mene ujutro nekad uopce ne bole, npr. Ko danas onda znaju navecer pocet bolit. Al vodim se onim dok ne krvarim i nemam nikakvih jacih bolova da je dobro :) znam da treba biti pozitivan al eto nekad me tako opere nesto bas radi tog spontanog koji je bio.
Meni su prosli put naglo prestali svi simptomi i jednostavno sam se osjecala koda nisam trudna i taj dan navecer sam pocela krvariti.Sada isto stalno "pipam" grudi i u strahu sam.
Ja sam pocela isto pratiti ljetne bebe, ali poslje pregleda izbjegavam sve forume, nista ne citam i nista ne planiram:)
Sve su to valjda normalni strahovi..hvala cure,sad mi je malo lakse kad vidim da nisam jedina :)
Sto se rice literature ja sam si kupila knjigu "sro ocekivati u trudnoci"...za one kojima je ovo prva trudnoca knjiga je odlicna jer sadrzi odgovore na sva ziva moguca pitanja koja vas zanimaju kao i sto moze ocekivati u kojem tjednu trudnoce, na porodu poslije poroda, stvarno ima sve i jako je utjesna za one koje ima milijun pitanja :)
A sta biste meni rekli koja nemam grudi,pa me ne mogu ni boljeti,hahahha
Stvarno imam jako male grudi,i samo su mi obako osjetljive,ujutro su za broj vece a preko dana i navecer normalne velicine.
Mucnine su oslabile,osim jutros kad sam pojela supu i odmah je povratila.
U prethodnoj trudnoci nisam imala ni jednog jedinog simptoma.
Heheheh Samy nije nekad lose imati male, mene sve strah kolike ce biti a jos kad se izvise. 😅
Drago mi je kaj su ti popustile mucnine, ne mogu zamisliti da nonstop povracam. 😏
Trenutno nemam takvih simptoma. Jel koja curka od vas vjezba? Ja sam prije saznanja isla u teretanu skoro svaki dan i to bas ono pravo, dizanje teskih utega, jaki kardio treninzi.. ali kako sam saznala sam prestala, znaci neka dva tjedna ne idem. Ugl. Mislim od sutra opet ici ali sve smanjiti na minimum, bez tezina.
🧔39
👧31
Cure nadam se da ste iskoristili ovaj suncani dan za setnju i uzivanje na sunceku.Ja sam isla do sada 3x na fit box i isto sam stala sada 2 tjedna i planirala preci na neki aurobic ili pilates, ali sada cu sacekati pregled...Imate neke posebne zelje oko jela?
Od hrane meso ne mogu ni vidjeti, nemam mucnine ni nista takvo jednostavno mi se gadi. A do nedavno nisam znala smisliti rucak bez mesa. Pasteta cajna inace ju obozavam ali sad mi je uzas. Po cijele dane se natacem cijedjenim sokovima, cikla,mrkva, jabuka, naranca... sinoc sam radila super biskvit. Zdravo i fino. Jaja, banana, mrkva, maline, ljesnjaci, zob, jabuke, grozdjice, sok narance, med. Sve to pomjesala i stavila peci savrseno. Moze se kombinirati sa svacim. Bas sam se iznenadila okusima.
🧔39
👧31
Meni se gadi samo kava...ali otkako sam trudna mi se stalno jedu krofne...inace me nikada nisu privlacile i pojela bi mozda 1 godisnje ako i toliko, a sada bi ih mogla za sve obroke😀
Sortiraj odgovore
Najstariji