Draga sofi, jako mi je zao, no mozda ima jos nade, mozda je bila kasna ovulacija pa se ne vidi jos😉😉
Bas mi je zao,al kao sta kaze teresita mozda jos ima nade..puno srece na iducem pregledu
Sofi, drzimo fige da sve bude u redu i da se drugi puta na ultrazvuku vidi plod...simptomi su tu sto je odlicno a tu samo vjeruj jer nada umire zadnja..mozda je stvarno bila kasna ovulacija pa se ne vidi jos nista.
Draga sofi, jako mi je zao, no mozda ima jos nade, mozda je bila kasna ovulacija pa se ne vidi jos😉😉
I ja se nadam da ce biti uredu i da ce se sljedeci put vidjeti plod...Obecala sam sama sebi da nema plakanja i samo pozitivne misli :)
Da se i ja prijavim.
4 trudnoca po redu,1 porod
Sada sam 9+3
Termin bi mi trebao biti po ZM 14.9 ali po uzv je ja msm 18.9
Ja sam isla prvi put sa 6+5 i vidjela se gestacijska vrecica i pocetne naznake embriona.Poslije toga sam otisla za 15 dana,i trebalo je biti 8+6 ali trudnoca je odg.8+2,no sve je u redu.Sljedeci pregled trebam pocetkom marta.
A nemam pojma,meni jos ne rece doktor termin poroda,nego sam ja racunala na aplikaciji.Po ZM je 14.9 ali obzirom da je trudmoca manja 4 dana onda je to 18.9.
Kod moje prve trudnoce(uspjele) one koje nisu uspjele necu racunati jer je u prvoj beba zastala sa rastom u 9 i prestalo srce da kuca,ali sam se cistila u 13/14.
A druga u 6/7 tako da mi tad stomak nije ni mogao rasti.
U prosloj trudnoci mi je oko 11/12 poceo pomalo da se vidi jer nisam imala stomaka prije ni malo.
A sad mi je poslije poroda ostao stomak i cim se debljam samo se na njega lijepi,tako da ce sigurno trebati mjesec jos da se ovo salo pocne uoblicavati 😅
Sto se tice simptoma konstantna glad,muka mi od kako ustanem,ako se najedem povratim i sl.Ali evo 2-3 dana mi malo lakse vjerovatno jer cim osjetim malo glad odmah nesto pojedem.
Ja sam se bila prijavila u ljetne bebe jer kalendarski do 21.9 je ljeto,ali zaista tamo ne pripadam jer su sve trudnice od 17 sedmice pa dalje,i nemamo o cemu zajednickom pricati,a ovdje smo ipak sve u par sedmica.
Bok curke,
Ja sam danas 5+3, prošli mj sam imala biokemijsku. Ovaj mj sam na dan zakasnjele radila betu bila je 235, 4 dana poslije 1125. U petak sam bila kod ginica, vidi se gestacijska, rekao je da dodjem za 4 tjedna ili ako zelim prije vidjeti plod za 2. Od simptoma ucestalo mokrenje, povecane i bolne grudi ali ne previse, samo sa strana; osjecaj kao da cu dobiti ali puno blazi i to bude 5-6 puta dnevno. Mucnine i povracanje jos nemam nadam se da i nece biti. Promjene raspolozenja imam nisu drasticne jer se mogu kontrolirati ali za svaku sitnicu bi mogla plakati a inace nisam takva. 😄 sad sam u iscekivanju da prodju ta tri tjedna i da vidim malo cudo.
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji