Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    09. Srpanj 2019. 14:37

Nama je moja seka dala puno stvari i mama moja nam je kupila krevetic, madrac, podloge i te stvari i svako malo kupi neku robicu. Svekar i svekrva su kupili kadicu kad su culi da ce nam moja mama krevetic kupiti,a do tad nista nisu spominjali i sad mi kupuju robicu u second handu. Nemam nista protiv second handa nego sto mi kupuje kosulje malom, robicu za curice, robicu za uzrast od 2 godine.. Ne znam jel me zajebava ili sta misli s tim da radi.. Ostalo sve smo si sami kupili, imam osjecaj ko da sam neki jadnik koji ceka da se neko spusti s nebesa i pita ga sta zeli za babinje.. Vec vidim da ce biti drama kasnije jer nece imat sta za kupit, ali me zabole.. u cijeloj toj prici mi je najjaca sogorica bila, kaze ona meni ja ti imam hrpu stvari pa ti meni javi sta tebi treba pa cu ja vidit jel imam. Onak ako mi nesto zelis dati ili ponudit valjda me pozoves kod sebe ili pripremis pa da si uzmem sto mi treba, a ne ja cu tebe zvat stalno za svaku stvar.. Sestrina prijateljica mi je vise dala nego vecina rodbine. Cura je cula da sam dosla kod mame i javila mi se i donijela mi vrecicu robice koju je njezin mali prerastao i kak je rodila prije 3 mjeseca mi je hrpu nekih linkova poslala i savjeta dala.. Bas me jako ugodno iznenadila

• pahuljicaa
    09. Srpanj 2019. 14:44

Curke, u C&A sam vidjela vrece za spavanje za 30tak kuna. Snizene sa skoro 200,svih velicina... Kak oni stoje sa velicinama? Kupila nekakvo kao odjelce velicinu 56, pa sam se iznenadila usporedujuci s nekim stvarima koje dobili koje su isto velicina 56. Izgledalo mi malo vece,ali nisam mogla odoljeti 😂😁😁  
    Hvala na linku za mamneziju, znala sam da postoji razlog mojoj zaboravljivosti i izjavljivanju gluposti 😆😆
    Netko je pitao za suhi kasalj.. u ljekarni ima sirup od bijelog sljeza (40tak kuna) meni je to pomoglo..

• pahuljicaa
    09. Srpanj 2019. 14:46
    💕💞
    💕💞

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 14:48

Frajla

DijMar

Frajlasmeta me zato jer ja nemam gest.dijabetes, a ona navodi da imam…

Pa kak nemas ako ides na profile? Ne moze te slati na profile ako ti ne vodi dijagnozu

Kad sam zatrudnila, na prvom vadjenju je bio povisen i od tada ona mene salje na obicna vadjenja secera i profile i ogtt sam obavila vec davno, bez obzira na to sto je sve savrseno! Kazem da je zena luda! 

Angelina
    09. Srpanj 2019. 14:56

Nama nitko jos nista nije dao, a sad smo 9 tj do poroda. Mama mi je obecala dati cim dobije placu da kupim sto treba jer kod njih nema baby trgovina, a od dragog roditelji ne spominju nista. Najvise me zalosti sto se brat nije nista sjetio, mislim ja uopce ne gledam inace na to materijalno, ali da ja saznam da cu postati tetka i to prvi put sigurno bih s veseljem nesto kupila. Nekako svi oni kao da nemaju osjecaj koliko se zapravo novaca potrosi na pripremu za dolazak bebe. Iako cemo mi stvarno uzimati sve minimalno opet se toga nakupi puno. Izgleda da svi cekaju da se beba rodi pa ce se onda trgnuti, a mozda se i onda razocaram 🤣🤣
    Kad rodim ja cu reci svojima i njegovima da svakako dodu kad god mogu, ne moraju nista cekati jer smo daleko i ionako se ne vidamo precesto. A za ostale cu vidjeti kako cu se osjecati, ako cemo biti dobro ne smeta mi da dolaze i prvih mjesec dana jer bih tako malu bebu ionako odvojila od gostiju, a jedino sto mislim skuhati je kava, ostalo sve ce biti made in trgovina 😁

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 14:58

Aurora meni pak obrnuto, digitalni mi uvijek pokaze nizi tlak... 🤔

• MonaL.
    09. Srpanj 2019. 15:06

Angelina

Nama nitko jos nista nije dao, a sad smo 9 tj do poroda. Mama mi je obecala dati cim dobije placu da kupim sto treba jer kod njih nema baby trgovina, a od dragog roditelji ne spominju nista. Najvise me zalosti sto se brat nije nista sjetio, mislim ja uopce ne gledam inace na to materijalno, ali da ja saznam da cu postati tetka i to prvi put sigurno bih s veseljem nesto kupila. Nekako svi oni kao da nemaju osjecaj koliko se zapravo novaca potrosi na pripremu za dolazak bebe. Iako cemo mi stvarno uzimati sve minimalno opet se toga nakupi puno. Izgleda da svi cekaju da se beba rodi pa ce se onda trgnuti, a mozda se i onda razocaram 🤣🤣
    Kad rodim ja cu reci svojima i njegovima da svakako dodu kad god mogu, ne moraju nista cekati jer smo daleko i ionako se ne vidamo precesto. A za ostale cu vidjeti kako cu se osjecati, ako cemo biti dobro ne smeta mi da dolaze i prvih mjesec dana jer bih tako malu bebu ionako odvojila od gostiju, a jedino sto mislim skuhati je kava, ostalo sve ce biti made in trgovina 😁

Pa i ne znaju braća i sestre koliko se potroši. Ja sam tetka postala jako mlada i nisam imala pojma koliko to sve dođe. Tek možda kad sam drugi put postala tetka sam se osvijestila. Ni moj brat nema ideju o ničemu,ali i ne zamjeram mu niti očekujem. Al zato su moja i muževa sestra udružile snage i sve su nam prikupile, svaka ima po dvoje  djece i sačuvale su nam sve svoje. Majke nemaju šta kupit 🤷 one nek pomognu oko ručka prvih par dana i dosta 😊

• ReginaP
    09. Srpanj 2019. 15:08

Ma prvo sam poludila kad sam vidjela sto je kupila i rekla sam joj da ne kupuje vise jer ne znamo kolika ce beba biti i da smo dobili puno stvari.. Znam da ovo ne zvuci kao rjesenje problema, ali imamo jako velik problem suocavanja s njom jer napravi dramu i uvrijedi se i onda place i svasta bude pa sam odlucila izbjeci to i poklonila robicu dalje :D ionako mi je svekar rekao da je jako uvrijedila sto sam ju zamolila da vise ne kupuje robicu. Btw nije da pretjerujem, zena mi je dala baby roza bodi sa crvenim i roza slonicima i srcetima :D mislim body je prepresladak - za curicu.. drago mi je samo sto ne ovisimo o nikome i ne moram nikoga cekati.. neke vece stvari smo uzeli na rate i fino si razlomili..

• pahuljicaa
    09. Srpanj 2019. 15:11

Odjelca su od 69-99... pamucni bodiji i benkice 29,90kn...🤗

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 15:14

ReginaP

Ma prvo sam poludila kad sam vidjela sto je kupila i rekla sam joj da ne kupuje vise jer ne znamo kolika ce beba biti i da smo dobili puno stvari.. Znam da ovo ne zvuci kao rjesenje problema, ali imamo jako velik problem suocavanja s njom jer napravi dramu i uvrijedi se i onda place i svasta bude pa sam odlucila izbjeci to i poklonila robicu dalje :D ionako mi je svekar rekao da je jako uvrijedila sto sam ju zamolila da vise ne kupuje robicu. Btw nije da pretjerujem, zena mi je dala baby roza bodi sa crvenim i roza slonicima i srcetima :D mislim body je prepresladak - za curicu.. drago mi je samo sto ne ovisimo o nikome i ne moram nikoga cekati.. neke vece stvari smo uzeli na rate i fino si razlomili..

🤣🤣🤣 moja svekrva je isto cim je saznala da sam trudna kupila robicu svih boja 🙈 Ali i najmanjih velicina, a beba ce bit veca...ali da, ak ih stopiras onda se kao uvrijede 😧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.