Jutro curke🤗! Imala sam sto citati ali sam skoro sve zaboravila🙈.
Mi smo kupili najobicniji krevetic, bilo mi vazno da je podesiva podnica i stranica i da ima točkiće. Za ladicu mi je par ljudi reklo da nije funkcionalna jer nije zatvorena pa se prasina skuplja.
Mi prekujer isli za zg pa uspit do ikee i kupili smo kadicu, plahte i zastitne podloge za madrac. Jucer nam stigao i madrac tako da je krevetic opremljen za pocetak. Uglavnom, imam osjecaj nakon tog puta da sam rasturena….Nasetala sam se i nasjedila i sad kao da me bole prepone, nekako se teze krecem…i bole me kosti u guzi…jel od sirenja ili tog hodanja, ne znam. A jucer sam se malo druzila s kumom pa sam ju izresetala sa svim mogucim pitanjima oko priprema za bebu…kasnije dragog pakirala za put i evo jutros otplakala jednu turu…bas sam neka tuzna i tesko mi padaju ti njegovi putevi, a vraca se vec sutra….to valjda zbog trudnoce, prije nisam bila tako plačljiva….a malac mi prekjucer prvi puta bio jako aktivan dok sam i ja aktivna….hodamo po ikei i odjednom me tako lupio da sam glas ispustila, nikad nije tako snazno nesto pogodio…ne znam sad je li mu se svidjelo to setanje ili je htio poruciti da odmorim🥰
E to sam i ja cula da je ladica otvorena da kao nema smisla al neki kinderbeti kolko sam ja skuzila bar na slikama dok se podigne na visu razinu imaju zatvorenu tu ladicu. Možda ovisi o kinderbetu
Jutro,
Mi danas malo odspavale, muz radi. Nasla se jucer konacno s frendicama, nakon sto se mjesecima nismo vidjele. Bas je bilo lijepo.
Pitanjce, jucer gladam uputnicu za urinokulturu, stavio je uputnu dg nadzor nad visokorizicnom trudnocom. Mislilim si da je to zbog prioriteta nalaza jer ide od ponedjeljka na GO. Muz je jucer isao po uputnicu, pitao ga usput za uvin caj, rekao mu je da se smirim i samo pijem vise tekucine. Zato si mislim pa ne bi jedna upala odmah trebala biti visokorizicna trudnoca jer prekjucer na nalazu s pregleda mi pise nadzor nad normalnom trudnocom.
Malo se covjek splasi kad tak procita na upitnici.
Jutro,
Mi danas malo odspavale, muz radi. Nasla se jucer konacno s frendicama, nakon sto se mjesecima nismo vidjele. Bas je bilo lijepo.
Pitanjce, jucer gladam uputnicu za urinokulturu, stavio je uputnu dg nadzor nad visokorizicnom trudnocom. Mislilim si da je to zbog prioriteta nalaza jer ide od ponedjeljka na GO. Muz je jucer isao po uputnicu, pitao ga usput za uvin caj, rekao mu je da se smirim i samo pijem vise tekucine. Zato si mislim pa ne bi jedna upala odmah trebala biti visokorizicna trudnoca jer prekjucer na nalazu s pregleda mi pise nadzor nad normalnom trudnocom.
Ma ne brini se. Po nekima ni prethodni spontani + miom nije za visokorizicnu, pricam o mesarici sa Merkura 😂 svasta oni pisu
Jutro!
Aurora možda je samo htio da ubrzaš pa da se jače ljulja Ja se isto nekad pitam to, pogotovo ak se javi kad vozim bicikl
Ja sinoć nikako nisam mogla zaspati...malo sam se popodne zeznula jer sam bila na plaži sa prijateljicom i njenim malcem i cijelo vrijeme sam sjedila dok nisam bila u vodi i na večer me sve boljelo dolje i leđa i maternica...ipak moram legnuti, bez obzira na društvo, a bilo mi je bed...a k tome je i bebač imao feštu nekih sat do sat i pol...počeo je frajer biti kasnovečernja ptica
Isto tako nikako da mi dođe iz guzice u glavu da moram usporiti...ja i dalje pokušavam sve raditi brzinom kao i prije i baš se isfrustriram kad mi za obične poslove treba duže i umorim se brže
Jutro,
Na komplikacijama si, to ti mora pisati. Odnosno, kad ju jednom proglase rizicnom to je sifra do kraja trudnoce.
Kod mene je druga visokorizicna trudnoca i hepertenzija, da netko to vidi ovako od sastrane zakljucio bi da moram lezati 24 sata dnevno 🙈
Jutro i od mene. Mi jutros produzili malo. Malac se probuduo u 5, al sam ga negdje oko pol 7 uspila uvjeriti da spava jos, pa smo se svi u 9 tek probudilo.
Bebicu sam jucer bas puno osjetila, a nije ni cudo ner se frajer smjestio popreko
I moja cura je poprijeko, vise nije zadak pa bas osjetim jace udarce.
Mi se jutros okupali, dosta plivali, odma mi je dan ljepsi 😀
Iwanchee 🥰 deckic se bas smjestio lijepo 💕
Jel tko isao na 5D uzv?
Prvi put cujem! Kakav je taj? 😯
Sortiraj odgovore
Najstariji