Tako i mi.. super mi je sto se ljulja i sto se moze poslije to zakociti...kazu da je nakon 6. Mjeseci dobro to zakociti, kad se beba pocinje dizati lagano
Tako i mi.. super mi je sto se ljulja i sto se moze poslije to zakociti…kazu da je nakon 6. Mjeseci dobro to zakociti, kad se beba pocinje dizati lagano
Nezz za to al hocemo svakako ima ona nekakva daska za koju nismo znali kud ide al smo poslje skuzili da je da se zakoci
Jutro curke, evo ja se probudila sa zgaravicim sad nakaraju i povracala.. umirem sad u krevetu kolko mi lose u zeludcu..
Jutro curke, evo ja se probudila sa zgaravicim sad nakaraju i povracala.. umirem sad u krevetu kolko mi lose u zeludcu..
Ovo gore neg s početka jutarnje mucnine...
Sta je svima nesto iznenadno lose ovih dana 🤢🤮
Jutro 😀.
Mi imamo krevetic i komodu od starijeg djeteta ali komodicu necemo koristiti nego tvrdu podlogu na krevetic za previjanje. Pitanje je samo hocemo li naci vijke, godinama to stoji.
Krevetic je hrastov pa bi ga sa samoljepivim folijama probala obloziti u bijelo
Jutroooooo😌
Evo me… Jucer sam jos bila za nista…. Nadam se da cu danas biti kao nova😌 Imala sam za čitati svašta🙃
Bravo curke za sve preglede🤗🤗🤗🤗
Ja cu uzeti obican krevetic (da se moze spustiti i dici na 3 razine) i eventualno sa ladicom, posto smo u deficitu sa prostorom🙈
Sad ima dosta snizenja po ducanima, pa cemo gledati…
Uglavnom, nemam pojma vise o cemu ste pisale, samo sam ovo zadnje zapamtila🙈🤣🤣🤣🤣🤣
E takav bas i ja trazim😁
Sortiraj odgovore
Najstariji