Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    05. Srpanj 2019. 14:36

Mislim znam da je to za tjedne al tocno sta znaci jedno sta drugo kad mi nije isto pa me zanima

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 14:37

Moj malac uopce nije reagirao na dragog sad kad je bio doma 😅 A kad se rodi, nece prepoznati tatin glas ako po planu on ostane duze na terenu...jedino ako ga cuje kad mi pricamo, ja se nadam da cuje 🤗

05. Srpanj 2019. 14:41

DijMar

Moj malac uopce nije reagirao na dragog sad kad je bio doma 😅 A kad se rodi, nece prepoznati tatin glas ako po planu on ostane duze na terenu…jedino ako ga cuje kad mi pricamo, ja se nadam da cuje 🤗

Stavi muza na zvucnik kada pricate da cuje glas ☺️

• Kengurica
    05. Srpanj 2019. 15:17

Renata ne znam di zivis. Ja se fino ujutro popiskim i na Remetinec otpeljam. Nalaz mi je jucer bio gotov, a u utorak sam odnijela. Tak brzo je gotov kad je uredno. U Remetincu zaprimaju do 9:30.

Maša62
    05. Srpanj 2019. 15:21

Cure moje drage danas sam odradila zadnji dan na poslu sad godišnji i porodiljni .Otisla s posla s knedlom u grlu i suzama u ocima baš mi je bilo teško ,ali dobro sad dolazi najljepše razdoblje i bebica uskoro .

05. Srpanj 2019. 15:27

Curke sad sam malo rondala po odjeci bebinoj da vidim sta imam... Znaci 13bodija 62 velicina i 12 bodija 56 vel.. Imam cak i 74 vel 7 bodija.. Ali 68 vel imam samo dva bodija.. Sta mislite jel bi trebala kupiti jos koji 68 vel da imam i toga? Ja sad gledam tu robicu meni toga svega malo kad se sjetim koliko sam kod legice i sestricne znala vidjeti robice.. 

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 15:29

Kengurica

Renatane znam di zivis. Ja se fino ujutro popiskim i na Remetinec otpeljam. Nalaz mi je jucer bio gotov, a u utorak sam odnijela. Tak brzo je gotov kad je uredno. U Remetincu zaprimaju do 9:30.

Na vrapcu sam. Dr mi je dao uputnicu za baruna filipovica. Zuri mi se s nalazom jer mi je ginic do sljedeceg petka tu pa onda ide na GO a zamjena negdje na srednjacima. Terapiju moram od ponedjeljka uzimati, tj cim dam urinokultru.

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 15:32

luce35

Meni se moja curica cijeli dan ne javi, panika me zna uhvatiti i onda muz dodje s posla, pocne maziti stomak i evo je. Ja mazim, pricam ma ne sljivi me mala uopce 🤣. Vec vidim da ce biti tatina maza 🤩

Mozda nekad ni ne osjetis. Moja me na uzv sutala sve u seanaest, ja nisam uopce osjetila.
    Inace je osjetim nekoliko puta na dan.

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 15:34

anemone

renata.koscec

Ja vec obavila sve jutros, isla dati urin, pokupila nalaz ogtt-a koji je dobar, odjavila auto i sad odmaram.
    Anemone, bas sam procitala tekst o carskom, taj dr je mene poradjao i super je. Kako mi ne gine opet carski, kad krenem u TA, pitat cu moze li se traziti francuski carski.
    Mala mi ke na zadak i kaze ginic jucer, jednom carski, uvijek carski. Takodjer mi je rekao da lezim na lijevom boku i ledjima da se nesto izjednaci ali sam zaboravila sto. Mislim da je vezano uz okretanje djeteta. Moj trudnicki mozak slabo pamti.

Daaa, svakako se raspitaj, ovo iz teksta zvuči super, naravno, koliko operacija može biti super. Ali u svakom slučaju, bolje nego klasični zvuči što se tiče oporavka 😊
    Kod nas je neko pravilo da je uvijek carski nakon carskog, čitala sam neki tekst da to vani nije praksa.

Moja je na zadak okrenuta, tako mi je i prva kcer bila i ostala tako do kraja pa sam si vec u glavi poslozila carski iako bi voljela da se okrene,  da idem na vaginalni porod 

05. Srpanj 2019. 15:36

E jesam se ja sad zeznula u brojanju svom nemam toliko 56 i 62 jer sam ja koza brojala one bodije sto su zapravo dolje zatvorene nogice a gore se kopca preko ramena bebi znaci ispod toga treba ili majica ili bodi dugi rukav sto znaci da moram brojati opet i kupiti jos koji bodi vel 56,62,68... Blago meni... Hahhahah plavusaaaa totalna.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.