Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    05. Srpanj 2019. 16:33

ayla

irma123

Sto se odjece tice ja sam sam par kupila sve svekrva i moja mama uzimaju a to sve kod njih kao dat ce mi one prije neg sto se rodi svatko ce svoje upakorat i tak to haha ne zalim se😂 koliko su vase bebice teske? Moja je 1100 malo je manja kaze doktor al nema veze😊😁

Preko 2100 ima ☺️☺️ koji si ti tj sada, nemas potpisa pa nezz 🤔

28 prosla ne znam koliko dana sam tocno 😂

05. Srpanj 2019. 16:35

irma123

ayla

irma123

Sto se odjece tice ja sam sam par kupila sve svekrva i moja mama uzimaju a to sve kod njih kao dat ce mi one prije neg sto se rodi svatko ce svoje upakorat i tak to haha ne zalim se😂 koliko su vase bebice teske? Moja je 1100 malo je manja kaze doktor al nema veze😊😁

Preko 2100 ima ☺️☺️ koji si ti tj sada, nemas potpisa pa nezz 🤔

28 prosla ne znam koliko dana sam tocno 😂

Pa imaju aplikacije za brojanje ili ovi potpisici sta su mi bas fora ☺️ 

Julie
    05. Srpanj 2019. 16:48

ayla

Julie

ayla

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Fora ormar jesu to ladice, bome imas robice ☺️

Jesu, bit će mi lakše izvlačiti robicu, lovimo stalno te neke akcije. Sad fakat ima odjeće. Još nam treba odjelce za zimu i tak neke stvari ali imamo vremena za to.

Pa bas je super ja sam uzela s policama kompletno, al taj mi je bas top 😍

Hvala ti 😍 skicala san na instagramu i naletila na slican i bio mi fora i skuzila da ih ima u Ikei, slazes kaj ti pase. Visoki je sjaj i nije ispao puno. 2600 kn ali imat ce ga dok se ne ozeni 🤣🤣🤣🤣

05. Srpanj 2019. 16:51

Julie

ayla

Julie

ayla

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Fora ormar jesu to ladice, bome imas robice ☺️

Jesu, bit će mi lakše izvlačiti robicu, lovimo stalno te neke akcije. Sad fakat ima odjeće. Još nam treba odjelce za zimu i tak neke stvari ali imamo vremena za to.

Pa bas je super ja sam uzela s policama kompletno, al taj mi je bas top 😍

Hvala ti 😍 skicala san na instagramu i naletila na slican i bio mi fora i skuzila da ih ima u Ikei, slazes kaj ti pase. Visoki je sjaj i nije ispao puno. 2600 kn ali imat ce ga dok se ne ozeni 🤣🤣🤣🤣

Bome je dosta, al dobro to je nesta sta traje 😁

• Kengurica
    05. Srpanj 2019. 17:12

Meni nisu dali na bakterije u urinu antibiotik, al meni su leukociti normalni pa se zna da nema upale. Kad su visoki imas upalu. Urinokultura mi bude sterilna.

05. Srpanj 2019. 17:37

Julie

Evo i mene……čitav dan u kupovini, sto špeceraja za roštilj jer ćemo sutra s mojima a prekosutra sa njegovima na viksi rostiljat. Bili smo i u C&A i kupili trapke Itd…..
    Deja i Manich jeste bolje sad?
    I mene zanima gdje je Aurora?

Jesam bolje sam.. Mislim bole ledja jos malo ali mislim da je to sve normalno.. 

Doris3101
    05. Srpanj 2019. 18:00

Ja moram podijelit nesto sa vama, jer ce mi bar malo bit lakse. 
    Od pocetka trudnoce (a sad sam 25 tj.), decko mi nije nikakva podrska. Da pojasnim, rekao je u pocetku da on ne priznaje ovo dijete u par navrata, ne postuje me po nikako, sve ja razumijem da covjek ode van popit pice dva tri i vrati se, ali on ostane do  4,5 ujutro dok ga ja kao glupaca cekam i zovem da dodje doma i placem ba telefon, on se dere na mene da sam svakakva, pita za bebu tu i tamo, (a cura i dečko smo), u vecini slzcajeva ga ja moram sjetit da sam trudna i poslat mu ili sninku ili sliku, nije se potrudio otkaf sam trudna da polozi vozacki jer se njemu to NE DA, i da mi olaksa da je ne moran sa trbuhom njega vozit ko gospodina, pa da idemo zajedno po stvari za bebu, nefo ja moram vozit njega (hvala Bogu mamai tata ce uskocit jer mi ne daju da se vozim sa trbuhom posto mi Zagreb nije blizu), povrh svega toga zamolim ga da idemo kroz ovaj mjesec bar prosetat po ducanima i vidjet za bebu, njemu se to ne da, on bi to u 9 mj. jer ne zeli da je sve po mom.
    Od 6 mj trudnoce ja sam mjesec dana sretna, sve ostalo placem sakrijem se u sobu i tjesim se bit ce bolje. Molim ga da shvati neke stvari, ne shvaca...
    Toliko vam be mogu opisat kako se lose osjecan. Unjesto da san sretna jsr sam u mofucnosti bit mama a on tata, on me sprijecava u tone jer placem svaki bozji dan. 😣

Ispricavam se, morala sam se negdje ispuhat. 

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 18:08

Irma tebi pise termin kad i meni tak da smo onda obje po tome 28+3 danas

• irma123
    05. Srpanj 2019. 18:18

DijMar

Irmatebi pise termin kad i meni tak da smo onda obje po tome 28+3 danas

Onda vjv da. Tj ja sam onda 28+4 kad mi se pomaklo za dan al na svakom pregledu mi tak ode dan manje haha pocela sam sa 28.9 cak ja mislim😂

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 18:25

Kengurica

Meni nisu dali na bakterije u urinu antibiotik, al meni su leukociti normalni pa se zna da nema upale. Kad su visoki imas upalu. Urinokultura mi bude sterilna.

Bakterija u urinu oduvijek imam dosta ali sad leukociti ukazuju na upalicu kako dr rece. Ovo sto mi je dao nije atb nego bas za urinoinfekte, ma da je i atb, samo da prodje. A da ne velim da me konstantno pisanje izludjuje. Nista ne boli i ne pece ali sam 500x danju i nocu na wc-u 😔.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.