Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    05. Srpanj 2019. 22:00

Pa dobro, ja sam sad 20+2, nije to daleko od 21 🤪
    A trbuh je manji ujutro, a veci navecer i zbog gravitacije 😉 kroz noc se to sve rasporedi vise po horizontali jer lezimo, a do navecer ode vise prema dolje

lala3
    05. Srpanj 2019. 22:33

DijMar

Frajla

Mi smo danas isli na anomaly, sve je u redu hvala bogu. Jedino je zeludac bio veci, za nekih 5 mm, pa je dr rekla da nije strasno, al treba pratiti. I do kraja pregleda ga isla opet mjeriti, a on se vec smanjio za 3 mm. Ocito se beba taman napila plodne vode 😆
    Po mjerenjima je buco, 440 g, al samo je stomacic veci, pa ja nekak vjerujem da je to zato sto se bas napapo 😎
    I decko je 100% 🤗 pita me jel hocu znati spol, a frajer rasirio noge ko zaba, reko pa jedino da sam sljepa nebi skuzila 😂

Moj je sa 21 tj imao 450 g, tak daznači možda se samo najeo

Moja djevojcica sa 20-1 imala 264 g... ali od pocetka je nesto malo sitnija... ma bitno je da je sve ok, a narast ce nase bebuske za cas...

• irma123
    05. Srpanj 2019. 22:34

Curke kakve kinderbete ste uzimali 

LollyBB
    05. Srpanj 2019. 22:36

DijMar

LollyBB

E, da, imam jedno pitanje oko prijave prebivališta djeteta. Znam da se sad preko matičnog sve rješava (jeee), ali me zanima što u slučaju ako mi nismo vlasnici nekretnine, nego npr.naši roditelji, a imamo prebivalište na toj adresi. Moram li i vlasnika stana vući na prijavu ili je dovoljno što ja imam prebivalište?

Ja cu imat istu situaciju, ali mislim da to nema veze jer ako imas ti prebivaliste tamo znaci da je sve okej…

Nadam se da je tako. Provjerit ću još, imamo još ponešto fore. :)

05. Srpanj 2019. 22:47

irma123

Ja sam onaj s prematalicom i sta se ljulja i sta se moze poslje skinuti kinderbet i da bude krevetic ☺️

• Pikulica19
    05. Srpanj 2019. 23:21

ayla

irma123

Ja sam onaj s prematalicom i sta se ljulja i sta se moze poslje skinuti kinderbet i da bude krevetic ☺️

Joj i ja sam pikirala takav pa mi je doslo iz guzice u glavu da cemu bacat toliko para kad planiramo na drugo malo dok dijete stane na nogice, pa bi opet morali dodatno krevet uzet 🤭

05. Srpanj 2019. 23:24

Pikulica19

ayla

irma123

Joj i ja sam pikirala takav pa mi je doslo iz guzice u glavu da cemu bacat toliko para kad planiramo na drugo malo dok dijete stane na nogice, pa bi opet morali dodatno krevet uzet 🤭

Mi imamo jednokrevetni krevet tako da za drugo nece biti problem ako se odlucimo

• irma123
    05. Srpanj 2019. 23:43

ayla

irma123

Joj i ja sam taj htjela al jednostavno mi nikak ne stane.. i sad gledam ove obicne bitno mi sam da je na tri razine i bilo bi mi dobro da ima ladicu jer jos nemamo sobe sredene neg smo u boravku pa ono da imam sto vise mjesta za odlozit al jednostavno se ne mogu odlucit.. i nekak mislim da cu morat gledat gdje dostave ima da nebi riskirali sa autom a kad ono nakraju ne stane hah 

05. Srpanj 2019. 23:52

irma123

ayla

irma123

Joj i ja sam taj htjela al jednostavno mi nikak ne stane.. i sad gledam ove obicne bitno mi sam da je na tri razine i bilo bi mi dobro da ima ladicu jer jos nemamo sobe sredene neg smo u boravku pa ono da imam sto vise mjesta za odlozit al jednostavno se ne mogu odlucit.. i nekak mislim da cu morat gledat gdje dostave ima da nebi riskirali sa autom a kad ono nakraju ne stane hah

Neka vas ide dvoje u autu a ne troje i onda stane u auto

• irma123
    05. Srpanj 2019. 23:56

ayla

irma123

ayla

irma123

Neka vas ide dvoje u autu a ne troje i onda stane u auto

A moramo i mm i ja necu ja bez njega birat nit on bez mene a moja mama placa tak da mora i ona ic tak da nikak ne mozemo sam dvoje a da idemo sa 2 auta nam se nikak ne isplati jer bi potrosili 600 kn goriva. uz to bi jos isli i u soping malo hah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI