Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    05. Srpanj 2019. 18:40

Doris svi ovdje djelimo i svoje patnje i srecu. Slobodno kazi uvijek sto te muci. Zao mi je da ti je ovako i da trudnocu ne prozivljavas u miru i sreci. 😔

• Pikulica19
    05. Srpanj 2019. 18:42

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Ormar ti je mrak 🥰 zaljubila sam se u njega 💕😂

Julie
    05. Srpanj 2019. 18:53

Pikulica19

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Ormar ti je mrak 🥰 zaljubila sam se u njega 💕😂

Hvala ti  😍

LollyBB
    05. Srpanj 2019. 19:58

Julie, super je ormar. Mi smo isto naš u Ikei kupili i logika nam je bila, ima da ga koristiš do ženidbe. lol Prijateljice su mi toliko robice dale, ja još nešto kupila tako da mi se čini da sam kupila duplo veći ormar, ne bi bilo dovoljno. Podijelila sve po brojevima, strpala u vrećice i vakumirala, osim početnih brojeva. To ide prvo na pranje. 

LollyBB
    05. Srpanj 2019. 20:00

E, da, imam jedno pitanje oko prijave prebivališta djeteta. Znam da se sad preko matičnog sve rješava (jeee), ali me zanima što u slučaju ako mi nismo vlasnici nekretnine, nego npr.naši roditelji, a imamo prebivalište na toj adresi. Moram li i vlasnika stana vući na prijavu ili je dovoljno što ja imam prebivalište?

marinaaaa
    05. Srpanj 2019. 20:03

Evo mi bili jucer na 4D uzv i u 27 tjednu još uvijek nismo saznali spol bebača 🤭 sat vremena je ginekolog pokušavao nagnuti bebu da malo raširi nogice ali neuspješno.. 😄 izmučkao me već mi došlo loše i nismo više mogli hahah nije surađivala, a i znamo na koga je tvrdoglava 🙆‍♀️🥰 
    Bitno da je sve u reduu, dobili smo slikicu, ima tatin nosić, teška je kilicu i predivna je bebica 🥰 

marinaaaa
    05. Srpanj 2019. 20:13

Doris3101

Ja moram podijelit nesto sa vama, jer ce mi bar malo bit lakse.
    Od pocetka trudnoce (a sad sam 25 tj.), decko mi nije nikakva podrska. Da pojasnim, rekao je u pocetku da on ne priznaje ovo dijete u par navrata, ne postuje me po nikako, sve ja razumijem da covjek ode van popit pice dva tri i vrati se, ali on ostane do 4,5 ujutro dok ga ja kao glupaca cekam i zovem da dodje doma i placem ba telefon, on se dere na mene da sam svakakva, pita za bebu tu i tamo, (a cura i dečko smo), u vecini slzcajeva ga ja moram sjetit da sam trudna i poslat mu ili sninku ili sliku, nije se potrudio otkaf sam trudna da polozi vozacki jer se njemu to NE DA, i da mi olaksa da je ne moran sa trbuhom njega vozit ko gospodina, pa da idemo zajedno po stvari za bebu, nefo ja moram vozit njega (hvala Bogu mamai tata ce uskocit jer mi ne daju da se vozim sa trbuhom posto mi Zagreb nije blizu), povrh svega toga zamolim ga da idemo kroz ovaj mjesec bar prosetat po ducanima i vidjet za bebu, njemu se to ne da, on bi to u 9 mj. jer ne zeli da je sve po mom.
    Od 6 mj trudnoce ja sam mjesec dana sretna, sve ostalo placem sakrijem se u sobu i tjesim se bit ce bolje. Molim ga da shvati neke stvari, ne shvaca…
    Toliko vam be mogu opisat kako se lose osjecan. Unjesto da san sretna jsr sam u mofucnosti bit mama a on tata, on me sprijecava u tone jer placem svaki bozji dan. 😣

Ispricavam se, morala sam se negdje ispuhat.

Baš mi je žao, jer trudnoća bi trebala biti sretno razdoblje isčekivanja, srećee i puno ljubavii. Stvoriti novi život, nositi ga 9 mjeseci je nešto nevjerojatno. 
    A nama ženama je potrebna velika podrška muževa/dečki. Kad krenu navale emocija, potreban je netko da te smiri i da ti bude oslonac. Naravno ne samo psihički, nego i fizički jer je nama sve puno teže raditi pogotovo po ovim vrućinama. Shvacam da nas muski ne mogu 100 posto shvatiti kako se osjecamo i sta prozivljavamo jer nisu u nasoj kozi ali mogu se potruditi i trebali bi. Jer oboje ste u tome,nisi samo tii.
    A čini mi se da je tvoj još neiživljen i lud za izlascima i ne shvaca da ce mu se sada zivot promjeniti, nece mu se odsjeci ona stvar ali neke stvari se sigurno mjenjaju i neće biti ostajanja vani do 6 ujutro dok se ti sama brines za bebu a on ne sudjeluje u nicemu. Mozemo imati kraj sebe i mame i tate i bake prijatelje ali najbitniji je on i njegova podrska. 

05. Srpanj 2019. 20:15

marinaaaa

Evo mi bili jucer na 4D uzv i u 27 tjednu još uvijek nismo saznali spol bebača 🤭 sat vremena je ginekolog pokušavao nagnuti bebu da malo raširi nogice ali neuspješno.. 😄 izmučkao me već mi došlo loše i nismo više mogli hahah nije surađivala, a i znamo na koga je tvrdoglava 🙆‍♀️🥰
    Bitno da je sve u reduu, dobili smo slikicu, ima tatin nosić, teška je kilicu i predivna je bebica 🥰

Vise srece drugi put, bitno da je dobro 🤗🤗 

Frajla
    05. Srpanj 2019. 20:19

Renata, za urinokulturu he pozeljno da he urin u mjehuru barem 4 sata. Najbolje je ujutro se malo podaprati, rukama rasiriti usne (da urin ne ide preko njih) i popiskiti se u casicu. Kao sto je netko rekao, ako je sterilno bude brzo gotovo, kroz dan-dva, ako nije onda je oko tjeda dana jer moraju cekati da vide koliko ce gamadi narasti.
    Julie, ormar je predivan i lijepo se ribicu slozila. Ako ce ti kasnije biti nezgodno ovo sto se bodiji preklapaju za izvlaciti vidila sam da su ih cure znale slagati onak u rolice, isto fora izgleda.
    Ostalo nisam zapamtila 🙈

Frajla
    05. Srpanj 2019. 20:23

Mi smo danas isli na anomaly, sve je u redu hvala bogu. Jedino je zeludac bio veci, za nekih 5 mm, pa je dr rekla da nije strasno, al treba pratiti. I do kraja pregleda ga isla opet mjeriti, a on se vec smanjio za 3 mm. Ocito se beba taman napila plodne vode 😆
    Po mjerenjima je buco, 440 g, al samo je stomacic veci, pa ja nekak vjerujem da je to zato sto se bas napapo 😎
    I decko je 100% 🤗 pita me jel hocu znati spol, a frajer rasirio noge ko zaba, reko pa jedino da sam sljepa nebi skuzila 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.