Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    05. Srpanj 2019. 15:41

Evo i mene......čitav dan u kupovini, sto špeceraja za roštilj jer ćemo sutra s mojima a prekosutra sa njegovima na viksi rostiljat. Bili smo i u C&A i kupili trapke Itd..... 
    Deja i Manich jeste bolje sad?
    I mene zanima gdje je Aurora? 

• MonaL.
    05. Srpanj 2019. 15:45

renata.koscec

Kengurica

Renatane znam di zivis. Ja se fino ujutro popiskim i na Remetinec otpeljam. Nalaz mi je jucer bio gotov, a u utorak sam odnijela. Tak brzo je gotov kad je uredno. U Remetincu zaprimaju do 9:30.

Na vrapcu sam. Dr mi je dao uputnicu za baruna filipovica. Zuri mi se s nalazom jer mi je ginic do sljedeceg petka tu pa onda ide na GO a zamjena negdje na srednjacima. Terapiju moram od ponedjeljka uzimati, tj cim dam urinokultru.

Zašto vam daju terapiju bez nalaza urinokulture? Meni urin uvijek bude preloš a urinokulture sterilne. Ništa ne dobijem od terapije

Julie
    05. Srpanj 2019. 15:57

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti. 

05. Srpanj 2019. 16:00

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Fora ormar jesu to ladice, bome imas robice ☺️

• irma123
    05. Srpanj 2019. 16:06

Sto se odjece tice ja sam sam par kupila sve svekrva i moja mama uzimaju a to sve kod njih kao dat ce mi one prije neg sto se rodi svatko ce svoje upakorat i tak to haha ne zalim se😂 koliko su vase bebice teske? Moja je 1100 malo je manja kaze doktor al nema veze😊😁

05. Srpanj 2019. 16:09

irma123

Sto se odjece tice ja sam sam par kupila sve svekrva i moja mama uzimaju a to sve kod njih kao dat ce mi one prije neg sto se rodi svatko ce svoje upakorat i tak to haha ne zalim se😂 koliko su vase bebice teske? Moja je 1100 malo je manja kaze doktor al nema veze😊😁

Preko 2100 ima ☺️☺️ koji si ti tj sada, nemas potpisa pa nezz 🤔 

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 16:09

MonaL.

renata.koscec

Kengurica

Renatane znam di zivis. Ja se fino ujutro popiskim i na Remetinec otpeljam. Nalaz mi je jucer bio gotov, a u utorak sam odnijela. Tak brzo je gotov kad je uredno. U Remetincu zaprimaju do 9:30.

Na vrapcu sam. Dr mi je dao uputnicu za baruna filipovica. Zuri mi se s nalazom jer mi je ginic do sljedeceg petka tu pa onda ide na GO a zamjena negdje na srednjacima. Terapiju moram od ponedjeljka uzimati, tj cim dam urinokultru.

Zašto vam daju terapiju bez nalaza urinokulture? Meni urin uvijek bude preloš a urinokulture sterilne. Ništa ne dobijem od terapije

Leukociti su 15 a normalno je do 2. Bolje popiti nego poslije problemi. Nadam se samo da ce urinokultura biti ok, bez raznih bestija.

• Pikulica19
    05. Srpanj 2019. 16:15

Kengurica

Jos sam na stranici di je Pikulicaiskesirala 4500kn za kumce. Pa ja na svadbi ne dam toliko za kumstvo. Svaka ti cast, ali srecom moja kumstva, nisu tak puno dosla. 5x sam kuma nekakva, bankrotirala bih ;) Salu na stranu, mene opcenito to sve zivcira u smislu poklona i potrosnje, ja ne bih da mi se daju skupi pokloni i jako bi mi bed bio da netko na moje dijete toliko potrosi. Opcenito mi ise na zivce pretjeran konzumerizam. Ja bih uzela zlatnik, sama izradila svijecu i kupila odjelce i ajde jednom kumcetu sam jos i novce dala. Mi smo u zadnjih par godina valjda imali preko 10 svadbi, ma i preko 15, zamisljam kak bi to da imamo dvije place od 3600. Sve je otislo u krivom smjeru.

Kengurica, ma kakva kritika... To sam za sad prvi put i jedini bila kuma ma i da sam zadnji put nebi mi bilo zao, drago mi je i nezzz kako bi bilo da sam u mjesec dana sve morala si nekako organizirat ali tu cast biti kuma ne mogu opisati i nit ja ne zelim da se kumstvo zavrsi s danom te proslave htjela bi da taj duh ostane u nama i tim ljudima ali tesko je dns dobiti od nekoga jer kao sto i same kazete krug prijatelja se godinama smanjio i najbolje mi uzet mamu za kumu 🥰
    --
    Maša svaka cast uzivaj zasluzila si ✌️😉🌞

Julie
    05. Srpanj 2019. 16:17

ayla

Julie

Jesu, bit će mi lakše izvlačiti robicu, lovimo stalno te neke akcije. Sad fakat ima odjeće. Još nam treba odjelce za zimu i tak neke stvari ali imamo vremena za to.

05. Srpanj 2019. 16:24

Julie

ayla

Julie

Jesu, bit će mi lakše izvlačiti robicu, lovimo stalno te neke akcije. Sad fakat ima odjeće. Još nam treba odjelce za zimu i tak neke stvari ali imamo vremena za to.

Pa bas je super ja sam uzela s policama kompletno, al taj mi je bas top 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.