Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2019. 17:37

Julie

Evo i mene……čitav dan u kupovini, sto špeceraja za roštilj jer ćemo sutra s mojima a prekosutra sa njegovima na viksi rostiljat. Bili smo i u C&A i kupili trapke Itd…..
    Deja i Manich jeste bolje sad?
    I mene zanima gdje je Aurora?

Jesam bolje sam.. Mislim bole ledja jos malo ali mislim da je to sve normalno.. 

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 18:08

Irma tebi pise termin kad i meni tak da smo onda obje po tome 28+3 danas

• irma123
    05. Srpanj 2019. 18:18

DijMar

Irmatebi pise termin kad i meni tak da smo onda obje po tome 28+3 danas

Onda vjv da. Tj ja sam onda 28+4 kad mi se pomaklo za dan al na svakom pregledu mi tak ode dan manje haha pocela sam sa 28.9 cak ja mislim😂

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 18:25

Kengurica

Meni nisu dali na bakterije u urinu antibiotik, al meni su leukociti normalni pa se zna da nema upale. Kad su visoki imas upalu. Urinokultura mi bude sterilna.

Bakterija u urinu oduvijek imam dosta ali sad leukociti ukazuju na upalicu kako dr rece. Ovo sto mi je dao nije atb nego bas za urinoinfekte, ma da je i atb, samo da prodje. A da ne velim da me konstantno pisanje izludjuje. Nista ne boli i ne pece ali sam 500x danju i nocu na wc-u 😔.

Julie
    05. Srpanj 2019. 18:40

Doris svi ovdje djelimo i svoje patnje i srecu. Slobodno kazi uvijek sto te muci. Zao mi je da ti je ovako i da trudnocu ne prozivljavas u miru i sreci. 😔

• Pikulica19
    05. Srpanj 2019. 18:42

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Ormar ti je mrak 🥰 zaljubila sam se u njega 💕😂

Julie
    05. Srpanj 2019. 18:53

Pikulica19

Julie

Evo tog ormara sto smo neki dan kupili, konačno sve strpala u njega a prat ću početkom kolovoza. Kupila sam danas i većinu stvari za bolnicu, ostalo je još samo spavaćica, japanke za tuš i te neke gluposti.

Ormar ti je mrak 🥰 zaljubila sam se u njega 💕😂

Hvala ti  😍

LollyBB
    05. Srpanj 2019. 19:58

Julie, super je ormar. Mi smo isto naš u Ikei kupili i logika nam je bila, ima da ga koristiš do ženidbe. lol Prijateljice su mi toliko robice dale, ja još nešto kupila tako da mi se čini da sam kupila duplo veći ormar, ne bi bilo dovoljno. Podijelila sve po brojevima, strpala u vrećice i vakumirala, osim početnih brojeva. To ide prvo na pranje. 

LollyBB
    05. Srpanj 2019. 20:00

E, da, imam jedno pitanje oko prijave prebivališta djeteta. Znam da se sad preko matičnog sve rješava (jeee), ali me zanima što u slučaju ako mi nismo vlasnici nekretnine, nego npr.naši roditelji, a imamo prebivalište na toj adresi. Moram li i vlasnika stana vući na prijavu ili je dovoljno što ja imam prebivalište?

marinaaaa
    05. Srpanj 2019. 20:03

Evo mi bili jucer na 4D uzv i u 27 tjednu još uvijek nismo saznali spol bebača 🤭 sat vremena je ginekolog pokušavao nagnuti bebu da malo raširi nogice ali neuspješno.. 😄 izmučkao me već mi došlo loše i nismo više mogli hahah nije surađivala, a i znamo na koga je tvrdoglava 🙆‍♀️🥰 
    Bitno da je sve u reduu, dobili smo slikicu, ima tatin nosić, teška je kilicu i predivna je bebica 🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI