Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    05. Srpanj 2019. 23:59

Al msilim potanje i jel bi nam stao obican krevet bez tog za prematanje. Taj mi nebi stao u boravak na to sam misla. A u auto moram jos vidjet jel bi stao  i obicni opce

06. Srpanj 2019. 00:08

irma123

Al msilim potanje i jel bi nam stao obican krevet bez tog za prematanje. Taj mi nebi stao u boravak na to sam misla. A u auto moram jos vidjet jel bi stao i obicni opce

Ma za obicni sam i mislila ovaj nestane sigurno, a dobro ko placa mora ici 😁

felicita28
    06. Srpanj 2019. 00:43

ayla

irma123

Curke kakve kinderbete ste uzimali

Ja sam onaj s prematalicom i sta se ljulja i sta se moze poslje skinuti kinderbet i da bude krevetic ☺️

I mi smo takav uzeli, dosao je u 100 dijelova i nije nam stao u auto nego je dragi morao prijatelna molit da dode s karavanom po njega 😂😂😂 ali cini se bas dobar

06. Srpanj 2019. 00:47

felicita28

ayla

irma123

Curke kakve kinderbete ste uzimali

Ja sam onaj s prematalicom i sta se ljulja i sta se moze poslje skinuti kinderbet i da bude krevetic ☺️

I mi smo takav uzeli, dosao je u 100 dijelova i nije nam stao u auto nego je dragi morao prijatelna molit da dode s karavanom po njega 😂😂😂 ali cini se bas dobar

Je krevetic mi je top, est da smo se napatili oko slaganja al vrijedilo je 

felicita28
    06. Srpanj 2019. 01:08

Tako i mi.. super mi je sto se ljulja i sto se moze poslije to zakociti...kazu da je  nakon 6. Mjeseci dobro to zakociti, kad se beba pocinje dizati  lagano

06. Srpanj 2019. 01:16

felicita28

Tako i mi.. super mi je sto se ljulja i sto se moze poslije to zakociti…kazu da je nakon 6. Mjeseci dobro to zakociti, kad se beba pocinje dizati lagano

Nezz za to al hocemo svakako ima ona nekakva daska za koju nismo znali kud ide al smo poslje skuzili da je da se zakoci 

• Pikulica19
    06. Srpanj 2019. 05:33

Jutro 🦉 🌞

• irma123
    06. Srpanj 2019. 05:47

Jutro curke, evo ja se probudila sa zgaravicim sad nakaraju i povracala.. umirem sad u krevetu kolko mi lose u zeludcu..

Julie
    06. Srpanj 2019. 06:03

Jutro ☀️🦉

• Pikulica19
    06. Srpanj 2019. 06:46

irma123

Jutro curke, evo ja se probudila sa zgaravicim sad nakaraju i povracala.. umirem sad u krevetu kolko mi lose u zeludcu..

Ovo gore neg s početka jutarnje mucnine...
    Sta je svima nesto iznenadno lose ovih dana 🤢🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI