Al msilim potanje i jel bi nam stao obican krevet bez tog za prematanje. Taj mi nebi stao u boravak na to sam misla. A u auto moram jos vidjet jel bi stao i obicni opce
Al msilim potanje i jel bi nam stao obican krevet bez tog za prematanje. Taj mi nebi stao u boravak na to sam misla. A u auto moram jos vidjet jel bi stao i obicni opce
Ma za obicni sam i mislila ovaj nestane sigurno, a dobro ko placa mora ici 😁
Curke kakve kinderbete ste uzimali
Ja sam onaj s prematalicom i sta se ljulja i sta se moze poslje skinuti kinderbet i da bude krevetic ☺️
I mi smo takav uzeli, dosao je u 100 dijelova i nije nam stao u auto nego je dragi morao prijatelna molit da dode s karavanom po njega 😂😂😂 ali cini se bas dobar

Curke kakve kinderbete ste uzimali
Ja sam onaj s prematalicom i sta se ljulja i sta se moze poslje skinuti kinderbet i da bude krevetic ☺️
I mi smo takav uzeli, dosao je u 100 dijelova i nije nam stao u auto nego je dragi morao prijatelna molit da dode s karavanom po njega 😂😂😂 ali cini se bas dobar
Je krevetic mi je top, est da smo se napatili oko slaganja al vrijedilo je
Tako i mi.. super mi je sto se ljulja i sto se moze poslije to zakociti...kazu da je nakon 6. Mjeseci dobro to zakociti, kad se beba pocinje dizati lagano

Tako i mi.. super mi je sto se ljulja i sto se moze poslije to zakociti…kazu da je nakon 6. Mjeseci dobro to zakociti, kad se beba pocinje dizati lagano
Nezz za to al hocemo svakako ima ona nekakva daska za koju nismo znali kud ide al smo poslje skuzili da je da se zakoci
Jutro curke, evo ja se probudila sa zgaravicim sad nakaraju i povracala.. umirem sad u krevetu kolko mi lose u zeludcu..
Jutro curke, evo ja se probudila sa zgaravicim sad nakaraju i povracala.. umirem sad u krevetu kolko mi lose u zeludcu..
Ovo gore neg s početka jutarnje mucnine...
Sta je svima nesto iznenadno lose ovih dana 🤢🤮

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji