Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    05. Srpanj 2019. 20:29

Frajla

Mi smo danas isli na anomaly, sve je u redu hvala bogu. Jedino je zeludac bio veci, za nekih 5 mm, pa je dr rekla da nije strasno, al treba pratiti. I do kraja pregleda ga isla opet mjeriti, a on se vec smanjio za 3 mm. Ocito se beba taman napila plodne vode 😆
    Po mjerenjima je buco, 440 g, al samo je stomacic veci, pa ja nekak vjerujem da je to zato sto se bas napapo 😎
    I decko je 100% 🤗 pita me jel hocu znati spol, a frajer rasirio noge ko zaba, reko pa jedino da sam sljepa nebi skuzila 😂

Meni svi govore da je sigurno sramezljiva curica. I da  nas uspjesno drzi u neizvjesnosti sa skupljenim nogicama na svakom pregledu haha 🤭🤭

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 20:32

LollyBB

E, da, imam jedno pitanje oko prijave prebivališta djeteta. Znam da se sad preko matičnog sve rješava (jeee), ali me zanima što u slučaju ako mi nismo vlasnici nekretnine, nego npr.naši roditelji, a imamo prebivalište na toj adresi. Moram li i vlasnika stana vući na prijavu ili je dovoljno što ja imam prebivalište?

Ja cu imat istu situaciju, ali mislim da to nema veze jer ako imas ti prebivaliste tamo znaci da je sve okej...

05. Srpanj 2019. 20:44

Frajla

Mi smo danas isli na anomaly, sve je u redu hvala bogu. Jedino je zeludac bio veci, za nekih 5 mm, pa je dr rekla da nije strasno, al treba pratiti. I do kraja pregleda ga isla opet mjeriti, a on se vec smanjio za 3 mm. Ocito se beba taman napila plodne vode 😆
    Po mjerenjima je buco, 440 g, al samo je stomacic veci, pa ja nekak vjerujem da je to zato sto se bas napapo 😎
    I decko je 100% 🤗 pita me jel hocu znati spol, a frajer rasirio noge ko zaba, reko pa jedino da sam sljepa nebi skuzila 😂

😂😂😂 Bravo za frajera 😍

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 21:27

Frajla

Moj je sa 21 tj imao 450 g, tak da  znači možda se samo najeo  

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 21:29

Da li i vama naraste trbuh kad se najedete?  Mislim onak pošteno mi se vidi, a mjerila sam i razlika od jutra do navečer je čak 3 cm  Ujutro je opet manji za toliko, ali opet... 

marinaaaa
    05. Srpanj 2019. 21:37

DijMar

Da li i vama naraste trbuh kad se najedete?Mislim onak pošteno mi se vidi, a mjerila sam i razlika od jutra do navečer je čak 3 cmUjutro je opet manji za toliko, ali opet…

Daa, ujutro mi je najmanjii. Kako jedem sve je veci, a navecer se bas napuše 🤭

Frajla
    05. Srpanj 2019. 22:00

Pa dobro, ja sam sad 20+2, nije to daleko od 21 🤪
    A trbuh je manji ujutro, a veci navecer i zbog gravitacije 😉 kroz noc se to sve rasporedi vise po horizontali jer lezimo, a do navecer ode vise prema dolje

lala3
    05. Srpanj 2019. 22:33

DijMar

Frajla

Moj je sa 21 tj imao 450 g, tak daznači možda se samo najeo

Moja djevojcica sa 20-1 imala 264 g... ali od pocetka je nesto malo sitnija... ma bitno je da je sve ok, a narast ce nase bebuske za cas...

• irma123
    05. Srpanj 2019. 22:34

Curke kakve kinderbete ste uzimali 

LollyBB
    05. Srpanj 2019. 22:36

DijMar

LollyBB

E, da, imam jedno pitanje oko prijave prebivališta djeteta. Znam da se sad preko matičnog sve rješava (jeee), ali me zanima što u slučaju ako mi nismo vlasnici nekretnine, nego npr.naši roditelji, a imamo prebivalište na toj adresi. Moram li i vlasnika stana vući na prijavu ili je dovoljno što ja imam prebivalište?

Ja cu imat istu situaciju, ali mislim da to nema veze jer ako imas ti prebivaliste tamo znaci da je sve okej…

Nadam se da je tako. Provjerit ću još, imamo još ponešto fore. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.