Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    02. Srpanj 2019. 09:01

Proslo je mjesec dana ,još uvijek sam na bolovanju . Iscrpljena sam uzasno od svega, naganjam uputnice posto mi je ovo druga izgubljena trudnoća a doktorima smo samo jedna brojka pa se ni ne trude . Zalosno je da sama moram traziti uputnice. 
    Najvise mi pomaže vjera, to me drži i ne odustajem. Nakon svih pretraga pokušat ćemo opet ,nadam se da bude treća sreća.
    Hvala vam sto me niste zaboravile 😁
    Nego, citam da spominjate depresije i svašta sto vas muci.
    Ma zene drage, ajde se opustite i ne razmisljajte o takvim stvarima. Brinete se nepotrebno.  Dok vam daju vasu bebu na prsa,sve će doći prirodno i nemojte si sad stvarati dodatnu nervozu. Uzivajte, sunčajte se ,kupajte, čitajte , ako sve zene prezive porod i vi ćete. Niste svjesne koliko ste jake i kolika snaga je u vama samo to jos neznate. 

02. Srpanj 2019. 09:01

Porod nikad neznamo kakav ce biti, moze biti lagan a more tezak i najbolje ne razmisljat jer ja znam da ce me boliti i da cu vristati i dignut cijelu bolnicu na noge i da ce popucati prozori sve od moga deranja al sta je tu je tako mora biti.. Mislila sam prvi put da imam dobar prag tolerancije na bol a onda sam skuzila da nemam kad su poceli trudovi i kad su ruku gurali dole da me otvore sta li 🙄🙄

02. Srpanj 2019. 09:06

jana35

Proslo je mjesec dana ,još uvijek sam na bolovanju . Iscrpljena sam uzasno od svega, naganjam uputnice posto mi je ovo druga izgubljena trudnoća a doktorima smo samo jedna brojka pa se ni ne trude . Zalosno je da sama moram traziti uputnice.
    Najvise mi pomaže vjera, to me drži i ne odustajem. Nakon svih pretraga pokušat ćemo opet ,nadam se da bude treća sreća.
    Hvala vam sto me niste zaboravile 😁
    Nego, citam da spominjate depresije i svašta sto vas muci.
    Ma zene drage, ajde se opustite i ne razmisljajte o takvim stvarima. Brinete se nepotrebno. Dok vam daju vasu bebu na prsa,sve će doći prirodno i nemojte si sad stvarati dodatnu nervozu. Uzivajte, sunčajte se ,kupajte, čitajte , ako sve zene prezive porod i vi ćete. Niste svjesne koliko ste jake i kolika snaga je u vama samo to jos neznate.

Di bi te zaboravili, u takvoj smo drzavi di sam sebi moras biti doktor i postavljati si dijagnozu, zalosno al istinito,.. Pucamo od hormona pa se jadamo i imamo viska vremena, nemoremo si pomoci.. Zelim ti trecu srecu ♥️

Julie
    02. Srpanj 2019. 09:28

Noemi za porod u kadu moras biti top, tlak, brisevi itd......previse uvjeta moras zadovoljiti da bi radala tako, zaista je malo kandidata koji to uopce zele i gotovo se ne prakticira.....
    Jana drago mi je da si tu, tvoj duh je vrijedan divljenja, pravi borac.....pokosi te, ti ustanes, otreses prasinu i krenes dalje  💪🏼

PatyDi
    02. Srpanj 2019. 09:42

Noemi, ja razmisljam o stolcicu, ali moram izviditi jel ima moja bolnics mogucnost za to...a voda je super, ali kao sto je netko rekao, moras biti u top stanju...
    Btw u Mani imaju snizenje 😊 Ja sam samo uzela 2 preklopna bodija (50kn) dugih rukava jer mi ostalo ne treba, ali npr benkice su po 50kn/kom, bodici kratki su 3kom/60 ili 70 kn, hlacice duge 2kom/60 kn...

• Noemi1
    02. Srpanj 2019. 09:55

Moja bolnica je imala nekad, ne znam imaju li jos uvijek taj stolcic. Za kadu znam da imaju. Tko nas salje da obavimo te briseve? Ginekolog ili kad krenemo u bolnicu na preglede? Ja zasad nisam niti jedan bris napravila. 

02. Srpanj 2019. 09:56

Aurora87

ayla

Porod nikad neznamo kakav ce biti, moze biti lagan a more tezak i najbolje ne razmisljat jer ja znam da ce me boliti i da cu vristati i dignut cijelu bolnicu na noge i da ce popucati prozori sve od moga deranja al sta je tu je tako mora biti.. Mislila sam prvi put da imam dobar prag tolerancije na bol a onda sam skuzila da nemam kad su poceli trudovi i kad su ruku gurali dole da me otvore sta li 🙄🙄

Ma ja ne mogu ni zamisliti tu bol koju si prosla….vjerojatno si sve i fizicki jos gore dozivjela kad je situacija bila takva😔. Mozda te ovaj porod bas iznenadi ugodno, nadam se da hoce😘

Nikad se nezna, nada umire posljednja.. Jedino sta znam sta me ceka 😘

• Noemi1
    02. Srpanj 2019. 09:59

Aurora, sad su krenula sezonska snizenja, pisalo je jucer u 24 sata, trebala bi trajat 3 tj valjda ili do prodaje zaliha, u vecini trgovina. Iza toga ide kao drugi krug snizenja (kad su jos nize cijene na preostale artikle), pa treci krug (ako ista ostane).

02. Srpanj 2019. 09:59

Noemi1

Moja bolnica je imala nekad, ne znam imaju li jos uvijek taj stolcic. Za kadu znam da imaju. Tko nas salje da obavimo te briseve? Ginekolog ili kad krenemo u bolnicu na preglede? Ja zasad nisam niti jedan bris napravila.

Mislim da su brisevi obavezni bez obzira kako radao oko 36tj se rade

PatyDi
    02. Srpanj 2019. 10:02

Aurora87

DijMar

Noemi, ja razmisljam o stolcicu, ali moram izviditi jel ima moja bolnics mogucnost za to…a voda je super, ali kao sto je netko rekao, moras biti u top stanju…
    Btw u Mani imaju snizenje 😊 Ja sam samo uzela 2 preklopna bodija (50kn) dugih rukava jer mi ostalo ne treba, ali npr benkice su po 50kn/kom, bodici kratki su 3kom/60 ili 70 kn, hlacice duge 2kom/60 kn…

Ma da? Znas li do kad?

Piše da do kraja mjeseca (ili do isteka zaliha naravno)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI