Ja sam to sve dobila tako da mi nije trosak nikakav, moja je znala dok radim nes po kuci skakati al sad bas i ne cak je i mirna kakva je bila ☺️
Da li se vase bebe micu kad se krecete? Moj je mirovao do prije neka 2 tj, a sad se svako malo javi i kad hodam ili vozim bic…
Meni se bebica do prije par dana baš cijele dane javljala, imala tulum unutra. I onda je stala, osjetila bih tek tu i tamo kad bi se legla i umirila. Nije mi baš svejedno, ali pretpostavljam da se nekako namjestila bolje pa da se ne buni previše. Jer nekako kao da osjećam da je i meni odjednom trbuh još više narastao pa sad valjda ima malo više mjesta unutra. Srećica moja

Vidim u pripremama ste curke 🙂
Mi smo u petak isli po krevetic u lesninu, uzeli smo i madrac tamo posto smo dobili popust i na njega i oboje nas je ispalo 930kn, ja zadovoljna. Mi ga jos sigurno mjesec dana necemo montirati, smetat ce mi u nasoj sobi jer nema bas previse prostora, a i to se za cas rijesi kad bude trebalo.
Ja cu se sad u 7. mjesecu morati poceti pripremati, stvarno jos puno toga trebam, a vrijeme leti.
Ne znam tko je spominjao celulit, ali evo ja sam ga primijetila na bedrima unazad tjedan-dva, nikad ga dosad nisam imala i odvratna sam si, ali se ne zamaram. Rjesavat cemo poslije poroda 🙈 jucer su mi prvi put natekle noge jer sam cijeli dan provela u sjedecem polozaju na neudobnim stolicama, bas me to izmorilo. I kako smo navecer isli na nekakvu festicu, stvarno sam shvatila da vise nista normalno ne mogu obuci, bas sam se uprasila

Angelina bas ti gledam potpis pa ti sutra zaokruzujes na 30 😍😍...
Mislim da je to meni najgori polozaj za noge 🙄 odma mi se vene upale kad sjedim
Ja bas razmisljam ovih dana kako jos malo pa cu bebu drzati u rukama, jeste li vi toga svjesne? Men to jos sve nesta nestvarno.. Sinoc sam sanjala da sam se pocela otvarati al nisam rodila 😂 sad ce mi takvi snovi biti sve cesci i cesci 🙈
Vidim pripremate se pomalo :) i treba.. nikad ne znas kad ce te iznenadit. Proslu trudnocu sam spremila kofer dan prije sasvim slucajno a bila sam 36tj. 🙈

Baš ga osjećam kako je sve jači i ima jače udarce ili šta god radi unutra Nikako da dočekam taj uzv
Vi sve se lagano spremate oko 30tog tjedna a meni moji svi govore da imam vremena pocetkom 10 mj sve pripremit hahahhaha... Pa si sad kontam kako nisu normalni... Nema sanse da ja cekam pocetak 10 mj da bi tek onda spremala stvari za bolnicu ili bebjne stvari u ormaric.. Pa moji stvarno nisu normalni svi tupavi i glupavi... I ja sam pocela od nedavno osjecati da se bebac mice kad hodam ili radim nesto po kuci. I jakooo cesto kad sam u drustvu voli izgleda da se prica oko njega i onda se javlja.
Vi sve se lagano spremate oko 30tog tjedna a meni moji svi govore da imam vremena pocetkom 10 mj sve pripremit hahahhaha… Pa si sad kontam kako nisu normalni… Nema sanse da ja cekam pocetak 10 mj da bi tek onda spremala stvari za bolnicu ili bebjne stvari u ormaric.. Pa moji stvarno nisu normalni svi tupavi i glupavi… I ja sam pocela od nedavno osjecati da se bebac mice kad hodam ili radim nesto po kuci. I jakooo cesto kad sam u drustvu voli izgleda da se prica oko njega i onda se javlja.
Vi sve se lagano spremate oko 30tog tjedna a meni moji svi govore da imam vremena pocetkom 10 mj sve pripremit hahahhaha… Pa si sad kontam kako nisu normalni… Nema sanse da ja cekam pocetak 10 mj da bi tek onda spremala stvari za bolnicu ili bebjne stvari u ormaric.. Pa moji stvarno nisu normalni svi tupavi i glupavi… I ja sam pocela od nedavno osjecati da se bebac mice kad hodam ili radim nesto po kuci. I jakooo cesto kad sam u drustvu voli izgleda da se prica oko njega i onda se javlja.
Meni je to prekasno jer nikad nezz kad ces u bolnicu i jos da se desi da ranije rodis a kod kuce nije nista spremno, ja mislim da bi dobila zivcani slom jer inace nevolim da mi se neko po kuci mota i gleda di mi sto a pogotovo da radi neki svoj raspored 😑
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji