Uuuuu sve smo pomalo blizu...ne skuzimo dok same ne dodjemo do toga 😅
Nego, ja sam dobila celulit na svojim mrsavim nogama...nikad ga nisam imala 😱😱😱 pijem puno vode, krecem se dosta... kak vi stojite s tim?
Cure kojima su partneri na terenu/brodu (moj je u šleperu), radite li i vi "nepotrebnu paniku" ukoliko se ne čujete neko određeno vrijeme s njima? Okej, jasno mi je kad radi da se često ne može javiti pa zove natrag, to je radni tjedan, ali npr kad znam da je slobodan i ne čujemo se neka 2-3 sata ja sam pomalo na iglama već, a on nekad ostavi mob u kabini i ode van pričat s kolegama i ja ga naravno ne mogu dobiti…ne, nije od hormona, tako je bilo i prijeNaravno, ako ja nemam zanimaciju neku…i tu onda nastanu rasprave da ja njemu ne dam disati…inače, ja sam pomalo kontrolfrik i jako se borim protiv toga te se nadam kao dijete neću ubijati s time
Daaa mene prije kad je pms znao prati ili sada trudnicki hormoni znala sam poluditi ako se ne javi nakon par sati, em radi brige em radi nekog ne mira u sebi da li je sve u redu, ali to sve valjda dolazi pod normalno za nase obitelji kojima su muzevi na terenima. Moj je na ugovorima na brodu i bas kao sto je netko tu napisao sve je to za neki cilj, da mozemo sebi priustiti neke stvari u zivotu a i nasoj bebici. Da zivimo, a ne prezivljavamo a sada kako se ko s time nosi ovisi o tome kako poslozis stvari u svojoj glavi na samom pocetku.
Cure, preporuka gdje kupiti posteljine za bebu i kakve? Da li au oni setovi sa 5,6,7 i vise dijelova beskorisni ili sta buduci da je to skupo ko sam vrag.
Mi smo se ovih dana useljavali u novi stan i napokon uselili, namucili smo se j ja i dragi dok ti sve nismo u red doveli, dragi kaze da se divi meni kao trudnici u 7mj. Skoro sto sam to sve stoicki podnijela. Prala, ribala, cistila namjestala do 2 3 ujutro svaki dan i tako par dana. On je pomogao i naoravio vise nego ja jadan ali to je sve za naseg malenoga...dns fafbamo djecji zid, namjesta se krevetic, kolica kupljena j sada sve ostale sitnice
Ja sam ko slonica, trbuh mi je bas narastao u zadnjih par dana. Počelo mi je i između nogu stvarati spekeca i bas sam jučer kukala dragom kako izgledam ko kit, a on kaže pa trudna si i predivna si trudnica i nosim mojeg sinčića Itd.....al nije pomoglo, bas sam jučer očajavala...... skužila sam kako se tijelo u trudnoći skroz mjenja koliko to utječe na samopouzdanje, barem kod mene. Prvo ti balvani od nogu, sad trbušina 🙈🙈🙈🙈
Ne želim kukati jer znam da sam blagoslovljena sto uopće mogu biti majka i rjesit ću to kad rodim, ali ima tih dana kad se osjećam ko drekec i onda kukam i kukam 🙈🙈🙈🙈
Hvala zenske na savjetu. Budem nazvala iako zadnji put kad sam pitala sestra je rekla prema uputni na nalazu. Moja gin rekla da mogu samo prestat kako pise na nalazu jer je navodno to mala doza. Al prpbat cu jos jednom zvat bolje puhat na hladno. Luce hvala i tebi pozdrav!
Svi curama sretno i bezbrizno do kraja trudnoce! Uzivajte!
Grizli i tebi također 😍 čitam vas cure sa zimskih i vidim polako ste počele otkrivati spolove 💖
Meni su krenuli.prije 10ak dana oticati prsti.na rukama, u zadnji cas uspjela skinut prsten da bi mi se sad vratili u normalu.
U.prosloj trudnoci gleznjevi dupli, zasad nista al mi je danas puknuo stomak tik iznad pupka usprkos mazanju. Dokaz da je svaka trudnoca za sebe.
Mi jos nista nismo kupili, odabrala sam na netu jedino ogradicu za stari krevetic ako uopce za taj krevetic pronadjemo vijke 🤣🤣. Necu narucivati jos uvijek za slucaj da moramo kupiti novi krevet a tesko da cemo naci s istim brojim letvica pa da ne pofali onih zastitnih spuzvi
Deja Bogu hvala sto imamo takve muskice pored sebe, takav je i moj. Uvijek spreman uputiti topli rijeci dati kompliment, utješiti i uljepšati ne dan nego život. Jedva čekam stati pred oltar s tim čovjekom ❤️
Meni moj stalno govori kako sam mu lijepa i slično. Ali neki dan, baba, komentirala kao: pa gle kakvu trbusinu imaš, a i guzica ti je bome velika 😑😑 pa nije mi jasno kako to nekome opće pada na pamet ići govoriti trudnici. Na kraju, poslije tog šta mi je rekla smo išli malo u šoping i ja cijelo vrijeme imala osjećaj da me svi gledaju kak sam debela, radi lude babe.
Ne znam stvarno šta je s ljudima.
A plakanje, užas, šta god mi se spomene.
Cure kojima su partneri na terenu/brodu (moj je u šleperu), radite li i vi "nepotrebnu paniku" ukoliko se ne čujete neko određeno vrijeme s njima? Okej, jasno mi je kad radi da se često ne može javiti pa zove natrag, to je radni tjedan, ali npr kad znam da je slobodan i ne čujemo se neka 2-3 sata ja sam pomalo na iglama već, a on nekad ostavi mob u kabini i ode van pričat s kolegama i ja ga naravno ne mogu dobiti…ne, nije od hormona, tako je bilo i prijeNaravno, ako ja nemam zanimaciju neku…i tu onda nastanu rasprave da ja njemu ne dam disati…inače, ja sam pomalo kontrolfrik i jako se borim protiv toga te se nadam kao dijete neću ubijati s time
Daaa mene prije kad je pms znao prati ili sada trudnicki hormoni znala sam poluditi ako se ne javi nakon par sati, em radi brige em radi nekog ne mira u sebi da li je sve u redu, ali to sve valjda dolazi pod normalno za nase obitelji kojima su muzevi na terenima. Moj je na ugovorima na brodu i bas kao sto je netko tu napisao sve je to za neki cilj, da mozemo sebi priustiti neke stvari u zivotu a i nasoj bebici. Da zivimo, a ne prezivljavamo a sada kako se ko s time nosi ovisi o tome kako poslozis stvari u svojoj glavi na samom pocetku.
Cure, preporuka gdje kupiti posteljine za bebu i kakve? Da li au oni setovi sa 5,6,7 i vise dijelova beskorisni ili sta buduci da je to skupo ko sam vrag.
Mi smo se ovih dana useljavali u novi stan i napokon uselili, namucili smo se j ja i dragi dok ti sve nismo u red doveli, dragi kaze da se divi meni kao trudnici u 7mj. Skoro sto sam to sve stoicki podnijela. Prala, ribala, cistila namjestala do 2 3 ujutro svaki dan i tako par dana. On je pomogao i naoravio vise nego ja jadan ali to je sve za naseg malenoga…dns fafbamo djecji zid, namjesta se krevetic, kolica kupljena j sada sve ostale sitnice
Ako ces imati jorgan pogledaj si po trgovinama. Bude povremeno u lidlu, kauflandu i sl. Jeftinije nego u baby trgovinama. Jedino je glupost sto dobijes jastuk, to se naravno ne koristi i kod navlakica isto bude navlaka za jastuk. Ako kupujes u trgovini (gdje tog nema uvjek) obavezno odmah kod njih uzmu bar dva kompleta navlakica jer nemaju svi iste dimenzije.
Nase je iz kauflanda, navlakice 70 kn/kom, jorgan 35 kn (snizen, mislim da je inace 70 isto)
Plahtice iz ikee, 2 kom bijelih na gumu za 50 kn
Pa si racunaj jel ti se isplate ti kompleti...
Pozdrav cure! Evo da se i ja ukljucim posto sam na mirovanju i preokrenula i procitala cijeli gugl valjda 🙈 28+3 danas i ustanovljen mi je cerviks na 23mm i usce v oblika. Ginekolog me isprepado da odem u bolnicu da je moguce da bi me ostavili… nisam otisla imam doma curicu od 3godine i ne mogu ju samu ostavit. Odtad vec 5 dana lezim pijem mg500 i utrogestane vaginalno 2ujutro 2 navecer. Jel bas tako ozbiljno kako kaze il? Jel ima koja iskustva? U prvoj trudnoci sam imala skracen cerviks al nije se toliko drame radilo. Primila sam tad jedino deksice i to je to. I da napomenem pise 1/4 clanaka zatvoren. Planiram se pazit sad jos par dana pa ponovo na pregled da vidim jel se kaj poboljsalo. Pardon na dugom postu al u laganoj panici sam!
Meni isto od 29 tj cerviks skracen za pola, nije mi mjereno nego je to doktor prstima izmjerio, isto mi reko da cu u bolnicu ako me budem mirovala al ja sam kod kuce i mirujem nista ne radim, tebi je teze jer imas curicu kod kuce i moras se cesce dizati, utjesila bi te al nezz kako jer se nerazumim u te mjere jer ih ja uopce ni nemam da usporedim, nije mi dao nikakve tablete nit reko za magnezij ja magnezij uzimam na svoju ruku kao i vitamine i popjem nekada normabel
Sortiraj odgovore
Najstariji