Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Lipanj 2019. 09:53

Jutro svima 😉 
    Deja vidim bas ljepo uzivas 😍😍

PatyDi
    30. Lipanj 2019. 10:12

Hahaha Deja pa zato je i došao na more da slika, a ne da se kupa 
    Ja napokon krećem od sutra na kupanac jer mi je danas zadnji dan čuvanja, samo se nadam se neću jako živcirati kad popodne neću nać mjesto koje želim...u takvim slučajevima se naljutim i odem doma....ne bi mi bilo prvi put, samo što sam sad bez auta pa mislim da mi se neće dati pedalirat odmah natrag doma 
    Nego, već me nekih tj dana hvata šopingmanija, ali nisam niš kupila  Ja bih sad sve, ali onda će me trebat selit šleper  Robice sam dosta dobila, što nove što polovne, ali naravno, ja bih joooš  Sva sreća pa je dečko išao s autom na teren jer ja bih trebala do Pule u šoping, ali planiram jedno jutro busom ako me jako uhvati  Za sad me prsti svrbe pa se trudim ne krenuti naručivati online jer si to nekako ostavljam za zadnji mj kad mi se neće dat hodat po dućanima 

30. Lipanj 2019. 10:43

Joooj zenice koje uzivate na moru zavidim vam i ja bi takooo isla na more ali bojim se da ce to ipak ostati samo zelja..  Nego ja evo dva dana imam problem nebi me ni tenk probudio ujutro, jucer sam do pola 12 spavala danas do 10 mislim meni je to dugo jer se inace budim oko pola 9 naspavana ali evo vikend me ubija.. I naravno da se sva ukocim.. Eh i uz sve to odjednom mi ne pase ljevi bok za spavanje pocela sam se okretat na ledja i na desni bok i kad se probudim tokom noci budem ljuta na sebe jer spavam tako... Nadam se da necu naskodit bebi sa tim spavanjem bas me to sad pati.. 

Grizli
    30. Lipanj 2019. 10:55

Jutro cure! Oprostite na upadu u temu, ja sam sa zimskih pa imam pitanje ako ima koja ivf trudnica ovdje da je uzinala Decortin? Ako ima koja zanima me da li je postepeno ukidala terpaiju smanjivanjem doze kroz par dana/tjedana ili u 12tt samo jednostavo prestala pit tablete? Na nalazu mi pise samo ex 12tt pa sam malo zbunjena jer znam da se kortici ukidaju postepeno. Hvala i jos jedna isprika na upadu. Sretno svima na temi s trudnocom! 

PatyDi
    30. Lipanj 2019. 11:08

Manich i Aurora, da jasno nam je svima da ne smijemo biti na leđima duže vrijeme, ali evo baš sinoć razmišljam i mislim zašto onda rade uzv na leđima neki gin...moja gin ima lagano povišeno uzglavlje, ali kad sam bila kod privatnice ležala sam skroz na ravnome, a trajalo je skoro sat vremena i onda kažu da mi je beba nemirna, a možda ja zato takav jer se bori za više kisika ako ga na leđima ne dobiva dovoljno...mislim, ne vjerujem da spavate baš dugo na leđima ako se probudite tako...meni već neka 2 mj uopće ne paše ležanje tako osim ak mi gornji dio nije na par jastuka, a za spavanje sva sreća mi je oduvijek lijevi bok bio najdraži, no zadnjih par noći nikako da zaspem i budim se dosta rano i onda sam već oko podneva u komi...

• Pikulica19
    30. Lipanj 2019. 11:13

Grizli

Jutro cure! Oprostite na upadu u temu, ja sam sa zimskih pa imam pitanje ako ima koja ivf trudnica ovdje da je uzinala Decortin? Ako ima koja zanima me da li je postepeno ukidala terpaiju smanjivanjem doze kroz par dana/tjedana ili u 12tt samo jednostavo prestala pit tablete? Na nalazu mi pise samo ex 12tt pa sam malo zbunjena jer znam da se kortici ukidaju postepeno. Hvala i jos jedna isprika na upadu. Sretno svima na temi s trudnocom!

Hej Grizli sjecam te se s mpo foruma kad sam ga samo citala i drago mi je zbog tebe i cestitam ti 🥰. 
    Obavezno ti je postepeno skidanje pogotovo kad tako tablete pijemo mjesecima a nisu vitamini ... Pila sam ga 2*1, i zadnjih tjedan dana sam ga pila 1*1 i onda vise nisam dalje i to mi je bilo do 10tt...
    Nebrigaj se pitaj sto god te muci, ovdje su sve zenice super tako da ce svima pomoc s svojim savjetima. 
    Sretno 💕

30. Lipanj 2019. 11:17

Aurora87

Jutro curke!🙂
    Jabcu morati u soping po robicu, imam osjecaj da nemam niceg dovoljno…
    Ono sto me trenutno muci je kadica…iskusne mame, treba li biti anatomska ili je ok obicna? Ja bih nekako anatomsku ali mi svi govore da je to bacanje novaca pa vise nemam pojma kakvu da kupimo.
    Sto se tice zivotinja, ja ih isto jako volim i neki vrse pritisak na mene da se rijesim zeca jer kao beba i dlake ne idu skupa a realno, zeva trebam samo dobro iscesljati kad je u fazi linjanja i nema onda dlaka do iduceg linjanja….i jako bih zeljela da mi dijete odraste uz zivotinje i da razvije osjecaj empatije. Kad sam bila mala, sijamksa macka je spavala pored moje glave i cuvala me i nikad mi nista nije bilo, a macka je i van izlazila. Iako, postijem ako netko nije za zivotinje i nema ih…najgori su ti koji imaju zivotinje a ponasaju se koma prema njima.
    Avza kumu smo odabrali mm-ovu sestru….ne slazem se bas s njezinim odgojnim metodama, ali je ona takva osoba da kad vidi nase odgojne metode i da se ne daj boze nesti nama dogodi i dijete zavrsi kod nje, znam da bi se drzala tih nasih jer je takva. Inace je previse popustljiva u odgoju i to mi se nikako ne sviđa. Za drugo smo htjeli da moja sestra bude, ali o tome cu jako dobro razmisliti kad dođe vrijeme jer me bas razocarala, a o tome sam vec pisala pa se necu ponavljati.

Ja sam uzela naj obicniju jer beba cu ionako okupat na brzaka i van iz nje a imam onu od 0-6 mj 

30. Lipanj 2019. 11:20

Manich

Joooj zenice koje uzivate na moru zavidim vam i ja bi takooo isla na more ali bojim se da ce to ipak ostati samo zelja.. Nego ja evo dva dana imam problem nebi me ni tenk probudio ujutro, jucer sam do pola 12 spavala danas do 10 mislim meni je to dugo jer se inace budim oko pola 9 naspavana ali evo vikend me ubija.. I naravno da se sva ukocim.. Eh i uz sve to odjednom mi ne pase ljevi bok za spavanje pocela sam se okretat na ledja i na desni bok i kad se probudim tokom noci budem ljuta na sebe jer spavam tako… Nadam se da necu naskodit bebi sa tim spavanjem bas me to sad pati..

Ja vise spavam na desnom ako mi pase ako ne na lijevi a i probudim se na ledima al mislim da je to kratko da se brzo probudim i docim osjetim bebaca znam da je sve ok 

Grizli
    30. Lipanj 2019. 11:35

Deja i Pikulica hvala vam cure. Doduse ja sam od pocetka na samo 1x1. Pa ne znam dal onda se isto smanje na mozda pola tablete dnevno. Koliko vremenski ste bile na terpaiji 1x1? Nisam imala vecu dozu nikad, a dali su mi Decortin jer nisu vise imali sto drugo ubaciti a da nismo probali. Tako da kod mene je on dan na blef. 

PatyDi
    30. Lipanj 2019. 11:36

Cure kojima su partneri na terenu/brodu (moj je u šleperu), radite li i vi "nepotrebnu paniku" ukoliko se ne čujete neko određeno vrijeme s njima? Okej, jasno mi je kad radi da se često ne može javiti pa zove natrag, to je radni tjedan, ali npr kad znam da je slobodan i ne čujemo se neka 2-3 sata ja sam pomalo na iglama već, a on nekad ostavi mob u kabini i ode van pričat s kolegama i ja ga naravno ne mogu dobiti...ne, nije od hormona, tako je bilo i prije  Naravno, ako ja nemam zanimaciju neku...i tu onda nastanu rasprave da ja njemu ne dam disati...inače, ja sam pomalo kontrolfrik i jako se borim protiv toga te se nadam kao dijete neću ubijati s time 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.